Отговори
# 330
Да кажа и аз мнението си – епизода беше доста скучен и муден. Случаят с двойният татко се повтаря с един такъв от минал сезон – татко на бебета на дъщеря и майка, които естествено дойдоха, както в снощният епизод да раждат в една и съща болница. Доста изтъркано и досадно. Да се напънат и измислят нещо свежо и интересно.
С Драмата на Калин тъпчат на едно място. С тези трагични физиономии Наталия и Евгения не му помогат, а само го депресират. Очаквам поне Наталия да се вземе в ръце, не че й е леко.
Болшинството сте във възторг от Галя, аз не. Прекалено нахакана и със самучувствие, което поне до сега е неоправдано. Не ми харесва и държанието й към Петър – пренебрежително, надменно и доста самонадеяно. Знае, че каквото и да направи след нея има кой да „замита“.
Писала съм – Ина ми харесва от първи епизод и много й симпатизирам. Не ми се иска да се забърква с Тасев.
Зори и Марио много ми липсват. Аз да си призная гледам сериала заради тях двамата и кагато ги няма ми е скучо и безинтересно.
В творческа криза са от продукцията, тъпчат на едно място и се чудят с какво да запълват епизодите.

# 331
Жекова може да е малко по-тактична и да каже какво я притеснява, а не да говори глупости за Фотева. Пък от там на татък всичко е в ръцете на Борис и Ина.

Нали? Защото Ина и Тасев не знаят в какво се забъркват, та трябва тази женица да слухти и  души около тях пък и да ги вразумява.

# 332
Според мен сценаристите трябваше да продължат с Да Винчи или с някой Хайфу център, по-иновативно е и не от път на път,  както каза Фотев за Ин витро клиники-много са.

Новият анестезиолог, ще я изплашат бързо, бързо нашите в лицето на Галя и Врабчев. Знам какво е да почнеш в началото и да те хапят за липсата на опит или на малко такъв, хем ти е стресирано и без това, ами и вместо да ти помагат те скастрят.

Това между Стаменова и Фотев се получи сто пъти по-добре от това между Ина и Тасев, тя ми е интересна,  ама той е постоянно straight face, егати никаква емоция.

Марио се чудя от какво повече се притесни, че тя ще си тръгне заради него, защото така му бе предадено почти от Тони или във възможността да не я види повече. Зависи от това кога Зорница ще се върне от отпуск дали ще ходи да я търси Марио в дома й или ще изчака да говори с нея в болницата.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 09:31 от maichetoo0o

# 333
Melanie, аз в държанието на Галя към Петър видях много отегчение и разочарование. В нейните очи той вече не е онзи блестящ лекар, на когото се е възхищавала и в когото е била влюбена в първи сезон. Тя самата порасна много, доби самочувствие и нормално започна да гледа на Захариев по друг начин.

Жекова в случая и аз я оправдавам донякъде. Действията й не са от клюкарски подбуди. Тя просто иска да предпази болницата от една голяма каша. Методите й са абсурдни, две мнения няма.

П.С. знам, че вчера обещах списък кой актьор къде играе в театъра, но се оказва по-дълъг, отколкото предполагах. Издирвам информация, като съм готова, ще ви я пусна (в най-кратък срок)  Kissing Heart Hug

# 334
  • Разпиляна във въображението
Болшинството сте във възторг от Галя, аз не. Прекалено нахакана и със самочувствие, което поне до сега е неоправдано. Не ми харесва и държанието й към Петър – пренебрежително, надменно и доста самонадеяно. Знае, че каквото и да направи след нея има кой да „замита“.

За мен Галя е с оправдано самочувствие. Справя се много добре в работата и явно има повече доверие в Петър и във връзката им. Дано заявлението му снощи да е нарочно, за да е уж по-безпристрастен, а не защото е решил да "чака". Аз ги виждам като вече изградена двойка, познаваща навиците си, заяждат си се, но накрая отново се прегръщат. Както стана и в този епизод. От нейна страна не виждам да има сътресения, освен ако той не й даде някакви допълнителни поводи. Миналият сезон имаше достатъчни, но тя все пак остана при него.
О, и сама си написа презентацията. Преди се казваше, че не можела без помощта на съпруга. Ами може Simple Smile

Доколкото знам и Хайфу и Да Винчи могат да са добри за болницата, но конкретно трябваше да се представи концепция за АГ-то.

# 335
Според мен сценаристите трябваше да продължат с Да Винчи или с някой Хайфу център, по-иновативно е и не от път на път,  както каза Фотев за Ин витро клиники-много са.

Новият анестезиолог, ще я изплашат бързо, бързо нашите в лицето на Галя и Врабчев. Знам какво е да почанеш в началото и да те хапят за липсата на опит или на малко такъв, хем ти е стресирано и без това, ами и вместо да ти помагат те скастрят.

Това между Стаменова и Фотев се получи сто пъти по-добре от това между Ина и Тасев, тя ми е интересна,  ама той е постоянно straight face, егати никаква емоция.

Майче, той Тони бързо ще й помогне да влезе в час и да се отрака - виждам как му плаче на рамото, доакто той й подава шоколад (гррррр, ревнувам ахаххаа). Мисля си, че както е свита в началото, така бързо ще ги шашне с нещо.

За Стаменова и Фотев - точно затова ми хареса тооооолкова сцената им - той пусна съвсем лекинка усмивка, която обаче показа адски много

# 336
Болшинството сте във възторг от Галя, аз не. Прекалено нахакана и със самучувствие, което поне до сега е неоправдано. Не ми харесва и държанието й към Петър – пренебрежително, надменно и доста самонадеяно. Знае, че каквото и да направи след нея има кой да „замита“.

Концепцията на Галя беше добра, но реално тя не можа да я защити. Несериозно беше да излиза с "всеки ще даде пари, за да има дете". Когато презентираш идея, с която искаш да станеш шеф, би трябвало да си направил сериозно проучване и да подкрепиш идеята си с факти, а не да залагаш на емоционалното. Защото имаше късмет, че Ина си мечтае за дете и уцели болната ѝ тема. Ако Ина нямаше този проблем, нито тя, нито Фотев щяха да се трогнат особено от речта ѝ и нямаше да получи поста.

Мен това, което ме притеснява в отношението на Галя към Петър, е липсата на уважение към него. Как обичаш някого, когото не уважаваш?

Жекова сигурно има добри намерения, но и Тасев, и Ина са пълнолетни, все пак, могат да поемат сами отговорност за постъпките си.

Марио се чудя от какво повече се притесни, че тя ще си тръгне заради него, защото така му бе предадено почти от Тони или във възможността да не я види повече. Зависи от това кога Зорница ще се върне от отпуск дали ще ходи да я търси Марио в дома й или ще изчака да говори с нея в болницата.
Според мен в него проговори най-вече закрилническото чувство и желанието да я "спаси". Той е свикнал да спасява някого покрай брат си и при получената информация веднага се задейства в него защитническия механизъм - вижда, че пропада и иска да я "хване". Фактът, че се чувства пряко отговорен за това пропадане само допринася за тревогата му за нея.

# 337

Според мен е второто - той не може да стои дълго далеч от нея.

В тази връзка съвсем изтрещях - снощи сънувах новото промо - Зорница стои вкъщи на една кухненска маса замислена (както седеше когато чакаше да каже на Банков за бременността), а Марио отива  у тях да говорят. Като се събудих сутринта, влязох в темата да видя дали съм сънувала или наиситна е имало такова промо Joy

За протокола - кухненската маса на доктор Огнянова според съня ми е от тъмнокафяво дърво Joy

# 338
Галя, се „влюби“ в Петър такъв какъвто е и до сега. Не се е променил. Добър специалист, инертен, нерешителен, муден. Сега не се е изменил, че да е разочарована от него. Тя се възползва от него, като специалист и трамплин за кариерата й. Да си спомним с каква лекота се отказа от него и „пристана“ на Тасев, но като видя, че губи позиции веднага пак го "заобича". Изключително дразнеща, как го беше обсебила и не го оставяше за миг без присъствието си. Голямо преследване. Просто си е такава амбициозна, преследваща целта си с всички средства.
В много и итересни посоки можеха да развият сюжета, за да нямаме „де жа вю“.
Отдавна писах – не ми харесва, че „влюбват“ Ина и Тасев. Много е студен е той, никаква емоция не може да пресъздаде. Абе сухар! Напротив в Ина има голям потенциал , интересна е, чувствителна. Все пак си мисля, че няма да имат връзка, може би само симпатия, при наличието на смразяващият Фотев. Кой знае?

Мнението ми е, че Марио се притесни за Зори, за това, че смята да напусне. 

# 339
  • София
Всъщност Лора каза на Тони това, което всички в болницата знаят. Зорница с никой не е споделила новите си любовни терзания, те откъде биха могли да знаят за Марио.
Хареса ми Галя, първо работата и пациентите, после издържаната презентация. Ако Фотев не беше лично засегнат, едва ли щеше да реагира така. Сега очаквам Ина да е сред първите пациентки по програмата.
За мен няма флирт между Мишева и Калин. Явно тя си е такава слънчева и позитивна, и затова Калин и влезе в тона, различна е от загрижените и съжалителни физиономии около него.

# 340
В тази връзка съвсем изтрещях - снощи сънувах новото промо - Зорница стои вкъщи на една кухненска маса замислена (както седеше когато чакаше да каже на Банков за бременността), а Марио отива  у тях да говорят. Като се събудих сутринта, влязох в темата да видя дали съм сънувала или наиситна е имало такова промо Joy

Joy Сега, ако пуснат такова промо, ще те признаем за пророчица Grinning
В шкафчето на Огнянова нали остана едно забравено вино? Марио направо да го взима и да отива при нея, няма какво да се помайва.

Аз също не мисля, че между Мишева и Калин има флирт. По-скоро той се хвана за някого, който не е обременен така, както близките му. А и той самият каза на майка си, че се страхува да се хване за Наталия, за да не я повлече надолу.
На Наталия ѝ препоръчвам спешно да се срещне с психолог, който да ѝ даде насоки как да се държи с мъжа си. Опитва се да го подкрепя, но твърде бързо се ядосва.

# 341
Въпреки ,че вчера епизодът беше добър , на мен ми остана кухо като емоция , защото  ги нямаше  Зори и Батко с техните  хапливи закачки ,погледи и  нежни жестове .
Разчитам днес сценаристите да се реваншират  и  Батко-доктор да отиде и да сготви нещо на момичето  с болната душа  cook . А може и просто да  напълни джобовете с шоколадчета  Grinning
Покрай суматохата около празниците , забравих да ви  поздравя  easter !

# 342
Галя, се „влюби“ в Петър такъв какъвто е и до сега. Не се е променил. Добър специалист, инертен, нерешителен, муден. Сега не се е изменил, че да е разочарована от него. Тя се възползва от него, като специалист и трамплин за кариерата й. Да си спомним с каква лекота се отказа от него и „пристана“ на Тасев, но като видя, че губи позиции веднага пак го "заобича". Изключително дразнеща, как го беше обсебила и не го оставяше за миг без присъствието си. Голямо преследване. Просто си е такава амбициозна, преследваща целта си с всички средства.

Петър не се е променил, но Галя се промени  - това е различното.

Ели, и на мен триото ми беше много малко като част от епизода. А и понякога ги показват за 2-3 мин, но ни взривяват. Снощи....постно. Само сцената на двамата братя ме умили, както винаги хаха

# 343
на мен ми остана кухо като емоция , защото  ги нямаше  Зори и Батко с техните  хапливи закачки ,погледи и  нежни жестове .

Силно подкрепям! И да се види, кой прави сериите, толкова гледаеми и емоционални!

# 344
  • София
Спомням си един от монолозите на Галя в предните епизоди, мисля че беше когато говори с Фотев в колата. Тогава каза нещо подобно, че любовта е да си замълчиш, когато човека до теб падне най-ниско да продължаваш да го уважаваш. Още тогава си мислех - а колко дълго може да се заблуждава и да издига Петър в очите си. Той не и е дал особена причина да го направи.
Отделно не мисля, че Галя се хавана със Захариев само заради кариерата. Имаше нещо повече, дали е било истинско и трайно не знам, по скоро не. Тя гледаше на него като на някакво светило в гинекологията, идеализиран образ, който обаче бързо се счупи, заради всичките недостатъци на Петър.
А Галя много се промени, от плаха и неуверена се превърна в отличен специалист и еманципирана жена.

Ех, на всички ни липства триото Simple Smile. Но и те най-малко присъстват в епизодите. За сметка на това отнасят най-много коментари.
Аз се зачудих за Марио понеже реално ако Зорница напусне това ще е "най-добрата" развръзка за него, нали това иска, магарето му с магаре. Няма да му се налага да опитва да са само колеги, защото нея няма да я има в болницата. Не знам как си ги представя нещата - той да въздиша по нея тайно и да я гледа с влажен поглед. Да се взима в ръце и да решава, не може хем "само колеги", хем да си я иска до него.

Общи условия

Активация на акаунт