Отговори
# 480
Е то ако му е дъщеря на Захариев, Ина по-добре да беше се хванала с него не с Фотев, човека и двете си жени е ощастливил с дете Joy

Зори, Марио и Тони ще ни ги оставят петъчно, та да се мъчим до вторник Grinning

И трите, и трите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
Е то ако му е дъщеря на Захариев, Ина по-добре да беше се хванала с него не с Фотев, човека и двете си жени е ощастливил с дете Joy

Зори, Марио и Тони ще ни ги оставят петъчно, та да се мъчим до вторник Grinning

И двете ли?!? Те може и три да се окажат хахахха. Опасен ще излезе - от три жени, три деца да има. Чак да не повярваш, че е имал еректилна дисфункция този човек. Joy

# 482
Ама при Захариев няма почивки на Малдивите, само простата алармира и мед сестри любовници Joy

Ама дете няма, дете  Joy като има предвид славата му  на женкар е чудно как не са се навъдили повече Петърчета Joy
Ееее, докато не се потвърди са две Grinning

# 483
Димитър Захариев са ни го оставили за петък чак да дежури на страницата, утре е Ралица Паскалева.

# 484
Димитър Захариев са ни го оставили за петък чак да дежури на страницата, утре е Ралица Паскалева.

Пффффф......RageRageRage

Дано поне е по-активен от Наум днес

# 485
Пффффф......RageRageRage

Започнахме хубаво и инетерсно с Диана и ще завършим надявам се хубаво и интересно с Димитър З. Wink

# 486
Предлагам спин оф на сериала само с децата на Захариев Joy
Откраднат живот - бащата и неговите деца Joy

# 487
Днеска Батко пак много малко го даваха, все едно за пълнеж беше. Ели, къде си да помрънкаме заедно? Joy

# 488
Пффффф......RageRageRage

Еееее, започнахме хубаво с Диана и ще завършим надявам се хубаво и интересно с Димитър З. Wink

Еми а дано! Началото с Диана наистина беше много яко!
Не че много ме интересува Димитър З, така да се каже, ама някакси е досадно да го чакам до петък, нали разбираш Blush

Оф, тая Ралица за кво я сложиха утре? Направо два дни с доктор Тони!

yanitsa, нашите пак ги забравиха, бясна съм! Трябва да се реваншират с мега добрия епизод скоро! Отивам да си пусна целувката на Марио и Зори

# 489

yanitsa, нашите пак ги забравиха, бясна съм! Трябва да се реваншират с мега добрия епизод скоро! Отивам да си пусна целувката на Марио и Озри

Ралица най-много да я изхейтя заради ужасното й поведение на Галя днес.Joy

И аз, и аз. Ще счупя тоз телевизор. Joy Много ми беше празно без тях, искам си ги още утре. Епизода ми беше малко скучен, макар да ми харесаха Тасев и Ина, но при тях всичко се развива мнооого бавно.

# 490
Днеска Батко пак много малко го даваха, все едно за пълнеж беше. Ели, къде си да помрънкаме заедно? Joy
И аз ще мрънкам с вас Joy
Ама Марио много сладко се усмихваше на Ина и Боби, чак не му се искаше да ги прекъсва Grinning
И много рицарски защити момичето, а после намери време да я успокои в операционната. Така се прави Heart
Палци надолу за Галя днес.

# 491
То си личи по коментарите - след сцените с тройката тук изригваме, едвам смогваме да пишем и четем

# 492

yanitsa, нашите пак ги забравиха, бясна съм! Трябва да се реваншират с мега добрия епизод скоро! Отивам да си пусна целувката на Марио и Озри

И аз, и аз. Ще счупя тоз телевизор. Joy Много ми беше празно без тях, искам си ги още утре. Епизода ми беше малко скучен, макар да ми харесаха Тасев и Ина, но при тях всичко се развива мнооого бавно.
Ама много бавно значи...
Като излезна Ина от тоалетната и си викам : Ей сега ще я целуне !
А те...потупване по гърдите...

# 493

Ама много бавно значи...
Като излезна Ина от тоалетната и си викам : Ей сега ще я целуне !
А те...потупване по гърдите...

Знае къде да пипа Инчето Wink

# 494
И аз ще мрънкам с вас Joy
Ама Марио много сладко се усмихваше на Ина и Боби, чак не му се искаше да ги прекъсва Grinning
И много рицарски защити момичето, а после намери време да я успокои в операционната. Така се прави Heart
Палци надолу за Галя днес.
Батко си е Батко! Той си е нашият рицар.  Джентълмена на джентълмените. Grinning Чакам да намери Зорница и да я накара с целувки да остане в болницата. Kissing Heart Joy

То си личи по коментарите - след сцените с тройката тук изригваме, едвам смогваме да пишем и четем
Обаче сега, отсъствието им за тези които не ги харесват направо е балсам за очите и ушите. JoyИ ние като няма какво да пишем толкова за тях, кой знае колко се кефят. Joy Пък ние се нервим само.

Амааа и Fairy, много се загуби. Липсва тук, определено. Confused

Общи условия

Активация на акаунт