Отговори
# 240
Щях да питам коя е тая сестра Мая, но попаднах на видеото у ФБ.. 😂 В началото въобще не я познах, но като я дадоха в близък план ми просветна.. 🤣🤣🤣

# 241
Даже и коментар от Димитър Захариев видях, беше написал "Айде докторицата" Joy
Страхотна е тази Диана, много мила, лъчезарна, за мен беше удоволствие да гледам чат на живо с нея. Heart

# 242
Сега като ги погледнах коментарите, има някои наистина много интересни въпроси на които бих се радвала Диана да отговори. Но те над 500 коментара няма как на всички.
Голям веселяга ще излезе този Митко.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 19:07 от Melany444

# 243
Доста ме изненада това, че каза, че обикновено с 1-2 дубъла се справя със сцената. Ако е наистина така, тя си е направо манна небесна за режисьорите.

# 244
Сега като ги погледнах коментарите, има някои наистина много интересни въпроси на които бих се радвала да Диана да отговори. Но те над 500 коментара няма как на всички.
В интерес на истината повечето бяха разни поздрави от различни градове в България и от други държави, имаше и изключително много за Вергов и такива които не бяха въпроси. Мисля, че отговорите на въпросите от типа как е започнала да се учи актьорско майсторство или пък по какво си прилича с доктор Огнянова вече ги знаем и бяха излишни, много пъти е разказвала за това. Аз като цяло съм много доволна от видеото на живо, имаше интересни неща, които разказа за себе си и успяхме да се докоснем до нея дори и по този начин.
Така като гледам бавното говорене не е само в сериала, от самата Диана е, също както Дария с вдигнатата й вежда, която се пренася и в образа на Наталия. Grinning
Направи ми впечатление колко свободно говори за отношенията си с Димитър Захариев и Велислав Павлов, изобщо не се притесняваше да каже примерно, че с Марио са страхотна двойка, докато за Вергов никога не е говорила свободно.

# 245
Здравейте, отдавна ви следя, все не успявам да се включа, защото след работа рядко съм пред клавиатура, а от тел. не ми е много Ок да пиша, но ще опитам. Много приятна дискусия провеждате и ви чета с удоволствие.
Включвам се в анкетите, в тази гласувах за Марио Simple Smile. Банков (не Вергов) ми е антипатичен и никога не съм го харесвала, поради същите причини, които тук сте ги обсъждали многократно. На Марио обаче съм фен от първи епизод и май за всички сезони няма герой, който да ме е впечатлявал толкова много. Велислав е страхотен, въздейства ми с гласа и очите си, много ми е истински, вълнуващ и топъл.
 От фейс групите съм възмутена - бях влязла в началото в една и си я напуснах след 3-ия час. Там, освен да обиждат Велислав и да се прехласват по Вергов, друго не правят, а не дай си Боже някой инакомислещ да каже нещо. Няма да се впускам в подробности какво мисля за тях, че ще ми отиде по дяволите цялото възпитание.
Сезонът ми е интригуващ, както и новите герои - Фотеви и Ковачеви. Ина с всеки следващ епизод я харесвам все повече и повече, с интерес следя развитието на героинята й, мисля си, че тя ще изиграе мъжа си по някакъв начин.  От него пък ме побиват ледени тръпки, но Васил Бинев е  блестящ.
Тони е симпатяга и героят му има огромен потенциал за развитие. И това ще се случи, но трябва да излезе от свръхпротекцията на брат си, както и от този нелеп триъгълник, за да се превърне от сянка в звезда със своя собствена светлина. Имам подозренията, че фен клубът му тепърва ще се разраства.
 Линията на Мазови, откакто Лора е в играта, вече е интригуваща -  изкараха ги от драмата малко, чакам да видя как ще преметнат лудото Ванче.
Калин не искам да го гледам такъв -  смазан, но мисля, че когато стигне критичната си точка ще започне да се съвзема и с Наталия ще преминат през това изпитание заедно и ще излязат още по-сплотени от него.

# 246
Страхотна е тази Диана, много мила, лъчезарна, за мен беше удоволствие да гледам чат на живо с нея. Heart

Хахаха, с глас се смея Simple Smile
Той да внимава като дойде неговия ред Grinning Grinning

Диана е прекрасна, само ме е яд, че не продължи по-дълго лайфа, иначе още неща щях да питам. Изглежда много мила и естествена

mayova, добре дошла в компанията Simple Smile

Специален поздрав с един колаж - кой от тук го беше правил???

# 247

Хахаха, с глас се смея Simple Smile
Той да внимава като дойде неговия ред Grinning Grinning

Диана е прекрасна, само ме е яд, че не продължи по-дълго лайфа, иначе още неща щях да питам. Изглежда много мила и естествена

На мен ми половин час ми беше достатъчен, като се има предвид, че рядко правят подобни неща, обаче мина неусетно. Изглежда страхотен събеседник за разговори, обаче аз сигурно ако я видя на живо и имам възможност да говоря с нея, ще си глътна граматиката и ще се чудя какво да й кажа, както съм приказлива. Joy

# 248
Изглежда страхотен събеседник за разговори, обаче аз сигурно ако я видя на живо и имам възможност да говоря с нея, ще си глътна граматиката и ще се чудя какво да й кажа, както съм приказлива. Joy

Това все едно аз съм го писала. Точно затова не отидох на онази среща- представяне на книжката ѝ, защото ужасно щеше ме хване срам Blush

# 249
.......
Това все едно аз съм го писала. Точно затова не отидох на онази среща- представяне на книжката ѝ, защото ужасно щеше ме хване срам Blush
Хубава работа ! Щеше да и излезеш с едно хайку и да и събереш погледа  Laughing

# 250
.......
Хубава работа ! Щеше да и излезеш с едно хайку и да и събереш погледа  Laughing
Хахаххахахах, освен да се подготвя за представянето на следващата ѝ книга Joy
В интерес на истината тя специално сякаш би оценила нещо такова.

# 251
Изглежда страхотен събеседник за разговори, обаче аз сигурно ако я видя на живо и имам възможност да говоря с нея, ще си глътна граматиката и ще се чудя какво да й кажа, както съм приказлива. Joy

Аз сигурно щях да й кажа, че е страхотна, да си направя една снимка и да се изнеса набързо. Joy Хубаво е, че поне можеш да я видиш. В град като моя или във Велико Търново понеже е наблизо, не знам дали би могла да дойде, макар, че е много хубав и има какво да види. И като не играе в театъра задачата да я гледам на живо е още по-сложна, така, че ще й се кефя от екрана у дома, пък дано някой ден имам късмет. Grinning

# 252
Стискам палци да проиграе в театъра и да започне едно турне Wink

# 253
Гледай видеото с Диана, голяма сладурана, естествена, приветлива, лъчезарна и прекрасен събеседник Simple Smile
 Димитър Захариев, ей голям сладур Grinning
Дона, ама моля ти се, предупреждавай преди тез извращения отстрани на снимката, кошмари ще ми докараш, те и без това със сериала се грижат да няма вино унас Joy

# 254
Интересен ми е сега лайв-чата на Димитър Захариев. Той като нов за нас и по-непознат ми е любопитно какво ще каже и как ще се държи. Останалите сме ги виждали повече в такава светлина и няма да ми е голяма изненада.

Общи условия

Активация на акаунт