Отговори
# 210
Ако се окаже, че Захариев има друга дъщеря, Галя какво има да се сърди? Било е много преди нея, а и тя си го знаеше що за стока е.

# 211
    Размишлявам си тук за Пеци и Стилиянова  + новите персонажи. Да не искат да ни подготвят за временно отсъствие на Галя ,заради напредването на бременността й . Та затова да не спечели шефското място на АГ отделението, после нова мома да се завърти около Захариев, знаем ли ...
    Пък и Пеци нали не беше от бързащите за сватба с Галя,  да вземе да й прелее чашата и да  напусне  и него и болницата.

# 212
Тази новата не ми се вярва да е дъщеря на Пешко, ще стане баш турски сериал. Галя и без това много му е набрала, сега ако има и още една дъщеря съвсем ще му бие шута.
За протокола на мен този Велислав грам не ми е симпатичен, но като актьор ми допада. Огнянова също не ми допада визуално, ужасно състарена ми е в сериала.

Аз пак я харесвам де но е вярно - в сериала я правят с едни 10 години по-възрастна. Но си мисля, че е търсен ефект, от епизодите досега е останало впечатлението, че играе около 35 годишен персонаж

Ехеее, новата при Захариев, викаш? Този ще стане хептен любовника на болницата аххахха
Сега се сетих - да не вземат да върнат сестра Мая от първи сезон Joy  И без това актрисата им е под ръка, колко му е да играе две роли едновременно аххахахаха

# 213
Ето го момичето за Тони :

Скрит текст:

С тази трапчинка на брадичката ,същата като на Захариев..... Но все пак не вярвам.

# 214
За протокола на мен този Велислав грам не ми е симпатичен, но като актьор ми допада. Огнянова също не ми допада визуално, ужасно състарена ми е в сериала.

За протокола е записано.SmileРазбира се,че всеки има вкус.

Но/за протокола/Огнянова тук има много фенове.
Скрит текст:

Велислав на пръв поглед изглежда доста ръбат, един такъв, обаче като ти заговори, като му видиш стойката, излъчването, поведението и маниерите и започваш да гледаш на него като на готин мъж.
Предполагам, че ако поведението му е различно, примерно тип Пенев, ще ми е неприятен.

# 215
Ръбат е, но има много топли очи и мъжкарско излъчване. И освен това героят му е много силно положителен, което лично мен ме кара да му симпатизирам много.

Това младото момиче си пожелавам, ако ще попада в нечие мъжко полезрение, да има забавна и ведра връзка. За разнообразие от останалите драматични двойки.

# 216
Диана е на живо с live чат във Facebook.Очарователна е .

# 217
  • София
Диана е на живо с live чат във Facebook.Очарователна е .

Моля те да споделиш после накратко - ако има интересни въпроси Simple Smile. Нямам ФБ профил, но и да имах, не мога да гледам от офиса.

# 218
Сега  /както някой се изказа/ вие  малките девойчета  да не започнете да сънувате  Тони   само по престилка  /кухненска / да  върти кексове   Joy hahaha  В чест на истината  е свежарка и ще му отива ...
/отивам да  изжабуркам  глътка алкохол ,че не ми отива да говоря такива неща  ooooh! /.
Ако допуснат  Зорница да напусне , ще е  направо като аборт в 5 месец  за историята - с кофти  и непредвидими последствия . Ще се изгуби  основната интрига  между нея и Марио  , а останалите истории за сега са ми пълнеж и едва ли някоя ще я доразвият толкова ,че да ме грабне .
Кеф ми е ,че открих Велислав като артист , ще  се опитвам да следя  и другите му изяви . До тук  се справя  чудесно   Peace

# 219
  • София
Ужасно тъпи въпроси. Ще се върне ли Банков, ще прходи ли Калин? "Да ли си влюбена в шефа на боницата" "имаш врйзка с Юлиян"

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 16:49 от Aннa

# 220

Моля те да споделиш после накратко - ако има интересни въпроси Simple Smile. Нямам ФБ профил, но и да имах, не мога да гледам от офиса.
[/quote]

Много естествена,непринудена.Показа дракона.За момента не рисува и има затруднения с намиране на информация за третата й книжка.Сподели,че сцената под душа е била изненадваща и не толкова обяснима и за нея.Пробва се да отказва цигарите.
Каза,че оттук нататък нещата ставали много интересни м-у нея и Тони, и буквално ще ходят "по ръба".
На въпрос приятел ли е с някого извън сериала, първият който посочи е Димитър Захарие.
А на въпроса дали е влюбена, отговори уклончиво,каза ,че червенината на бузите е от слънчево изгаряне/ето ни тема за размисъл/

# 221
Ужасно тъпи въпроси. Ще се върне ли Банков, ще прходи ли Калин? "Да ли си влюбена в шефа на боницата" "имаш врйзка с Юлиян"

Защо бе, хора ???

# 222
Сега  /както някой се изказа/ вие  малките девойчета  да не започнете да сънувате  Тони   само по престилка  /кухненска / да  върти кексове   Joy hahaha  В чест на истината  е свежарка и ще му отива ...
/отивам да  изжабуркам  глътка алкохол ,че не ми отива да говоря такива неща  ooooh! /.
Ако допуснат  Зорница да напусне , ще е  направо като аборт в 5 месец  за историята - с кофти  и непредвидими последствия . Ще се изгуби  основната интрига  между нея и Марио  , а останалите истории за сега са ми пълнеж и едва ли някоя ще я доразвият толкова ,че да ме грабне .
Кеф ми е ,че открих Велислав като артист , ще  се опитвам да следя  и другите му изяви . До тук  се справя  чудесно   Peace

хахахахаха, срам не срам, аз си го сънувам по кухненска престилка от близо месец Simple Smile

# 223
Мда, попитаха я дали има човек до себе си, каза, че не иска да говори за личния си живот..хмммм....интересно

# 224

Много естествена,непринудена.Показа дракона.За момента не рисува и има затруднения с намиране на информация за третата й книжка.Сподели,че сцената под душа е била изненадваща и не толкова обяснима и за нея.Пробва се да отказва цигарите.
Каза,че оттук нататък нещата ставали много интересни м-у нея и Тони, и буквално ще ходят "по ръба".
На въпрос приятел ли е с някого извън сериала, първият който посочи е Димитър Захарие.
А на въпроса дали е влюбена, отговори уклончиво,каза ,че червенината на бузите е от слънчево изгаряне/ето ни тема за размисъл/

[/quote]
Явно драмите около тях няма да спират. Чудя се какво ще рече "ходят по ръба"?

Общи условия

Активация на акаунт