Отговори
# 420
Диана и прекрасната й котка  Heart:

# 421
  • София
Защото репродуктивни проблеми е по-добро оправдание от " не искам деца". Не знам де, така си мисля само. Grinning

# 422
Аз също не мисля, че Фотев я лъже. Не ми прилича на човек, който не би си казал директно ако иска/не иска нещо. Ако не желаеше повече деца, сигурна съм, че щеше да й го каже без заобикалки.

# 423
  • Там,където се събуждам щастлива.
Гледах част от чата с Тасев, но ми хареса. Вчерашният чат имаше лека доза лигавене, което не ми допада, а и отговорите бяха доста повъхностни (и бавни...)! От 10 минути днес научих повече за личността на Шопов, отколкото половин час вчера! (Видя ми се уморен....)

# 424
  • София
Не знам, не ми се стори искрен вчера Фотев.

# 425
Не мисля, че Фотев си измисля за проблема. Ина и тя потвърди. Все пак не са женени от скоро и би трябвало, тя да се е уверила, че наистина има проблем. От своя страна той може и вазектомия да е правил, за което тя не знае.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 19:05 от *Melanie*

# 426
  • София
Да, вазектомията вече ми е много логична. Хем ще съм права, че не иска деца, хем, че я е излъгал донякъде Grinning

# 427
Гледах част от чата с Тасев, но ми хареса. Вчерашният чат имаше лека доза лигавене, което не ми допада, а и отговорите бяха доста повъхностни (и бавни...)! От 10 минути днес научих повече за личността на Шопов, отколкото половин час вчера! (Видя ми се уморен....)
И аз гледах малка част от чата с Наум, но не разбрах нещо ново за него. Всичко, което каза сме го чували и преди. От вчерашния аз лично съм много доволна - Диана беше страхотна, много усмихната, позитивна и като цяло беше себе си, не ми се стори да се лигави (това разбира се е според мен). А и то какво толкова ново да научим, след като половината въпроси са задавани и преди в стари интервюта, а останалото беше за Вергов/Банков. Grinning За сериала пък не може да издава прекалено конкретни неща, само загатваше. Само малко не ми хареса, че загуби време с животните си, вместо да отговори на още повечко въпроси.

# 428
На мен ми хареса Диана, беше лъчезарна и много се забавлявах как избягване въпросите за Банков/Вергов Grinning, тя няма какво да каже ново около сериала без да издава много, а за нея знаем достатъчно макар, че каза любопитни неща все пак. На мен най-интересно ще ми е когато е Димитър Захариев, за него малко знаем и ни е непознат, очаквам с нетърпение неговия ден.

# 429
На мен ми хареса Диана, беше лъчезарна и много се забавлявах как избягване въпросите за Банков/Вергов Grinning, тя няма какво да каже ново около сериала без да издава много, а за нея знаем достатъчно макар, че каза любопитни неща все пак. На мен най-интересно ще ми е когато е Димитър Захариев, за него малко знаем и ни е непознат, очаквам с нетърпение неговия ден.
Някой я беше питал за ролята й в "Дяволското гърло" и ми хареса това, което каза - че е сложен образ, ключов, но май не играе в целия сериал. Значи предполагам ще я видим в различна светлина и имам големи очаквания относно нея, даже ако е малко лоша няма да е никак зле, а и това й е любимо на нея (това, че обича отрицателни роли и ги предпочита също беше ново за мен) Аз пък я питах за героинята й в "Писма от Антарктида" и каза, че била много цветна героиня, доста различна. Май в тия роли ще е доста различна от д-р. Огнянова, нямам търпение да я гледам. Аз ако бях на нейно място направо в началото на чата щях да забраня изрично въпросите за Банков/Вергов. Joy
И аз чакам Димитър Захариев, интересен ми е. Дано е утре неговият чат.

# 430
Личеше си, че не е свикнала с такъв тип чат и й беше трудно да се ориентира, да прочита всичко и да отговаря едновременно Grinning
На Димитър и аз чакам с нетърпение чата, защото не знаем нищичко за него, а и не съм го виждала извън роля, любопитен ми е.

За довечера ако Марио не ми харесва предните предложения, мога да му предложа да се обади по телефона на Огнянова, тя да не му вдигне и да го гледаме как се поти от притеснение Smiling Imp

# 431
Хехе, аз я питах за Дяволското гърло Simple Smile Да не се окаже, че от бг мама сме задавали най-смислените въпроси Grinning Grinning

На мен пък Димитър Захариев ама хич не ми е интересен Grinning

# 432
Хехе, аз я питах за Дяволското гърло Simple Smile Да не се окаже, че от бг мама сме задавали най-смислените въпроси Grinning Grinning

На мен пък Димитър Захариев ама хич не ми е интересен Grinning

Моят въпрос не беше само за героинята й  в "Писма от Антарктида", питах и дали ще ходят по кината като излезе филмът, ама може да не се е отворил до края, беше си дългичък явно, та не можах да разбера точно това. Joy Оказа се и, че преди дни е била във Велико Търново, ехх как нямах работа там да я срещна някъде, язък. Joy

Айде бе, не ти е интересен?!? Не се правиии. Joy

# 433
Хора, помагайте !
Не съм в страната и се опитвам да гледам Nova Online, но ми изписва това съобщение :

Скрит текст:

# 434

Айде бе, не ти е интересен?!? Не се правиии. Joy

Е...ся... Wink Blush

Ооо, започнаха с песента от хокея на Банков!

Вера, нямам идея, но все пак с друг браузър пробва ли?

Общи условия

Активация на акаунт