Отговори
# 345
  • София
на мен ми остана кухо като емоция , защото  ги нямаше  Зори и Батко с техните  хапливи закачки ,погледи и  нежни жестове .

Силно подкрепям! И да се види, кой прави сериите, толкова гледаеми и емоционални!
Въпрос на гледна точка. За мен и без тях е интересно. Не смятам, че правят сериите по-гледаеми.

# 346
Ех, на всички ни липства триото Simple Smile. Но и те най-малко присъстват в епизодите. За сметка на това отнасят най-много коментари.
Аз се зачудих за Марио понеже реално ако Зорница напусне това ще е "най-добрата" развръзка за него, нали това иска, магарето му с магаре. Няма да му се налага да опитва да са само колеги, защото нея няма да я има в болницата. Не знам как си ги представя нещата - той да въздиша по нея тайно и да я гледа с влажен поглед. Да се взима в ръце и да решава, не може хем "само колеги", хем да си я иска до него.

На него само мозъка му иска това, сърцето иска усмивки, целувки, прегръдки и "защото снощи правих кекс" Joy

Ако Зорница напусне (не че ще стане), той ще полудее!

# 347
Дона, да ти имам сънищата Joy ти ли беше казала, че си сънувала Зорница и една мацка Grinning та ако си ти, какво стана с тоя сън?  Grinning
Е той Марио иска хем вълка сит, хем агнето цяло, е не може, да се любува на Зорница  отстрани, тя да е доволна от това и той да не "предава" Тони, и той като види, че му се изплъзва ще се задейства.
А бе Fairy ми се губи по трасето напоследък.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 10:47 от maichetoo0o

# 348
Аз се зачудих за Марио понеже реално ако Зорница напусне това ще е "най-добрата" развръзка за него, нали това иска, магарето му с магаре. Няма да му се налага да опитва да са само колеги, защото нея няма да я има в болницата. Не знам как си ги представя нещата - той да въздиша по нея тайно и да я гледа с влажен поглед. Да се взима в ръце и да решава, не може хем "само колеги", хем да си я иска до него.
Марио силно се надценява. Мисли си, че може да си излее душата и да отреже с нож емоциите си. Не е мислил за последствията от решенията му, как ще работят за в бъдеще като колеги, какво ще бъде да я вижда или пък да не я вижда. Но според мен, в случая водещото е чувството му за вина. От една страна, поведението на Огнянова показва, че е силно наранена, а той все пак я обича, не иска да я наранява. От друга страна, заради него тя се отказва от работата си, която се предполага, че обича. Не е очаквал такава развръзка със сигурност. А може би и не е предполагал доколко са силни нейните чувства към него.

# 349
  • София

В тази връзка съвсем изтрещях - снощи сънувах новото промо - Зорница стои вкъщи на една кухненска маса замислена (както седеше когато чакаше да каже на Банков за бременността), а Марио отива  у тях да говорят. Като се събудих сутринта, влязох в темата да видя дали съм сънувала или наиситна е имало такова промо Joy

За протокола - кухненската маса на доктор Огнянова според съня ми е от тъмнокафяво дърво Joy

Дона, мислила ли си да се пробваш като сценарист? Писането ти се отдава, а и ние ще те подкрепим и съм сигурна, че ще вкараш малко повече романтика, че сега направо ни съсипаха с толкова терзания от всякакво естество - любовни, професионални Simple Smile

Ауу, не ми харесва Марио да страда от чувство на вина заради Зорница, стига му това, че се чувства виновен пред брат си - той звезда, а Тони сянка. Ако ще се опитва да я разубеждава нека да е защото иска да е с нея.

# 350
Дона, да ти имам сънищата Joy ти ли беше казала, че си сънувала Зорница и една мацка Grinning та ако си ти, какво стана с тоя сън?  Grinning
Е той Марио иска хем вълка сит, хем агнето цяло, не може, да се любува на Зорница  отстрани, тя да е доволна от това и той да не "предава" Тони, и той ще е като види, че му се изплъзва ще се задейства.
А бе Fairy ми се губи по трасето напоследък.

Помня, че сънувах как Марио ме преглежда (след случая с пациентката, чиито мъж имал връзка със сестра ѝ), ама за Зори и мацка не помня сега, възможно е Joy Доста ме впечатляват явно.

Марио скоро няма да издържи на това положение - очаквам скоро гореща сцена, много гореща!

Липсата на Fairy определено се усеща в чата.

rosita, нямаш си идея колко ме топлят думите ти Hug Истината е, че ми е голяма мечта да се занимавам с писане, имам разни идеи в главата, които се опитвам сега да пренеса “на хартия”, но за момента нямам представа как се стига до работата на сценарист, нямам и контакти на хора

# 351
Вълнува ме, какви ще бъдат поледиците от разваления телефон на Тони? Може би, това, че не успя да предаде точно думите на Лора, ще послужи за катализатор в по-нататъшните действия на Марио, мислейки си, че той е причината за това й решение. Което си е така. Дано довечера има някакво развитие!
Не ми се е е случвало с такъв интерес да очаквам епизод и да правя всичко възможно да имам 1 час за мен и серията, и както напоследък се случва да остана разочарована. Изгуби се динамиката на филма. В първите епизоди от сезона главно Триото гледахме и бяха  толкова динамични, върнуващи и емоционални. Минаваха като миг и чаках следващата.
Сега еднообразие и скука. Едни и същи неща се показват по различен начин. Дано не продължи така.
Дона, много често обявяват конкурси за сценаристи. Поинтересувай се.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 11:00 от *Melanie*

# 352
Марио скоро няма да издържи на това положение - очаквам скоро гореща сцена, много гореща!
Аз също очаквам избухване в най-скоро време. Марио много сериозно подценява силата на това, което им се случва, и потискането на чувствата ще му изиграе много лоша шега. Отиде ли при нея, далече от болницата и брат му, на спокойствие, просто ще се вкара в грях. Grinning
А и думите на Диана вчера, че ще бъдат на ръба, ме кара да си мисля, че Марио ще сгафи спрямо брат си, иначе не виждам какво ще го добута до този заветен ръб.

# 353
Да кажа и аз мнението си – епизода беше доста скучен и муден. Случаят с двойният татко се повтаря с един такъв от минал сезон – татко на бебета на дъщеря и майка, които естествено дойдоха, както в снощният епизод да раждат в една и съща болница. Доста изтъркано и досадно. Да се напънат и измислят нещо свежо и интересно.
С Драмата на Калин тъпчат на едно място. С тези трагични физиономии Наталия и Евгения не му помогат, а само го депресират. Очаквам поне Наталия да се вземе в ръце, не че й е леко.
Болшинството сте във възторг от Галя, аз не. Прекалено нахакана и със самучувствие, което поне до сега е неоправдано. Не ми харесва и държанието й към Петър – пренебрежително, надменно и доста самонадеяно. Знае, че каквото и да направи след нея има кой да „замита“.
Писала съм – Ина ми харесва от първи епизод и много й симпатизирам. Не ми се иска да се забърква с Тасев.
Зори и Марио много ми липсват. Аз да си призная гледам сериала заради тях двамата и кагато ги няма ми е скучо и безинтересно.
В творческа криза са от продукцията, тъпчат на едно място и се чудят с какво да запълват епизодите.

И моето мнение за Галя е същото !

# 354
 Peace Донето - сценарист , а Майчето - най-малко  оператор , че ни  влудява  с нейните клипчета-закачки .
Феичката  сигурно е на  слънчева почивка  около Великден  grinning039 /с приятелска завист  Grinning / .

# 355
Дона, аз не искам да имам никакви очаквания към бъдеща такава сцена на Зорница и Марио, знаеш миналия сезон очаквахме избухване, а то беше различен вид избухване пак красиво, но различно.

# 356
Дона, аз не искам да имам никакви очаквания към бъдеща такава сцена на Зорница и Марио, знаеш миналия сезон очаквахме избухване, а то беше различен вид избухване пак красиво, но различно.

О, да, съгласна съм. Просто си мисля, че ще стане на принципна на тенджерата под налягане ( Joy ) - задържа, задържа и в един момент изригва.

Относно разваления телефон - не можеше да се получи по-объркано. На Зорница едно й е в главата, Лора друго каза (не е излъгала, но, без да знае, не каза всичко), Тони едно разбра, друго каза на Марио...хубавото е, че след цялата каша, Марио поне ще отиде да поговори със Зорница. В крайна сметка това е най-важното. Даже си мисля, че сега ще научи за Банков (интересно, очаквах първо на Тони да разкаже за миналото си).

Ели, ти кастинг директор ли ще бъдеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 357
Забелязах, че бременната паднала по стълбите от вчерашният епизод е тази от репортажа, който бяха дали по нова. Предполагам в близките епизоди ще видим и сцената на Марио и Врабчев. Много ми е любопитна.
Вчерашния епизод беше по разтоварващ. И мен ми се искаше нещо по интересно да измисли Галя, но за заради Ина така го завъртяха. Най ми харесаха сцените Фотев-Стаменова и Калин-Мишева. Накрая да видим стария закачлив Калин. И на мен на флирт ми позаприлича, но не очаквам да преминат границите.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 13:44 от Melany444

# 358
  • ГО
От промото за довечера добре ли чувам? “Дойдох да говорим за дъщеря НИ....”

# 359
На мен ми хареса серията.Макар да знам,че такива връзки са токсични ми харесват много Тасев и Фотева,много сладки.
Аз Галя си я харесвам,амбициозна е,да.Макар като се замисля май повече харесвам актрисата,а не персонажа.

За филмовият екип,който сформирате,ако мога да се цаня за актриса(за протокола-детската ми мечта) JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт