Отговори
# 300
Милото Бамби, няма смелост дори да поздрави Зорница, камоли да говори с нея за нещо сериозно Grinning

Бинев - гласа му хем спокоен, хем в същото време е зловещ, страхотен просто

# 301
Милото Бамби, няма смелост дори да поздрави Зорница, камоли да говори с нея за нещо сериозно Grinning

Бинев - гласа му хем спокоен, хем в същото време е зловещ, страхотен просто

Ми тя беше толкова хард с него Grinning

Аз не разбрах той ли не посмя да я поздрави или тя изобщо не го погледна? Или и двете май

Бинев е страхотно попадение!

# 302

mayova, добре дошла в компанията Simple Smile

Дона, благодаря  Hug

Влизам да коментирам серията бързичко. Галя беше страхотна, мен вече ме убеди, че няма по-подходящ за шеф на отделението, а от промото май става ясно, че и Фотев е на същото мнение. Неговият сблъсък с д-р Стаменова, както винаги ми достави огромно удоволствие, определено е много впечатлен от нея, и Ина го забеляза.

Хареса ми и как Галя изръси на Захариев " Ще спя, когато остарея".  Laughing

Калин не вярвам да го замесят с Мишето, по-скоро си мисля, че имаше нужда от този лек флирт с нея, за да й се довери, да я приеме и да й позволи да работи с него. Надявам се поне там да не дълбаят повече сценаристите, че наистина само това й липсва на Наталия.

Мазови на пейката, обясняващи се един на друг в любов, бяха много трогателни  Heart Eyes

Надявам се "разваления телефон", който започна Лора неволно, да подтикне Марио към действия.

Двете родилки и пишман таткото бяха глътка въздух след предишните серии.

# 303
  • София
Ау, не мога ида повярвам, че въпреки минимума от Батко и Кака, но епизода много ми хареса.

Днес беше серията на Галя. Беше страхотна във всяко отношение, и с двойния татко и с Петър, дори и на презентацията се справи.Този двойния татко, голям мухльо, леко се размина според мен, а Галя добре го насоли.

Всеки път го казвам и пак ще го направя - Ина ми Харесва все повече, израства с всеки изминал епизод. С Тасев си подхождат  - и двамата са резервирани, изглеждат студени. Браво на Борис, беше много мило когато и предложи прегръдка за терапия Wink.

По всичко личи, че Стаменова ще сложи на място този мафиот Фотев.

Харесаха ми и Калин и Мишето. Калин има нужда от някой, който да го предизвика и тя е идеална за случая. Дано само сценаристите на ги забият в някаква любовна авантюра. Не искам Наталия отново да страда

# 304
  • Там,където се събуждам щастлива.
На Тасев вече напълно му се отвориха очите! Дали обаче Ина вижда в него нежност или донор? Поне на този етап...

# 305
Не ми се вярва да е донор - Фотев си знае за проблема и откровено не желае дете. А да се навие не просто на донор, а дори на Тасев.... съмнява ме

# 306
Имам бизнес предложение за Лора и Зорница- да идат на хижа в гората самички, докато Мазов и Марио изживеят любовен катарзис и не разберат, че още повече не могат без тях.

Много красива Галя!

# 307
Aз също мисля, че Kалин имаше нужда от този лек флирт, за да се довери и да започне рехабилитация. А Mишето ще вложи целия си професионализъм, може би ще му окаже и емоционална подкрепа заради брат си, на когото е нямало шанс да помогне. Hе мисля, че ще има нещо повече между тях. Hаталия обаче май не остана доволна, когато я видя. Или просто се изненада, че Kалин се е приел идеята за рехабилитация, не можах да разбера реакцията й.  Rolling Eyes
Фотев е смразяващ, а Ина много ми харесва още от първите епизоди. По-скоро актрисата, справя се страхотно с ролята си, но и образа на Инчето става все по-cимпатичен.
Галя беше блестяща в днешния епизод.
Липсваше ми Mарио. Чак не мога да си представя как може да има хора, на които братята са им безинтересни.

# 308
  • Ню Йорк
На Тасев вече напълно му се отвориха очите! Дали обаче Ина вижда в него нежност или донор? Поне на този етап...

Тасев и Ина са чудесна двойка, но по-добре да не ги събират, иначе няма да гледаме още дълго Наумчо Wink А по кой да плакнем око като го разкарат.

# 309
Абе..... къде е Ванчето JoyJoyJoy

# 310
Всеки път като видя Лора и Mазов заедно и очаквам Ванчето да изникне отнякъде Joy

# 311
Тъкмо когато мислех да пиша, че Батко липсва нещо в епизода и в следващия момент той се появи. Joy

Дона, Тони каза "здравейте", т.е поздрави ги и двете, но само Лора отговори. Ама наистина си стана развален телефон - Лора каза едно на Тони, а той съвсем друго на брат си.

Ина с всеки изминал епизод ме изненадва много приятно и наистина израства много нейният персонаж. Двамата с Тасев колкото са студени и резервирани, лека полека ще се стоплят един друг. Това с прегръдката ми хареса, добро начало е. Естествено в следващия епизод Жекова пак ще се намеси и ще почне с лекциите, а Ина ще ги чуе.
Фотев си мисли, че щом има пари, те могат да оправят всичко. С една "почивка до Малдивите за 3 седмици" смята, че ще направи Ина щастлива. Обаче цялата работа този път не е една прищявка. Тя е осъзнала, че иска нещо истинско в този живот. За жалост Фотев по една или друга причина не може да й го даде и все пак няма да се поколебае да я задържи при себе си. Тя хубаво му каза, че му е лесно - има внуци и син. А тя? Тя все едно няма нищо, защото в момента парите са най-малкото, което я интересува. Малко егоистично ми идва това неговото. Изобщо не я смята за важна и желанията й нямат значение.

Стаменова много ми хареса. Изобщо не се страхува да говори открито пред него и да казва  какво мисли, а не да му се подмазва  както всички останали правят.

Галя наистина се представи много добре, на ниво беше. През цялото време докато говореше за ин-витро центъра  си казах, че е намерила точно пред кого да говори за това. Фотев най-малко го вълнува тази тема, той не иска и да чува. А Ина си го прие лично, видях го в очите й. Затова реши да я изслуша. Смятам, че това може да ги сближи.

# 312
Не знам за вас, ама аз през цялото време очаквах Ванчето да изскочи зад Мазови ето така Joy:

# 313
Не знам за вас, ама аз през цялото време очаквах Ванчето да изскочи зад Мазови ето така:

хахаххахаххаххахахах, падааааам!!!
Аз си мислех, че ще я покажат как ги гледа през някой прозорец и си гали корема бавно бавно, ама не, дадоха им миг щастие

Тази вечер правите такива хубави анализи на епизода, че няма какво да пиша Hug

# 314
Този татко с двете деца от две жени беше върха направо. Grinning Как бързо се осъзнаха обаче. Комични ми бяха накрая как го изритаха. Той пък още с влизането взе да се оправдава и обяснява ама те не искат и да чуят. Така става като си играе с огъня и се прави на мъж. Две жени на едно място и то излъгани от един и същи мъж си е бомба със закъснител направо. Joy  Обаче ми е много познат отнякъде? Някой не се ли сеща?

Майче, ти си царицата на гифчетата. Joy Как ги избираш винаги толкова точни? Joy

Общи условия

Активация на акаунт