Отговори
# 315
Стаменова и Фотев ги виждам като двойка някъде в бъдеще, а Ина и Тасев много си пасват визуално. Галя беше страхотна в този епизод.

# 316
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не ми се вярва да е донор - Фотев си знае за проблема и откровено не желае дете. А да се навие не просто на донор, а дори на Тасев.... съмнява ме

Нямах предвид да го навие за донор, а че вижда, че той може да осъществи копнежа й за дете. Та първо това да я води към него, а след това другите чувства.

Наталия изревнува, защото с дни се опитваше да постигне нещо, а не успя.

# 317
Много се радвам, че този епизод си починах от Ванчето и нейните големи, оцъклени, пълни с лудост очи.Joy Беше толкова разтоварващо за мен нейното отсъствие. Grinning

# 318
  • София
Аз пък съвсем изключих за Ванчето. Докато Хинова и Мазов си говориха на пейката, още се ядосвах на Лора как се разприказва пред Тони и забравих да се притесня, че може лудото Ванче да изникне отнякъде
Майче, Ваня като героиня от филм на Хичкок 😱😱

Не мисля, че Ина вижда Тасев като потенциален донор. Според мен дори и ум не и минава за бебе от него. По скоро в негово лице видя млад, красим и умен мъж, който не гледа на нея като на скъпо притежание. Идеята за бебе ще дойде малко по-късно.

Батко според вас дали се уплаши, че Зорница ще напусне или се притесни, че може да е споделила нещо на Лора, което да накара Тони да се усъмни.

# 319
Батко според вас дали се уплаши, че Зорница ще напусне или се притесни, че може да е споделила нещо на Лора, което да накара Тони да се усъмни.

Според мен си се притесни, че може да напусне, затова хукна веднага и я потърси. Както казах на човека направо му приседна сандвича като чу. Grinning А Тони, ако знаеше, за него и Зорница изобщо нямаше да се държи толкова спокойно за ситуацията. Изгледаше ми умислен и притеснен.

И както винаги думите на Лора към Зорница за връзките на работното място и личните проблеми, които се превръщат и в професионални бяха просто извадени от контекста и промото заблуди малко.

Мишева се учуди обаче на различните чорапи на Калин. Grinning Много ми хареса монологът му накрая.

Видях голямото промо донякъде. Новата анестезиоложка д-р Войнова нещо не се представя никак добре. Даваха я по време на операция, явно имаше усложнение, а тя се опитваше да овладее ситуацията. Чух някой в следващия момент да пита дали изобщо тя знае какво прави. После Стилянова беше в кабинета на Захариев и спореше с него заради нея, явно той я защитава и тя му каза нещо от типа "искаш ли да й скъсаме ей сега договора?".

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 23:37 от yanitsa.s

# 320
  • Там,където се събуждам щастлива.
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/da-nasledish-ta … -todor-kolev.html

Много симпатично момиче е внучката на Тодор Колев!

# 321
Две жени на едно място и то излъгани от един и същи мъж си е бомба със закъснител направо. Joy  Обаче ми е много познат отнякъде? Някой не се ли сеща?

Яница, аз съм го виждала преди доста години, в някакво забавно предаване май, но не мога да си спомня кое...  Thinking За името само се сетих - Методи Вълчев се казва, актьор е, бил водещ във " Веселина"...

# 322
Две жени на едно място и то излъгани от един и същи мъж си е бомба със закъснител направо. Joy  Обаче ми е много познат отнякъде? Някой не се ли сеща?

Яница, аз съм го виждала преди доста години, в някакво забавно предаване май, но не мога да си спомня кое...  Thinking За името само се сетих - Методи Вълчев се казва, актьор е, бил водещ във " Веселина"...

Да, да, и аз после като качиха епизода видях името му, написах в гугъл и се сетих веднага. Просто бях пропуснала да го видя още когато даваха епизода в 20 часа.

# 323

Направо му прилоша от получената информация, тоя човек няма късмет със сандвичите, захапе ли някой, все му присяда Grinning Не се притесни, че Тони е разбрал нещо. Обаче се притесни, че положението със Зорница е зле, затова изведнъж хукна да се топли вътре с надеждата да я открие. Предполагам, че ще минат ден-два преди да осъзнае, че нещата са наистина сериозни и реши да я спасява. И почвам да си мисля, че ако отиде да я търси, няма да си остане само с погалване по косичката и после ще имаме нови тайни от Тони Joy

Жекова адски ме дразни, не може ли някой да я постави на мястото й?!

А на Галя много ми хареса репликата към Захариев относно директорското място, много точна беше.

Между другото, Лора също пресъздаде доста точно ситуацията между Банков и Огнянова - възползва се от чувствата й и я заряза. Не е излъгала.

# 324
Чудя се, Стилянова нали щеше лично на Фотев да си представя концепцията, обясняваше на Ина с надменнен тон как очевидно той е видял потенциала ѝ и накрая какво стана, а ??
Еййй, как ме дразнят такива отворени.

# 325
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Тонът на Галя си има обяснение - чудеше се защо Фотева не я харесва. Явно си е реакция на отношение и то от двете страни.
Иначе Фотев реагира така, защото през деня вече си имаше разправия със съпругата си за дете и проблеми за зачеването му. Ако не е инвитро клиника с какво друго би повишил приходите в едно АГ? Имат си кабинет за проследяване на бременност и женски проблеми, родилно и операционна. Така че идеята на Галя е добра, обоснована и би била печеливша. За Фотев за важни парите, но не искаше да слуша по лична причина.

Пак да си кажа, че епизодът много ми хареса.

Внучката на Колев е голяма сладурана. Май това е жената, с която говореше Захариев в лекарския кабинет.

# 326
Днес на страницата ще е Наум Шопов.

# 327

айде сега една групова тренировка Wink

Галя тепърва ще има да разбира кой всъщност е съдействал за ин витро клиниката. Реакцията й е нормална, все пак официално двете с Ина не се понасят. Ще си станат близки - вече ги виждам как обръщат чашите с текила, оплаквайки се от "простатата алармира" (и пак го докарах до рима хахахах)

# 328

айде сега една групова тренировка Wink

Галя тепърва ще има да разбира кой всъщност е съдействал за ин витро клиниката. Реакцията й е нормална, все пак официално двете с Ина не се понасят. Ще си станат близки - вече ги виждам как обръщат чашите с текила, оплаквайки се от "простатата алармира" (и пак го докарах до рима хахахах)
Хахах това ще им бъде тема за милиони. Joy
Или пък друга: "Фотев има еректилна дисфункция" - "Ми прати го при бившата, тя ще го оправи. Joy

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 09:12 от yanitsa.s

# 329
  • София

Нали си поръчахме - жените от болницата първо в МОЛ-а за обувки с висок ток и после - текила в бара Simple Smile. Сценаристите имат време да помислят над такава сцена.

Мисля си за Жекова, голяма е лисица. Обаче и я разбирам, Тасев си играе с огъня и може да стане наистина опасно, за него, за Ина, дори и за болницата. Фотев е безкруполен и няма да му мигне окото да затвори цялата болница, нищо че спасиха сина и внука му.
Жекова може да е малко по-тактична и да каже какво я притеснява, а не да говори глупости за Фотева. Пък от там на татък всичко е в ръцете на Борис и Ина.

Общи условия

Активация на акаунт