Отговори
# 585
Аз за възможна причина на скандала с Врабчев си представям сходна ситуация като на Генадиев и Галя - той оставя Войнова сама, в операция с Ковачев, и нещо се обърква при анестезията... Thinking

# 586
Аз за възможна причина на скандала с Врабчев си представям сходна ситуация като на Генадиев и Галя - той оставя Войнова сама, в операция с Ковачев, и нещо се обърква при анестезията... Thinking
Между другото, това е много възможно, защото при боя Врабчев е цивилен и то с костюм, а Марио е с хирургично облекло.

# 587
  • София
Аз пък не помня сестра Мая като някакъв злодей. Заплашваше Пешко, пък после я уволниха набързо и нищо не се чу за нея. А и с тази русата коса Диана изглежда страшно груба, нищо фатално не виждам аз. И мен ме е яд, че някак си между другото са разделили Врабчев и Стаменова.
Не вярвам Войнова два пъти да обърка анестезията, иначе не знам как ще се задържи въобще в болницата.

# 588
Само да кажа, че нямам търпение да гледам Бамби утре на лайва.Страшно ми е интересен и изглежда много жив и интересен като човек.
 Диде ми дойде твърде лигава, въпреки, че много исках да я гледам, и направих всичко по силите си, но не издържах.
Наум е дърво, както в ролята, така и в живота. Твърде студен и прикрит е за моят вкус.
Паскалева никога не съм я харесвала, дори няма да отворя и да погледна.

# 589
  • София

Мда, има логика в това. Някак си мисля, че ще е свързано с новото мимиче. Не знам дали ще обърка анастезия, но може да има критична ситуация в операционната, която да застраши живота на пациент.

Врабчев е чешит, но не мисля, че ще си позволи да зачекне темата за аборта на Зорница. Той е професионалист, а лекарите са като отчетата, ще пази тайната и. Иначе за връзките и с мъже си я подиграва не един път и то пред Ковачев, но за сега освен с язвителни забележки Марио не е реагирал.

# 590
Само да кажа, че нямам търпение да гледам Бамби утре на лайва.Страшно ми е интересен и изглежда много жив и интересен като човек.
 Диде ми дойде твърде лигава, въпреки, че много исках да я гледам, и направих всичко по силите си, но не издържах.
Наум е дърво, както в ролята, така и в живота. Твърде студен и прикрит е за моят вкус.
Паскалева никога не съм я харесвала, дори няма да отворя и да погледна.

Направо трябваше да си взема отпуск за Митето утре, как ще задавам въпроси, незнам Grinning

Диана ми беше супер, ама аз съм много пристрастна Joy Междудругото имам съмнения, че са заформили нещо в реалния живот с Димитър - притесни се, когато му спомена името вчера Joy Няма лошо де
Наум е едно хуабво тяло.... незнам, колежките тук му припадат, ама мен не ме грабва
Ралица ще я гледам, защото е обещала да качи снимки и клипчета “зад кадър”

Роси, и аз не мисля, че Врабчев ще спомене аборта. Може да пуска хапливи реплики, но е сериозен мъж и за нещо такова едва ли би се заяждал.

# 591
Дона, не знам какво се е притеснила, ама по едно време много закачливо обясняваше, че се чуди дали Димитър си има гадже и непременно да го питаме на неговия лайв Grinning

# 592
Дона, не знам какво се е притеснила, ама по едно време много закачливо обясняваше, че се чуди дали Димитър си има гадже и непременно да го питаме на неговия лайв Grinning

Това пък съм го проспала! Кога е било?
Еми някой да го пита, мен ме е срам да задавам такива въпроси Joy

# 593
Беше хубаво, че говореше отворено за тях, а не като преди за знаете кой, ама милата е такъв индианец от към технологиите Joy все едно гледах една от приятелките си Grinning

Димитър ще го гледам като се прибера от работа, винаги изпускам интересните неща Grinning

# 594
Ванилия*  за  "Далечна светлина " ли става дума? Ах, ако екипа успее да предаде и 50% от това, което изпитах докато четох книгата ще е прекрасно.
Някак обаче не вярвам да вкарат синдрома на Аспергер, ще е нещо доста по-тривиално

Не, “Домашни правила” на Джоди Пико
(Извинявам се за отклонението✌)

# 595

Това пък съм го проспала! Кога е било?
Еми някой да го пита, мен ме е срам да задавам такива въпроси Joy
Мисля, че беше във втория лайв, който за съжаление май махнаха. Но аз по едно време го закачих и точно тогава тя разсъждаваше на тая тема.

Да, и на мен ми харесва много, че имат топли отношения.

# 596
Аз пък тази сестра Мая въобще не я помня...

# 597
Беше хубаво, че говореше отворено за тях, а не като преди за знаете кой, ама милата е такъв индианец от към технологиите Joy все едно гледах една от приятелките си Grinning

Димитър ще го гледам като се прибера от работа, винаги изпускам интересните неща Grinning

Да, за пръв път говори така открито и почти спокойно - и за Велислав разказа даже.
Аз май няма да издържа да го гледам чак като се прибера Joy А и трябва да се питат неща Joy
Стела, и аз не я помнех, ама гледах някакви стари неща. Може да видиш клипа, който Диана качи във фейса онзи ден ( страницата на сериала)

# 598
Не ми се вярва Войнова  да я забъркат с Марио. Там със Зорница и Тони и без това имат достатъчно проблеми.
По-скоро я виждам като ябълката на раздора между Галя и Захариев. Галя и без това не я харесва вече, ако се окаже, че е негова дъщеря тя ще го обвини, че я държи в болницата заради това и ще се създава напрежение между двамата. А в това, че му е дъщеря съм почти сигурна, няма какво друго да е. Майка й искаше да говори със Захариев за нещо, което никой освен нея не знае, а ако примерно е болна от нещо няма как да се скрие това. И без друго в анонса пишеше, че ще му разбъркат живота.

# 599
Яница, на същото мнение съм. Даже все по-малко си мисля, че ще я обвържат с Тони - поне няма да е в този сезон (ако има друг). Тя ще гравитира около Захариев основно

Общи условия

Активация на акаунт