Отговори
# 435
Оф, тая песен леко ме натъжава, не знам защо.
Иии Фотева най-накрая да каже един монолог. Heart

# 436
Калин висеше в сайт за запознанства....
Айде бе, Стаменова и Врабеца кога са се разделили???????
Определено ще я вържат с Фотев в такъв случай

# 437
Стаменова и Врабчев кога пък се разделиха?!

Калин какви жени гледаше на лаптопа?
ПП: разбрах. Сайт за запознанства, защо пък това?!

# 438
Калин висеше в сайт за запознанства....
Айде бе, Стаменова и Врабеца кога са се разделили???????
Определено ще я вържат с Фотев в такъв случай
Малко кофти ми стана за Врабчев как го отряза. Човекът с такъв ентусиазъм и усмивка я покани да излязат пък тя... С  целувките по бузата нещо много свикнаха тези жени. Joy Не разбраха ли, че са удар в сърцето направо. Grinning

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 20:13 от yanitsa.s

# 439
Вера, докато бях в Италия гледах от тук tvmaniabg.com. Simple Smile

Дона, ама разбира се не ти е интересен Димитър Захариев Grinning.

Милата колко е притеснена и изплашена, сладурана е Simple Smile, а Врабчев и сие ще я изядат с парцалите

# 440
Охх, че свита и срамежлива изглежда д-р. Войнова. Май не я приеха много добре. С колега като Врабчев зор ще види, той не си поплюва.Grinning

# 441
Вера, докато бях в Италия гледах от тук tvmaniabg.com.

Стана !
♥🍷♥

# 442
Жекова и тя, ми що да не се разприказва? Grinning Не пропуска случай да настрои Ина срещу Боби или обратното.

# 443
Охх, че свита и срамежлива изглежда д-р. Войнова. Май не я приеха много добре. С колега като Врабчев зор ще види, той не си поплюва.Grinning

Абе на нея може наистина да й има нещо здравословно....ама да работи като лекар в такъв случай?

# 444
Вера, докато бях в Италия гледах от тук tvmaniabg.com.

Стана !
♥🍷♥
Simple Smile Grinning

Дона, и аз мисля, че май и има нещо, гледай The Good Doctor  там хирург с аутизъм и нещо друго беше, работеше.

# 445
  • София
Дано тия ''гении' сценаристите не измислят някаква ''връзка'' между Калин и Мишева, това ще е последния пирон в ковчега направо.  ooooh!
Фотев ми е все по-неприятен. И какво значение има защо не иска деца, като не ги иска. С Ина не знам как са се събрали, изобщо не са един за друг.
И наистина кога разделиха Врабчев и Стаменова, така и не го показаха. Недопустимо.  Naughty

# 446
Зори и Батко никакви ги няма, що така ?

# 447
Зори и Батко никакви ги няма, що така ?
Батко го дадоха за части от секундата. Joy Скастри Врабчев да се държи по-внимателно с колежката (Войнова).
А,  дават го вече. Hug Grinning

# 448
  • Ню Йорк
Фотева милата като влюбена ученичка пред Тасев  Wink

# 449
Батко го дадоха за части от секундата. Joy Скастри Врабчев да се държи по-внимателно с колежката (Войнова).

Еййй, Марио е рицарят в бляскави доспехи Grinning Grinning  Врабчев защо така се държи????

Рецепционистката се казва Калина Simple Smile За толков авреме работа я научихме

Общи условия

Активация на акаунт