Отговори
# 225
Много приятно, слънчево и непринудено момиче, хареса ми:)
На въпроса за Тони аз разбрах, че и тримата ще ходят по ръба, което много ме заинтригува какво ли са им намислили.

# 226
  • София
Охоо, интересноо. Имам добро предчувствие, че сценаристите ще ни държат на тръни до последно. Ха дано, много ми харесва сезона, много.

# 227
Много приятно, слънчево и непринудено момиче, хареса ми:)
На въпроса за Тони аз разбрах, че и тримата ще ходят по ръба, което много ме заинтригува какво ли са им намислили.
Аз се стреснах да не тръгнат  само двамата по ръба. Joy Предполагам дълго още Тони няма да разбере за тях, Зорница и Марио няма да могат да сдържат чувствата си и ще трябва да се крият.

# 228
Интересно ми е каква е изненадата, която каза че ни е подготвила. Спомена, че е свързано с образа и на Мая от първи сезон, но нямам никаква идея какво може да е.

# 229
Може и аз да не съм разбрала, но мисля, че каза нещо като „тепърва всички ще вървим буквално по ръба” и останах с впечатлението, че говори и за тримата.
Иначе я питаха и дали ще стане лоша и тя отговори, че в характера на Огнянова не е заложено да бъде лоша и не мисли, че има как да се случи това. И тогава каза, че единственото нелогично действие досега, което е било в разрез с характера й, е била сцената под душа.
Каза също, че ако може да избира, би изиграла образа на Виолета.

# 230
Може и аз да не съм разбрала, но мисля, че каза нещо като „тепърва всички ще вървим буквално по ръба” и останах с впечатлението, че говори и за тримата.
Иначе я питаха и дали ще стане лоша и тя отговори, че в характера на Огнянова не е заложено да бъде лоша и не мисли, че има как да се случи това. И тогава каза, че единственото нелогично действие досега, което е било в разрез с характера й, е била сцената под душа.

Хахаха, това с предположението за лошата Огнянова бях аз Joy Но го написах на майтап, защото тя каза, че си пада по лоши персонажи, би искала да изиграе такъв

# 231
  • София

Мдааа, и за мен сцената под душа беше абсолютно несъвместима с характера и и единствената и нелогична постъпка. Добре, че няма да е лоша, наистина не се връзва изобщо с образа и.

Леко се притесних от това с Тони, сърцето ми ще кърви ако се хване с него и забрави Батко.

# 232
  • София

Хахаха, това с предположението за лошата Огнянова бях аз Joy Но го написах на майтап, защото тя каза, че си пада по лоши персонажи, би искала да изиграе такъв
Да и каза, че би играла Виолета, защото си падала по отрицателните/лошите персонажи. Като сестра Мая в първи сезон.

# 233
Интересно ми е каква е изненадата, която каза че ни е подготвила. Спомена, че е свързано с образа и на Мая от първи сезон, но нямам никаква идея какво може да е.
Доколкото разбрах, някакво видео подготвя. Mоже би нещо с другите й роли, защото и на въпроса в колко филма е играла, също спомена за изненадата, която подготвя.
Kаза още, че и според нея, с Mарио са страхотна двойка  Laughing (този път снимаме на един етаж, успокоих се Joy)  Често в чужди продукции, където са снимали и двамата c Вeлислав, се случвало да са в съседни стаи за почивка. В Death Race 4 той играел Франкенщайн Joy

# 234
Злати, забеляза ли, че не отговори на нито един въпрос за Вергов/Банков Joy Упорито се правеше на ударена Simple Smile Не че я виня де, въпросите бяха малоумни

# 235
Злати, забеляза ли, че не отговори на нито един въпрос за Вергов/Банков Joy Упорито се правеше на ударена Simple Smile Не че я виня де, въпросите бяха малоумни
Хаха, да, през един-два коментара, все едни и същи въпроси, но тя упорито остана сляпа за тях  Joy

# 236
Наистина бяха глупави въпроси.
Но пък говореше с много топлина и за Димитър, и за Велислав и на мен лично ми стана приятно да разбера, че се радват на добро партньорство.
А, и освен това май и тя „гласува” в анкетата на тази тема с думите, че и тя смята, че са страхотна двойка с Марио Grinning

# 237
На мен ми направи впечатление, че и Диана е от винената компания. И каква голяма чаша имаше. То тази драма няма как да се издържи иначе.
И аз се смях с тези коментари за Банков/Вергов. Май имаше и няколко не толкова плоски, но всичко се пропусна тактично.

# 238
Стига с тези моми около Захариев. Ми той човечеца към старичък отива отива вече.
Мома, няма да му  “прилича“. И без това не харесвам много Галя, та може някоя засукана леля да се завърти около него. Може и да се сбъдне заканата му да няма сватба.
Драмите Калинови не са ми интересни и не ги мисля. Омръзна ми 5 сезона с тях да се занимават. За мен специално историите на тези двамата сега са пълнеж.
Линията, която чакам и следя с интерес е Триото и Мазави.

# 239
На мен ми направи впечатление, че и Диана е от винената компания. И каква голяма чаша имаше. То тази драма няма как да се издържи иначе.
И аз се смях с тези коментари за Банков/Вергов. Май имаше и няколко не толкова плоски, но всичко се пропусна тактично.
Аз се смях на една жена, която няколко пъти си повтори въпросите, като единият беше дали би се влюбила в човек като Банков в живота.Joy  Изобщо всичките въпроси свързани с него са направо непоносими.

Общи условия

Активация на акаунт