Отговори
# 600
Само да кажа, че нямам търпение да гледам Бамби утре на лайва.Страшно ми е интересен и изглежда много жив и интересен като човек.
 Диде ми дойде твърде лигава, въпреки, че много исках да я гледам, и направих всичко по силите си, но не издържах.
Наум е дърво, както в ролята, така и в живота. Твърде студен и прикрит е за моят вкус.
Паскалева никога не съм я харесвала, дори няма да отворя и да погледна.

Направо трябваше да си взема отпуск за Митето утре, как ще задавам въпроси, незнам Grinning

Диана ми беше супер, ама аз съм много пристрастна Joy Междудругото имам съмнения, че са заформили нещо в реалния живот с Димитър - притесни се, когато му спомена името вчера Joy Няма лошо де
Наум е едно хуабво тяло.... незнам, колежките тук му припадат, ама мен не ме грабва
Ралица ще я гледам, защото е обещала да качи снимки и клипчета “зад кадър”

Роси, и аз не мисля, че Врабчев ще спомене аборта. Може да пуска хапливи реплики, но е сериозен мъж и за нещо такова едва ли би се заяждал.
Ами той е сингъл, така че, защо да не. Тя няма защо да се притеснява-хубава двойка са си 😁

# 601
Дона, не знам какво се е притеснила, ама по едно време много закачливо обясняваше, че се чуди дали Димитър си има гадже и непременно да го питаме на неговия лайв Grinning
Даже четох,че скоро се е разделил с приятелката си.Grinning

# 602
# 603
Йее, в промото ги има и триото - накрая на заставката Joy

Ванчето не могат ли като тръгне да ражда, да го пуснат на новата анестезиоложка, тя ще им реши проблемите на Мазови Grinning

# 604

Ванчето не могат ли като тръгне да ражда, да го пуснат на новата анестезиоложка, тя ще им реши проблемите на Мазови Grinning
пфффф, вървя на улицата и едвам смогвам с пусн клип и да ги видя тримата, а то наистина само заставката хахахххха

Ето тигава цялата болница ще заобича Албена Wink

айдеее, сгаджосахме Диана и Димитър Joy

# 605

пфффф, вървя на улицата и едвам смогвам с пусн клип и да ги видя тримата, а то наистина само заставката хахахххха

Ами време беше. Стига е вила сама срещу луната. Вече ще си има компания 😂😁

# 606
....

Mr. Green Twisted Evil Close Това беше брутално , но ...за съжаление май е единственият изход .
 newsm78 fairy  даже не прелита  с по едно "здрасти" , а ние вече  няколко епизода  страдаме ,че не дават любимците ни  Crossing Arms

# 607
Като гледам промото, незнам дали нещо ще има между Калин и Мишето, но ревност от страна на Наталия със сигурност ще има. Пак гледа с онзи празен поглед от миналия сезон. В анонса предтсавят отношенията им като ново приятелство.  Явно ще я гледаме Мишето още известно време. Предполагам тя ще го амбицира да се върне в болницата.

# 608

Ами време беше. Стига е вила сама срещу луната. Вече ще си има компания 😂😁
Абе мислите ли, че ако имаха връзка щеше да се разправя така свободно за него? Че и да вмъква после, че се чудела дали си има гадже, да сме го попитали. Joy
Много ми беше смешно като я питаха дали мисли за деца и тя каза "мисляяяя....да направя скулптура на Врубел(котето й)" Joy

# 609
Дона, дано не си се спънала заради моите лиготии Flushed

Аз Митака го одобрявам, пасват си, освен това е много по-добре от всичките слухове за връзка с 20 г. по-дъртия Вергов Joy

Ели, Fairy някой потребител ли е, гледам,че го споменавате често.

# 610

Много са сладки тези двамата, мисля, че Боби си подхожда много повече с Ина, отколкото с Вяра. Но не знам въобще ще се случи ли или как нещо между тях. Вчера на няколко пъти мислех, че ще се целунат всеки момент 😀

# 611
Майкоооо, снимката е единнпът!!!!

yanitsa, знам ли, ама защо не. Димитър не е потайния Вергов сякаш. А и на репортажа на Нова тя го гледаше едно особено закачливо... така си мисля просто, може само да са аверчета

Mosquita, да, Fairy е потребител, много готина и ценна част от фенската ни групичка Blush

# 612
  • София
А бе нека е дърт Вергов, аз няма да го върна изобщо, даже довечера отивам да го гледам от първия ред.  Mr. Green

# 613
А бе нека е дърт Вергов, аз няма да го върна изобщо, даже довечера отивам да го гледам от първия ред.  Mr. Green

НеоДачници на първи ред? Загатвам, че по едно време ще видиш Вергов мнооооооого отблизо хахаххаха

# 614

Общи условия

Активация на акаунт