Отговори
# 465
Ейййй, тая девойка вярно ще се окаже дъщеря на Захариев!

Къде отидоха Тони и Зорница, къдеее?

# 466
Оуууу, Ванчето се завръща Joy, не мога да повярвам,че ще го кажа ама ми липсваше Grinning

Дона, Зори е в отпуска, оставете момичето малко да си почине емоционално, че пак ще я подхваната братята като се върне Joy, а Тони мисли какво ще прави с нея сигурно Grinning

Ето, Марио макар и за малко, достатъчно за да защити новата колежка от вълците в болницата Simple Smile

# 467
  • София
Ами, какво да кажа.... добре, че беше музиката  та имаше нещо хубаво и вълнуващо.

Тасев много ми хареса, радвам се, че и каза какво се случва с него.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 23:17 от rosita_ta

# 468
Днес май е епизода на Ина и Тасев. Сладки са. Heart

След два дни без присъствието на Ванчето, утре пак се започва лудницата. Joy

# 469
Днес май е епизода на Ина и Тасев. Сладки са. Heart

След два дни без присъствието на Ванчето, утре пак се започва лудницата. Joy

Ина и Тасев бяха много готини Heart По някакъв дървен начин много мило й се обясни Simple Smile
Но трябваше да каже - Ти си кралицата, а аз съм шута, който стои до теб Wink

Като изключим тях и Мишето (обичам я !), епизодът малко мудно ми течеше

# 470
Ей така като почнат да се появяват някакви деца, за които бащата представа си няма цял живот... друго не можаха ли да измислят?!

# 471
Има ли нужда и аз да казвам,ч е Галя беше отвратителна? Коя беше тя, че не се сещам???? Искам да има случай, където тя да сгафи и точно новата да оправи нещата!

Много добре ще се получи, че да се приземи Галка!
Още от началото на сериала ми е любимка, дори и като любовница на Захариев и когато сгафи със секциоти й симпатизирах, обаче тази вечер откровено ме подразни държанието й.
И като имаме предвид, че е шефка от един ден, представям си занапред още колко ще хвръкне, ако някой не й свие перките.

Таз новата девойка май вярно ще се окаже щерка на Захариев, някакви тайни ще си споделят с майка й....
явно затова настройват Галя толкова много против нея.

# 472
Аз си го мислех, дойде ми на ума като гледах лайвовете на Марта..кузева все в кабинета на директора, и си викам, абе тия са имали нещо. И защо да не и една дъщеричка😁

# 473
Оуууу, Ванчето се завръща Joy, не мога да повярвам,че ще го кажа ама ми липсваше Grinning

Мисля, че до следващия сезон няма да е родила..

# 474
Ейййй, тая девойка вярно ще се окаже дъщеря на Захариев!

Къде отидоха Тони и Зорница, къдеее?
Мале, ще стане много интересно ако се окаже това, най-вече заради реакцията на Галя. И дано наистина Войнова да постави по някакъв начин Галя на мястото й и тя да й е задължена.

Обаче мнооого ми липсва Зорница, дано утре да я видим. Heart

Вижте, успях! Прибавили са Откраднат живот към филмографията на Батко! Не гледайте, че пише сезон 4ти, еп 52. Нямаше друг начин. Трябваше да се напише. Явно все още нямат информация за 5ти сезон.

https://www.imdb.com/name/nm2216703/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk
Хъмбъл, можеш ли да го добавиш и при тази на Диана? Аз опитах, но не стана нещо. Има сложено само участието й като сестра Мая в първи сезон.

# 475
  • София
Ще роди Ваня, все пак не е слоница.

# 476
Е то ако му е дъщеря на Захариев, Ина по-добре да беше се хванала с него не с Фотев, човека и двете си жени е ощастливил с дете Joy

Зори, Марио и Тони ще ни ги оставят петъчно, та да се мъчим до вторник Grinning

# 477
Според първоначалното инфо, появата на Войнова доста ще разбърка нещата в болницата, каквото и да означава това.

# 478
Е то ако му е дъщеря на Захариев, Ина по-добре да беше се хванала с него не с Фотев, човека и двете си жени е ощастливил с дете Joy

Ама при Захариев няма почивки на Малдивите, само простата алармира и мед сестри любовници Joy

# 479
Цитат
Хъмбъл, можеш ли да го добавиш и при тази на Диана? Аз опитах, но не стана нещо. Има сложено само участието й като сестра Мая в първи сезон.
ще се пробвам 👍

Общи условия

Активация на акаунт