Отговори
# 180
  • София
"Междувременно Калин ще потърси опора в д-р Мишева, което няма да остане незабеляано от Наталия."

Още в промото се зачудих защо дадоха този разговор между Калин и Мишева. Е надявам се няма да забатачат отново образа на Наталия.

# 181
Здравейте! Приемате ли нови попълнения? Търсех място, където се обсъжда сериала и попаднах на вашия форум.
Гласувах и в анкетата - глас за Марио Ковачев, мисля, че много ще си подхождат, когато изгладят възникналите неравности. Малкият му брат ми се струва доста неподходящ за д-р Огнянова, а доц. Банков честно казано, не можах да го харесам като неин партньор, защото беше доста неубедителен в чувствата си спрямо нея.

# 182
  • Разпиляна във въображението
63-16?!  Shocked
хаха, някой да покаже резултата на ония фльорци от фейса.  Laughing

Поспорих с тях тези дни и една написа, че Велислав я отвращава. Много грозно. Направо...

Mosquita, добре дошла!

Хм, дано Наталия не се поддаде на някакви измислени неща. Нямаме нужда от втора Лора.

След анонса не съм влизала във фейсбук страницата да видя колко са разочаровани. Смятаха Кузева за Банкова. Да не би Захариев да се завърти около нея?

# 183
Отвращава!?!!!? Не, не ги разбирам тия! Нормален мъж, какво му е? Да си покажат собствените мъже да ги видим... баси...
Ааа, снощи имаше ново 20 - появи се снимка на Вергов и Духовникова от НеоДачници и сега тя е новата Банкова хахахха

Някоя добра душа ще копира ли анонса (текста), че сайтс на нова не ще да се отвори от тела?

# 184
"Междувременно Калин ще потърси опора в д-р Мишева, което няма да остане незабеляано от Наталия."

Още в промото се зачудих защо дадоха този разговор между Калин и Мишева. Е надявам се няма да забатачат отново образа на Наталия.
Малко ми се стори закачлив тона на Мишева, не знам защо. Може просто така да си говори. Обаче в тоя момент само сцени на ревност им трябва.

# 185
  • София
Някоя добра душа ще копира ли анонса (текста), че сайтс на нова не ще да се отвори от тела?

Дона, в скрит текст
Скрит текст:
Бурни промени и големи въпроси ще бъдат поставени в болницата в предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Критична точка" от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA. Старите познати на доцент Захариев ще пристигнат с трудна диагноза, а лечението ще бъде едва началото на събития, които ще засегнат живота на някои от ключовите персонажи в болницата.

"Към актьорския състав на сериала ще се присъединят актрисата София Кузева, която зрителите познават от култовия филм "Вчера" и други кино продукции. В ролята на нейна дъщеря ще влезе внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двете ще променят досегашния живот на доцент Захариев, а едната от тях ще остане в болницата за дълго", коментират сценаристите от хитовия български медицински сериал.

Д-р Огнянова ще се изправи пред дилема дали да напусне болницата или да остане и да се справи с трудната ситуация в отношенията й с братята Ковачеви. Междувременно Калин ще потърси опора в д-р Мишева, което няма да остане незабеляано от Наталия. Желанието за дете ще вземе превес в емоциите на Ина Фотева, която за първи път ще постави въпроса за своето бъдеще пред съпруга си.

Тази работа със Захариев ще е интерсесна, да не се окаже някоя стара любов. Това също се очертава като доста интересен момент за следващите серии

# 186
Благодаря! Мда, и аз си мисля, че героинята на София Кузева ще е старо гадже. Само си мисля да не се окаже героинята на Теодора Кулева щерка на Захариев Joy
Определено Теодора Кулева ще е тази, кото ще остане дълго в болницата (София живее в Германия, затова така си мисля)

Усещам, че ще има групова ревност заради Мишето - то Наталия, то Лора Joy

# 187
Още като гледах промото след края на последния епизод, ми се стори, че Мишева и Калин бяха с малко приповдигнато настроение. Според мен е логично и очаквано той да потърси утеха навън (надявам се само емоционална, а не интимна), защото близките му са обременени и споделят заедно нещастието. Обичайно в такива моменти човек търси някой, който не е емоционално натоварен с проблема.

# 188
Много са готини тези двамата, на всичките трудности, сега и нови главоболия им трябват.....

Това със Захариев ми звучи интересно Simple Smile ще изровят някоя пикантерия 😀
Жалко, че няма да мога да гледам епизода довечера Sad

# 189
Ааа, снощи имаше ново 20 - появи се снимка на Вергов и Духовникова от НеоДачници и сега тя е новата Банкова хахахха
Joy Joy

# 190
Отвращава!?!!!? Не, не ги разбирам тия! Нормален мъж, какво му е? Да си покажат собствените мъже да ги видим... баси...

Като ги гледам отвратените, не ми е трудно да си представя техните мъже какви са.
Няма лошо, че не харесваш някой, но поне недей да използваш такива епитети.
Велислав е висока топка за доста от тях.

# 191
......Като ги гледам отвратените, не ми е трудно да си представя техните мъже какви са.
Аз веднъж влязох във ФБ с идеята да ги  подразня  newsm57 и отворих  профила на най-горния пост, за да видя  какви са тези жени ??? Страшно съжалих , защото  се оказа ,че дамата е  сложила снимката на  болното си голямо  момиче  Sad  Решила съм  да не ги чета и да не влизам в дискусии с тях .
Като  отговор на  отвратените мога да кажа , че Велислав  страхотно прави образа на Марио  Peace
За пръв път с такова нетърпение чакам вечерите  , когато излъчват сериала .

# 192
  • Ню Йорк
Благодаря! Мда, и аз си мисля, че героинята на София Кузева ще е старо гадже. Само си мисля да не се окаже героинята на Теодора Кулева щерка на Захариев Joy
Определено Теодора Кулева ще е тази, кото ще остане дълго в болницата (София живее в Германия, затова така си мисля)

Какво, какво? Старо гадже на кой ще играе тази дама?
А дано не забъркат Калин във връзка с Мишето, че пак ще има драми, ама вече ще е по-сложно, че и дете имат с Наталия.

# 193
......Като ги гледам отвратените, не ми е трудно да си представя техните мъже какви са.
Аз веднъж влязох във ФБ с идеята да ги  подразня  newsm57 и отворих  профила на най-горния пост, за да видя  какви са тези жени ??? Страшно съжалих , защото  се оказа ,че дамата е  сложила снимката на  болното си голямо  момиче  Sad  Решила съм  да не ги чета и да не влизам в дискусии с тях .
Като  отговор на  отвратените мога да кажа , че Велислав  страхотно прави образа на Марио  Peace
За пръв път с такова нетърпение чакам вечерите  , когато излъчват сериала .

И аз се опитвам да не коментирам такива изказвания, но понякога не мога да се стърпя.

# 194

Какво, какво? Старо гадже на кой ще играе тази дама?
А дано не забъркат Калин във връзка с Мишето, че пак ще има драми, ама вече ще е по-сложно, че и дете имат с Наталия.

Значи. Според анонса Захариев ще се срещне със стари познати в болницата, а в същото време се пише,ч е влизат София Кузева и Теодора Кулева, които ще го играят майка и дъщеря. Та героинята на София Кузева сигурно ще е старо гадже на Захариев, а Теодора заради това да се окаже негова щерка.

Общи условия

Активация на акаунт