Отговори
# 525
А какво беше това между Врабчев и Стаменова ? Явно са се разделили, но сценаристите са забравили да ни покажат Blush

# 526
На няколко пъти ме разсмива тази Ина, удоволствие е да се гледа.Страхотни сладури с Тасев.

Войнова да я ожали човек,може ли такова отношение към нов колега(типично български черта-първо ще те въртят на шиш докато те приемат,старите кадри).
Врабчев никога не съм го харесвала и от него очаквано,но Галя направо ме ядоса!Двете с Жекова се бориха за първо място по гаднярство.

Мишева не я одобрявам,груба ми е,но метода и на работа,да.А специалното отношение на Калин към нея ми е съмнително.

# 527
На Калин може и да му се завъртят разни мисли за Мишева, но на нея не вярвам. Според мен в негово лице тя видя втори шанс - след неуспеха с лечението на брат и да се пребори за възстановяването на Калин.
Peace
И аз така мисля. Мишето е много амбициозна и ще направи всичко възможно за Калин, защото това е втори шанс, а такъв не винаги се дава.

Защо обаче д-р Войнова стои като дърво! Имам усещането, че мислите й се реят някъде .... безлична е.

# 528
И само да си кажа,че този ваш батко как ме издразни.Така си бяха загукали на вратата Ина и Боби и тя най-накрая го усмихна и ей го батко ви се появи намръщен и прекъсна хубавият момент,как ме хвана яд!!

# 529
  • София
Опитват се да я покажат като много срамежлива и плаха, което е странно. Вече е минала специализацията и, значи има достатъчно на брой часове в операционната зала и не би трябвало да се притеснява чак толкова много.

Анбър, ти не разбра ли, че той е спасител. Двете гълъбчета така си гукаха, че ако Батко ме се беше появил.... щяхме да търсим тялото на Тасев нейде из Витоша.

# 530
И само да си кажа,че този ваш батко как ме издразни.Така си бяха загукали на вратата Ина и Боби и тя най-накрая го усмихна и ей го батко ви се появи намръщен и прекъсна хубавият момент,как ме хвана яд!!
Има за какво да е намръщен Батко, не му се сърди. Те после Ина и Тасев си се усмихваха пак. Grinning Ехх, да разбере  Фотев какво става, не ми се мисли.

# 531
  • София
Тук съм, нищо че не пиша 😁
Не ми липсват тримата, защото така успяхме малко да видим и останалите герои 😀. А и те засега тъпчат на едно място, както и други сюжетни линии де. Ванчето имам чувството, че я гледаме осми сезон и все едно и също. Наталия отново с егоизма си като миналия път, когато избяга и после даже доведе баща си майка й да му прощава... Понеже тя иска. Сега пък не й се прибирало. И Калин не е лесен, но пък има оправдание поне. Затова си паснаха с Мишева - не пърха около него и го третира като човек.
Галя за пореден път доказа, че не става за шеф на отделение. Държа се темерутски от самото начало с Войнова. Как да не се притесни момичето. Но пък е шеф на мъжа си - “ти ли ще скъсаш договора или аз?” 😁 Тя направо си го злепоставя с тия изцепки.
Тасев и Фотева... Аз там така и не разбрах как възникна това привличане Simple Smile Но ми е странно като си говорят на малки имена. Никой друг не го прави. Не се ли притесняват, че така ще привлекат внимание? Включително и на не който трябва 😁

# 532
Ина и Тасев пред когото трябва се държат на положение, ако има как и да не се познават даже. Joy

# 533
Мисля , че Калин му допада Мишето, защото тя не ходи по яйчени черупки около него , говори с него нормално както са нещата - да инвалид е, но има шанс за подобрение и няма да го жали само заради проблема, това ще е лична борба и заради брат й.

Ина и Тасев....мъча се да ги харесам заедно, ама не става просто няма никаква химия между тях, според мен, нищо не ми трепна докато ги гледах, мислех си айде давайте нататък Grinning докато вчера при Фотев и Стаменова определено ми хареса.

# 534

Ина и Тасев....мъча се да ги харесам заедно, ама не става просто няма никаква химия между тях, според мен, нищо не ми трепна докато ги гледах, мислех си айде давайте нататък Grinning докато вчера при Фотев и Стаменова определено ми хареса.
Зорница и Марио да им дадат малко от тяхната химия назаем а? Joy

# 535
  • Разпиляна във въображението
Еха, какъв хейт по Галя Simple Smile

Да започна с това каква била, увила се като... и т.н. Петър не беше цвете за мирисане, беше любовчия, потъпкан от жена си, която все пак му е проправяла пътя в живота и му даваше пари от продадени бебета. Така че, моля, не го изкарвайте жертва на Галя Simple Smile

За Галя - „забременя/като неграмотна/” Тя и Зорница забременя като неграмотна от много умния Банков. Уж обиграни пък каква глупост направиха. И Зорница съгрешава тамън два пъти с женен мъж, но пък обиди по нейн адрес не видях.

Галя е умна жена. Допусна грешка като специализант. Оттогава нямам спомен да е направи грешен ход или да е допуснала ощетяваща операция на пациентка. Напротив - винаги е била по-щадящата от двамата. И израсна като жена и професионалист. Друго е времето, което тече в сериала. За в момента приемаме това.

Д-р Войнова е типичен пример за връзкарство. Ама типичен. Идват стари приятели при директор, удрят го на старо приятелство и стремежа на готвач да има успешна дъщеря. Ама, моля тееееее! И Захариев, защото тези, които не ги е виждал от години, са му по-близки от почти съпругата и майка на второто му дете, решава че няма да наеме много добър специалист за много пари, и ще вземе някаква непозната за него, която ще е ама много добра. /Галя беше готов да "жертва" да не стане завеждащ имено, за да наемат някой с "име"/.
Врабчев с право е недоволен, защото очакваха много добър доктор, който можеше да му е от помощ, а му връчиха треперещо девойче, което не може да направи една интубация, а времето лети!

И има разлика между Галя и тази - Галя беше специализант, който трябва да бъде наглеждана, а новата не е. Напуснала е там, където е приключила специализацията.

Галя беше остра, но имаше подкрепата на Врабчев. Значи преценката й не е чак толкова необоснована.

Иначе девойчето е симпатично. Получи подкрепа, ще се впише в колектива и знаете ли какво ще последва от това - кристалната ми топка ми го казва - ще си хареса Марио. Мда, той се опита да й даде кураж. И така...

# 536
Явно е имало кастинг за млада актриса, която да прилича най-много на Емил Марков. 😁то само като видиш "баща й" с тази черна коса и толкова тъмен, и майка й също брюнет, а тя руса и с тия сини очи, същият цвят, като на Пешето. Е сега вече, на Пеше вече ще му призлее 😁👍
Историята с братята ми хареса страшно много. Досетих се, че не са си никакви, все пак 😁

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 08:05 от HumbleBumble

# 537
 comp03 Добре ,че  не можах веднага да се включа , щях да ви отегча с мрънкане .
Чакам си  ГЛАВНИТЕ /за мен/ герои  smile3515 .
Ето , вече два епизода сме без тях и няма какво да се  коментира , всичко е постно и се разказва с две думи .
Единствено ми хареса как  точно и внимателно Боби  зарадва Ина ,че двамата мъже си говорят благодарение на нея /въпреки ,че не са братя/ , а после и лафът - ти си жената на краля , а аз не съм рицар , който ще те спаси , а само лекар .../май така беше / .
На новото момиче му има нещо , изпадна в паника , държа се неадекватно /въпреки  отличните оценки и някаквото отличие , за което не бях чувала - златен Хипократ ? Да не би да взима нещо ? Със сигурност  майка и ще завлече Захариев в кабинета , за да му съобщи ,че има още една дъщеря  анестезиолог .
Историите около Калин ми стават все по-безинтересни .
 tantrum Искам си  нежните погледи , усмивки /дори  кавгите/ между Зори и Марио . Поне по 15 минути на епизод  newsm03
Мириел , не го приемай толкова лично  bouquet Аз Галя не я харесвах  в първия сезон , но после   посмекчих  отношението си. Сега обаче тя беше брутална , много бързо забрави  своите гафове .
Освен това  защо  Врабчев не се намеси  по-внимателно , а едва ли не  си гледаха сеир.
А това за  Войнова и Батко  направо  да  Praynigне го чуят  онези хора ...

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 00:11 от Ели-фен

# 538
Еха, какъв хейт по Галя Simple Smile

Да започна с това каква била, увила се като... и т.н. Петър не беше цвете за мирисане, беше любовчия, потъпкан от жена си, която все пак му е проправяла пътя в живота и му даваше пари от продадени бебета. Така че, моля, не го изкарвайте жертва на Галя Simple Smile

За Галя - „забременя/като неграмотна/” Тя и Зорница забременя като неграмотна от много умния Банков. Уж обиграни пък каква глупост направиха. И Зорница съгрешава тамън два пъти с женен мъж, но пък обиди по нейн адрес не видях.

Галя е умна жена. Допусна грешка като специализант. Оттогава нямам спомен да е направи грешен ход или да е допуснала ощетяваща операция на пациентка. Напротив - винаги е била по-щадящата от двамата. И израсна като жена и професионалист. Друго е времето, което тече в сериала. За в момента приемаме това.

Д-р Войнова е типичен пример за връзкарство. Ама типичен. Идват стари приятели при директор, удрят го на старо приятелство и стремежа на готвач да има успешна дъщеря. Ама, моля тееееее! И Захариев, защото тези, които не ги е виждал от години, са му по-близки от почти съпругата и майка на второто му дете, решава че няма да наеме много добър специалист за много пари, и ще вземе някаква непозната за него, която ще е ама много добра. /Галя беше готов да "жертва" да не стане завеждащ имено, за да наемат някой с "име"/.
Врабчев с право е недоволен, защото очакваха много добър доктор, който можеше да му е от помощ, а му връчиха треперещо девойче, което не може да направи една интубация, а времето лети!

И има разлика между Галя и тази - Галя беше специализант, който трябва да бъде наглеждана, а новата не е. Напуснала е там, където е приключила специализацията.

Галя беше остра, но имаше подкрепата на Врабчев. Значи преценката й не е чак толкова необоснована.

Иначе девойчето е симпатично. Получи подкрепа, ще се впише в колектива и знаете ли какво ще последва от това - кристалната ми топка ми го казва - ще си хареса Марио. Мда, той се опита да й даде кураж. И така...
да, но, както се видя, той не й подписа договора. Но ще се наложи да я върне, защото семейната му приятелка от миналото ще му признае, че Албенка му е дъщеря. 😁

П.С. Превъртях сцените с Калин и сие на форуърд .

Ах, как така ще си хареса Марио 😃 не мисля. Ще е някой по-младичък и със здравословни проблеми 😁👍

# 539
  • София

Аууу ти пък, точно преди сън ли го казваш това. Ще стане голям миш-маш.

Общи условия

Активация на акаунт