Отговори
# 495
Батко ще я бутне (нежно!) на стената и ще каже - няма да мръдна от тук, докато не звъннеш на Генадиева, че си оттегляш молбата Wink Заповядай, телефона ти, а сега звънни. Моля те, Зорница.

Ми те нека се кефят, ама и да пишат, да коментират

# 496
Батко ще я бутне (нежно!) на стената и ще каже - няма да мръдна от тук, докато не звъннеш на Генадиева, че си оттегляш молбата Wink Заповядай, телефона ти, а сега звънни. Моля те, Зорница.

Ами ако Зорница се инати ? Аз предлагам Марио мнооого нежно да я убеди, докато не си промени решението. Joy

# 497
  • София
Ина потупа ли го Борис или му пооправи баджа?

Да кажа, че Батко освен всичко друго е и благородна душа. Отнесе се изключително добронамерено с новата анестезиоложката, за разлика от Врабчев. Галя и Врабчев ми бяха еднакво неприятни.

Иначе ми беше скучновата серията. Добър беше замисъла на историята с отчето и другия пациент, но и отделиха повече врене от необходимото.
Мишева приема задълженията си към Калин като лична мисия. Точно такъв човек му трябва и двамата ще станат добър екип.

Ух, докато пиша и вие се размечтахме 😂

# 498

Неее. Ще я бутне (нежно, естествено Grinning ) на стената и ще й каже - кво ти пука, че напускаш, аз ще се грижа за теб Heart Eyes Joy

Да кажа една добра дума за Тасев, че постъпи джентълменски, като призна на Ина, че я харесва, но че не бива да я доближава.
И една лоша дума за Врабчев - не очаквах, че ще зареже девойката и ще й гледа сеира, мислех, че ще й помогне.

# 499

Ами ако Зорница се инати ? Аз предлагам Марио мнооого нежно да я убеди, докато не си промени решението. Joy
Е той първо ще я е целунал нежно, с ръцете на бузата ѝ (запазената му марка) и ще ѝ го говори това кротко и гледайки я в очите. Тя ще извърне поглед настрани и след това пак ще го погледне, няма да издържи и ще набере номера на Генадиева.

Ох, спирам с виното за тази вечер, размечтах се Joy

# 500

Е той първо ще я е целунал нежно, с ръцете на бузата ѝ (запазената му марка) и ще ѝ го говори това кротко и гледайки я в очите. Тя ще извърне поглед настрани и след това пак ще го погледне, няма да издържи и ще набере номера на Генадиева.

Ох, спирам с виното за тази вечер, размечтах се Joy

Абе какво вино пиете тази вечер...
Много романтична реколта.
И аз пия, ама освен да се ядосвам на Галя, по друг начин не ми действа.

# 501
Абе какво вино пиете тази вечер...
Много романтична реколта.
И аз пия, ама освен да се ядосвам на Галя, по друг начин не ми действа.

Като няма сцени с тройката, си ги създаваме сами Joy

# 502
  • София
Ами два интересни момента се очертаха в този епизод. Как ще се развият нещата между Тасев и Фотева, и какво ще сподели на Захариев майката на новата анестезиоложка.

То само това можем да обсъждаме, а и да се ядосваме на Галя.

Чудя се Марио как спи от цялата мъка по Зорница. Ми да вземе да и се обади. Адреса и не го знае, но телефонния и номер го има. Всички помним чата със нея и последвалата целувка.

# 503
Ами два интересни момента се очертаха в този епизод. Как ще се развият нещата между Тасев и Фотева, и какво ще сподели на Захариев майката на новата анестезиоложка.

То само това можем да обсъждаме, а и да се ядосваме на Галя.

Чудя се Марио как спи от цялата мъка по Зорница. Ми да вземе да и се обади. Адреса и не го знае, но телефонния и номер го има. Всички помним чата със нея и последвалата целувка.
ако се има със сценаристите може да й поиска адреса 😁👍

# 504
Абе Зорница май след всяко отрязване от мъж почивка си взема. Миналият сезон с Банков, не я видяхме няколко дни, сега пак същото с Марио, че и да напуска иска този път. Joy

Утре клюкарките на болницата се очаква да видят каквото не трябва - Мазов и Ванчето се целуват. Това нейното изказване за Лора, че при майка й в свинарника й е мястото беше много грозно и Мазов как я погледна, никак  не му стана приятно, ама какво да каже пред тая лудата.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 22:17 от yanitsa.s

# 505
  • София
А не, няма нищо загадъчно в това да вземе адреса от сценаристите. Ние очакваме нещо по така.

Ами дразнят ме, Ковачев вчера едва не са задави със сандвича и след това нищо. Ми хайде някаква последователност. Да вземе поне да и се обади и да пита Как си?

# 506
  • Ню Йорк
Интересно Калин за кого я искаше тази ерекция? Надявам се за Наталия.

Утре ще видим развитието с Ванчето. Много я мисля тази сюжетна линия, но не намирам как ще им се подредят нещата на Мазови. Освен Мазов да си признае детето и Ванчето да вземе да умре при раждането. Знам, че е малко зловещо ама то друг вариант не остана.

Тази новичката ако е дъщеря на Пешко бързичко ще я върне на работа. Галя подозирам, че ще му издере очите Wink  

# 507
Интересно Калин за кого я искаше тази ерекция? Надявам се за Наталия. 

Искрено се надявам да я е искал за себе си Joy Наталия трудно ще има ерекция Grinning

# 508
Дадоха ли бащата на Войнова в близък план? Ако да, забелязвате ли дали има трапчинка на брадичката, както това е доста добре изразено при Войнова и Захариев? Ако баща й няма, значи отсега ще знаем, Пешко е баща й

# 509
  • София
Това с ерекцията на Калин съм го изпуснала.😳

Бащата беше с брада и поне аз не съм обърнала внимание. Охохо, на Захариев лошо му се пише, Галето каквато зла е станала.

Общи условия

Активация на акаунт