Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Еми да, защото му е щерка ще я върне на работа. Няма да е първият директор на тази болница, който си назначава потомството Simple Smile
Важното е защо е напуснала предишната си работа? Защо родителите крият какъв й е проблема? Как така поверяваш живота на пациентите си на рекъл казал без грам препоръки? Само с една диплома и честна дума? Несериозно е.

Трябва да си пусна отново сцената в опирационната и да видя момичето и Марио.

# 541
Еми да, защото му е щерка ще я върне на работа. Няма да е първият директор на тази болница, който си назначава потомството Simple Smile
Важното е защо е напуснала предишната си работа? Защо родителите крият какъв й е проблема? Как така поверяваш живота на пациентите си на рекъл казал без грам препоръки? Само с една диплома и честна дума? Несериозно е.

Трябва да си пусна отново сцената в опирационната и да видя момичето и Марио.
явно има проблем, щом, въпреки всичките тия дипломи й отличия, не я искат никъде. М, току-виж позная с този Аспергер

# 542
Галя и Врабчев прекалиха, хубаво затрудни се Албена, еми помогни, какво седиш и критикуваш, и те са били на нейното място преди, да проявят разбиране.
А то понеже на триото не им е сложно, та още един да добавят в уравнението, да си харесва този дето не трябва.

Красена(фотографката) е качила тези снимки, едната със Зорница и Марио сме я виждали цветна, тази с братята Ковачеви не съм сигурна :

# 543

Иначе девойчето е симпатично. Получи подкрепа, ще се впише в колектива и знаете ли какво ще последва от това - кристалната ми топка ми го казва - ще си хареса Марио. Мда, той се опита да й даде кураж. И така...

Аууу ти пък, точно преди сън ли го казваш това. Ще стане голям миш-маш.
Леле, не, и дума и лаф да не става за подобно нещо. Joy Айде и на Тони някоя да обърне внимание, момчето заслужава.
Мириел, да приемем, че Галя е била права за всичко останало, но тя се държа изключително надменно с нея още когато момичето влезе в операционната и подаде ръка да се запознаят, а дори не беше започнала да интубира пациентката. Това не мога да го оправдая, беше грозно.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 00:37 от yanitsa.s

# 544
Това, че може към Тони-Зорница-Марио да се прикачи и новата си е мое предположение. Нищо не е сигурно.

И двете снимки сме виждали. Питах я за нов кадър на Зори и Марио, и тя щяла да го има предвид. Да бе, все едно не им е нащракала доволно повече Simple Smile

# 545
През цялото време се чудех, откъде ми е познат този, приятен глас и интелигентен говор, а то каква била работата:https://www.blitz.bg/article/42874
По-младият брат се казва Стоян Цветанов и не успях да открия абсолютно нищо за него 🙄😏😭

# 546
И само да си кажа,че този ваш батко как ме издразни.Така си бяха загукали на вратата Ина и Боби и тя най-накрая го усмихна и ей го батко ви се появи намръщен и прекъсна хубавият момент,как ме хвана яд!!
Всъщност той там ги гледаше направо с любов, нищо, че на пръв поглед изглеждаше мрачен. Той усети, че ги прекъсва, погледна нея, после него, после  пак, после лекичко се усмихна, не му се искаше да ги прекъсва, ама нямаше как.

Miriel, аз лично претенции към Галя в миналото нямам спрямо снощната сцена. Но само по себе си снощи поведението к беше грубо, както и на Врабчев. Никой от тях не направи дори опит да я предразположи, да се отпусне. Марио още в спешния кабинет направи забележка на Врабчев да е по-внимателен. Галя беше много груба при запознанството. Да не говорим, че в първия ден й дадоха да извършва най-сложната анестезия -спиналната упойка, и тя се справи, въпреки протеснението. При родилката, ако Врабчев й беше помогнал, щеше да е много по-леко за всички.
Момичето няма опит, това не значи, че не става, все отнякъде трябва да тръгне. При положение, че ни обърнаха внимание, че е Златен Хипократ (Ели, това е студент в мед.университет, който през всичките шест години абсолютно всички изпити е взел с отличен), което не е малко постижение,, явно има заложби да учи бързо. Можеха да са по-толерантни към нея.

# 547
  • София
Ако се окаже, че Албена е дъщеря на Захариев ще има  сътресения в отношенията им с Галя, до степен, че тя да го напусне.
И ето ти идеална причина за отсъствието на Ралица Паскалева в следващия сезон.

# 548
Момичето няма опит, това не значи, че не става, все отнякъде трябва да тръгне. При положение, че ни обърнаха внимание, че е Златен Хипократ (Ели, това е студент в мед.университет, който през всичките шест години абсолютно всички изпити е взел с отличен), което не е малко постижение,, явно има заложби да учи бързо. Можеха да са по-толерантни към нея.

Напротив, Врабчев обърна внимание точно на това - тя е завършил лекар, а не специализант✌ т.е. работила е в болница и има необходимия опит.
Според мен или има някакъв проблем както казвате, или е много, много притеснителна. Но ако е просто характер - не знам как човек с такава чувствителност избира да стане лекар, и то такъв, който работи постоянно под напрежение и носи огромна отговорност?

Ако вкарат синдрома на Аспергер ще ми бъде много интересно, една от любимите ми книги е за момче с такъв синдром, там нещата са описани доста подробно и ми е любопитно как ще го пресъздадат.

# 549
Ванилия, поправям се, има някакъв опит Simple Smile
Това по никакъв начин не оправдава грубостта им. А и за да е взела специалност, явно тези неща ги може, няма как да я пуснат без да умее да интубира. Защо никой от лекарите не отчете, че може би като за първи ден е притеснена и да се опита максимално да я успокои и да й съдейства. Един такъв човек, който е на ръба, можеш или да го смачкаш и той да се провали или да го подкрепиш и той да се справи. Въпрос на човещина е да избереш второто.

# 550
Не виждам защо Галя ще напуска Захариев, ако Албена се окаже негова дъщеря. Все пак това се е случило много отдавна, не е нещо ново?

Любопитно ми е дали на човек с такъв синдром би било позволено да работи като лекар, като анестезиоилог в операции? Интересно е също защо си е тръгнала от болницата, където е специализирала. Абе има много въпросителни около нея.

# 551
Ванилия, точно! Тя вече е минала "нивата". Поставете се на мястото на Врабчев. За първи път директор склонява на молбата му да наеме анестезиолог. Очаква много добър лекар и какво получава - непознато момиче, което не успява да интубира.
Ще мине време и ще й даде кредит, но е прясно изненадан, и то неприятно, а тя е колеблива в представянето си. Какво се предполага сега от него - да бъде бавачка на тази, която трябваше да отнеме от тежестта му?
Всички сте против Галя, но явно не всички приемат с отворени обятия непознати парашутисти.

# 552
Не виждам защо Галя ще напуска Захариев, ако Албена се окаже негова дъщеря. Все пак това се е случило много отдавна, не е нещо ново?

Любопитно ми е дали на човек с такъв синдром би било позволено да работи като лекар, като анестезиоилог в операции? Интересно е също защо си е тръгнала от болницата, където е специализирала. Абе има много въпросителни около нея.
амдано днес разберем 👍

# 553

Абсолютно. То по това време Галя е била в детската градина Grinning И все пак, не пречи появата ѝ да доведе до сътресения, особено както Галя вече не я понася.

Miriel, дори и да приемем, че всичко е така и е напълно обосновано поведението на Врабчев и Галя след опита за интубиране, продължавам да не разбирам защо Врабчев ѝ причиняваше допълнителен стрес още от спешния кабинет и защо Галя трябваше толкова грубо да се отнесе с нея още при запознанството им. Когато все пак не знаеше нищо за момичето.
Да не говорим, че после в кабинета на Захариев можеше да е една идея по-дипломатична с него. Какво ѝ пречи да влезе и да му каже - виж сега, момичето не се справи, застраши живота на родилката, това е опасно, дрън-дрън. Тя влезе с рогата напред, излишно беше.

# 554
Снощи и аз си помислих за сюжет новата-Марио. Щом и на 2? Пъти ни ги показват, но няма лошо. Би ми харесало, така няма да наранят Тони. Малко ми досадиха техните драми и простотии- все едно гледам някакви ученици, а не големи и зрели хора, лекари...Но пък Зорница не го искаше Тони за нещо повече от приятел... да вземат вече решение, че става скучно 😒😴😴

Общи условия

Активация на акаунт