Отговори
# 510
  • Ню Йорк
Интересно Калин за кого я искаше тази ерекция? Надявам се за Наталия. 

Искрено се надявам да я е искал за себе си Joy Наталия трудно ще има ерекция Grinning

Ясно, че той искаше, но въпроса е за кого ще я използва Wink

# 511
Интересно Калин за кого я искаше тази ерекция? Надявам се за Наталия. 

Искрено се надявам да я е искал за себе си Joy Наталия трудно ще има ерекция Grinning

Ясно, че той искаше, но въпроса е за кого ще я използва Wink

Ми не вярвам да е за Мишева. Ама на Наталия не знам дали би й харесало друга жена да прави ерекция на Калин.

# 512
Това с ерекцията на Калин съм го изпуснала.😳

Споко, още не се е случила. Утре, ако Мишето е благосклонна Grinning Grinning
В промото в края на епизода беше молбата на Калин за ерекция

# 513
А не, няма нищо загадъчно в това да вземе адреса от сценаристите. Ние очакваме нещо по така.

Ами дразнят ме, Ковачев вчера едва не са задави със сандвича и след това нищо. Ми хайде някаква последователност. Да вземе поне да и се обади и да пита Как си?
вие видяхте ли Батко как захапа опаковката на закуската? Явно ще да е бил доста гладен. И после как вади хартийка от устата си хихиих. Все едно видях себе си 😁😃

# 514
  • Ню Йорк

Ми не вярвам да е за Мишева. Ама на Наталия не знам дали би й харесало друга жена да прави ерекция на Калин.

Наталия е широко скроена, не вярвам да се шокира от малко помощ, но Мишева ми се видя сериозно притеснена от въпроса.

# 515

Наталия е широко скроена, не вярвам да се шокира от малко помощ, но Мишева ми се видя сериозно притеснена от въпроса.
Не съм много убедена, че Наталия вече е толкова широко скроена, но ще видим. Мисля, че малко се дразни от присъствието на Мишева непрекъснато, защото тя успява да намери език с Калин и да го накара да направи неща, които Наталия не успява. Снощи когато се прибра и видя, че Мишева е там не ми се стори много очарована, може и да греша, но все пак.

# 516
Видях промото , Наталия предлага на Калин в обедната и почивка да дойде и да го изведе на разходка, той и отказа, след това дойде Мишето и той казва за ерекцията, следващата сцена виждаме двамата на разходка и Наталия е при тях, тя пита Калин за това ,че не искал разходка и Мишева каза, че тя е настояла.

Ееее, страшни сценаристи сте, пратете мейл на сценаристите, безплатни идеи и одобрени от феновете Joy

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 22:30 от maichetoo0o

# 517

Да кажа, че Батко освен всичко друго е и благородна душа. Отнесе се изключително добронамерено с новата анестезиоложката, за разлика от Врабчев. Галя и Врабчев ми бяха еднакво неприятни

Много пълнокръвен образ е, всяко едно негово действие, колкото и да е дребно, затвърждава колко добър човек е.

Дами, а ние вчера се оплаквахме, че са го давали малко. Видяхте ли, че и по-лошо може Joy

# 518

Да кажа, че Батко освен всичко друго е и благородна душа. Отнесе се изключително добронамерено с новата анестезиоложката, за разлика от Врабчев. Галя и Врабчев ми бяха еднакво неприятни

Много пълнокръвен образ е, всяко едно негово действие, колкото и да е дребно, затвърждава колко добър човек е.

Дами, а ние вчера се оплаквахме, че са го давали малко. Видяхте ли, че и по-лошо може Joy

Може може, оставят ни на сухо, не е честно. Grinning Утре ми се струва, че пак ще е същото. И на двете промота няма и следа от триото ни. Еййй сценаристи, имайте малко милост към невръстните девойки , много Ви молим. Joy

Тая близост между Мишева и Калин само на мен ли ми е малко притеснителна? ThinkingSweat Smile

# 519
Съмнява ме, че заради "Писма от Антрактида" са пратили Зорница отпуската. Някъде четох, че най активно ще снимат март. А тези серии са точно от началото на март. И аз чакам компенсация.

# 520
Туй промо.....някои липсват...едни трима....
Но акто се замисля, предния път с целувката на аварийния пак ги нямаше в промото и изведнъж - БАМ!!!!
Така че никога не се знае.

На мен близостта между Калин и Мишето ми е по-скоро очаквана, макар и да не ми харесва. Наталия се скъсва, а а Калин при трудността залита към друга....

# 521
Сега изгледах новия епизод - май новата анестезиоложка ще се окаже дъщея на Захариев. Забавно, ако е така - и Биляна е с такава специалност.

# 522
Много ми бяха готини днес Тасев и Ина как си говореха на малки имена, все едно се познават от 100 години. И като я вкара в един от кабинетите да я мъмри задето се меси при онези двамата пациенти, леко почнаха да повишават тона, казах си "опаа тук май ще имаме първото скарване". Joy Макар и да не са двойка, много изглеждаха като такива. Ина само какви учудени физиономии правеше докато подслушва какво говореше Жекова на Тасев. И беше много сладка като чу, че пациента яде само салати и се обади, че и тя така прави, обаче нещо се усети, че не беше моментът, засрами се сякаш и млъкна. Grinning

Права си Дона, никога не се знае как ще ни изненадат. Blush Grinning Даваш ми надежда направо за утре. Joy

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 23:01 от yanitsa.s

# 523

Може може, оставят ни на сухо, не е честно. Grinning Утре ми се струва, че пак ще е същото. И на двете промота няма и следа от триото ни. Еййй сценаристи, имайте малко милост към невръстните девойки , много Ви молим. Joy

Тая близост между Мишева и Калин само на мен ли ми е малко притеснителна? ThinkingSweat Smile
аз не харесвах Наталия, но сравнявайки я с Мишето, започва да ми става симпатична.(ме можаха ли по-красива и с по-нежен глас да намерят, ех 🙄 за Калин. Тогава Наталка съвсем щеше да полудее 😃)

# 524
  • София
На Калин може и да му се завъртят разни мисли за Мишева, но на нея не вярвам. Според мен в негово лице тя видя втори шанс - след неуспеха с лечението на брат и да се пребори за възстановяването на Калин.

Общи условия

Активация на акаунт