Отговори
# 630
Ако не друго , поне  им признавам /на екипа/ , че  дават път на нови лица и те стават разпознаваеми любими герои .
Къде  са ми се крили до сега  този Батко , Кака , Бамби и Галя /за критикуващите - знам ,че това не са им имената/?
Лора я бях гледала във "Фамилията" , но не бях очарована .
Напоследък силно залагам на българските филми и ако понякога мрънкам , е защото  много искам да са  добре направени .
Сега  ще откриваме и Албенка , дано да си стъпи на краката .
Боби /Наумчо/ няма амбицията да става артист , това за него е една закачка , преди да започне да работи като лекар , но ми е приятно да го гледам .Това ,че е по обран не ми пречи , има такива хора .

# 631
Ели, това и мен много ме кара да симпатизирам на екипа - умението да избира подходящи актьори, които да пасват на ролите и след това да ни карат да ги харесваме. Аз, да си призная, Велислав Павлов го гледах леко скептично, ама той ми отвя главата направо.

Ирина Митева също е страхотно попадение, искрено се радвам на всяка една сцена с нея. Между другото, вчера началото, с тази песен - много ми хареса. На мен Ирина от самото начало ми напомня на Банков (само че една негова подобрена версия) и ми беше напълно ок, че точно тази песен пуснаха, докато течеше монологът ѝ. Simple Smile

Дона, ти си оптимист, очакваш и любовна сцена, м? Stuck Out Tongue

# 632
Ако не друго , поне  им признавам /на екипа/ , че  дават път на нови лица и те стават разпознаваеми любими герои .
Къде  са ми се крили до сега  този Батко , Кака , Бамби и Галя /за критикуващите - знам ,че това не са им имената/?
Лора я бях гледала във "Фамилията" , но не бях очарована .
Напоследък силно залагам на българските филми и ако понякога мрънкам , е защото  много искам да са  добре направени .
Сега  ще откриваме и Албенка , дано да си стъпи на краката .

Съгласна съм, много се радвам, че започнаха да вкарват нови лижца, а не гледаме едни и същи муцуни до откат. то е ясно, че старите кучета са нужни, за да поддържат ниво и да има интерес, но ето - и новите бързо си намират фенове.

Дона, ти си оптимист, очакваш и любовна сцена, м? Stuck Out Tongue

ДА!

# 633
Код:
Mosquita, споко, проблемът е при нас - само като чуем “Триото; Марио, Зори, Тони; двамата братя и златната ябълка” и пощуряваме Joy
Ако някой още не е разбрал, ние тук сме се събрали един страхотен отбор "невръстни девойки". Отбор за милиони сме ние.  Joy

# 634
Donna, ти си оптимист човек. Аз и на едно погалване по косата ще съм доволна Joy

Яница, чудесна компания сте Heart Направо си подавам документите за членство във вашия клуб на невръстните девойки. Възрастово не отговарям на изискванията, но пък мога да компенсирам с много писукане на хубавите сцени Joy

Гледайки промото за довечера, си мисля, че е повече от ясно, че Наталия ще изревнува. И то няма да е ревност заради това, че се притеснява, че Калин ще вземе да се влюби в Мишето. А защото ѝ се иска да може да помогне на мъжа си, да е неговата подкрепа и опора, а ще види, че той ги намира в друга жена. Може би ако беше друг мъж, пак щеше да предизвика същите емоции. Защото се чувства безсилна да му помогне. Обаче е стара като света истина, че в такива моменти на външни хора е много по-лесно да се облегнеш. Затова се надявам Наталия да прояви разбиране.

# 635
Donna, ти си оптимист човек. Аз и на едно погалване по косата ще съм доволна Joy

Яница, чудесна компания сте Heart Направо си подавам документите за членство във вашия клуб на невръстните девойки. Възрастово не отговарям на изискванията, но пък мога да компенсирам с много писукане на хубавите сцени Joy

Ние не сме много невръстни, просто ни направиха комплимент преди време Wink

Да, оптимист съм, няма да ни оставят без любовна сцена....пък после...ще видим

# 636
...
Е , аз  се явявам нещо като охрана на клуба - кака-пазач от зли погледи и езици  box
Това да желаеш да има романтика  е нещо , което не се изхабява с възрастта - някои го могат , а други  не
 /перефразирано от Мечо Пух / .
Вече прекаляват  с това ,че ни държат на сухо , искаме си  няколкото минути  погледи и  нежни жестове  между Кака и Батко  Hug Иначе ще изтрещим  както  в темите , преди  началото на този сезон , ще започнем алтернативни  сценарии  Crossing Arms .

# 637
И аз това си мисля за Наталия - няма да типичната женска ревност от любов, а ще се почувства ненужна и излишна. Един път вече я видяхме доста изнервена и уморена, сега Мишева ще е допълнение към цялостната картинка от дразги и пререкания.
Иначе Мишева ми харесва много и мисля, че ще приеме Калин чисто приятелски и в името на брат й.

# 638
  • София
Още като я дадоха Войнова в близък план преди да прегърне майка си си помислих, че му е дъщеря. Само да не се окаже, че двете с Билянка са родени в един и същи ден и болница и са разменени при раждането Simple Smile

# 639
Още като я дадоха Войнова в близък план преди да прегърне майка си си помислих, че му е дъщеря. Само да не се окаже, че двете с Билянка са родени в един и същи ден и болница и са разменени при раждането Simple Smile

АААААААА аххахахахахха!!! Рева!!!
Поне в случая бащата е един и същ Wink Ееее, разменили едни майки, голямо чудо ахаххахаха

# 640
Присъединявам се към похвалите ви за удачния избор на актьори за сериала. Харесвам всички, освен Вяра и добре стана, че я разкараха. Също в началото едва изтрайвах Янина Кашева, но ѝ свикнах вече на рецитирането и заради това, че е силно положителен образ, ѝ прощавам. Simple Smile

На мен пък много ми харесват имената на героите. Фамилиите ми звучат типично докторски, а малките им имена... Биляна, Зорница, Албена...(липсва ми някоя Деница само) много красиви. Heart

Може ли снимка или гифче на сестра Мая? Изобщо не я помня.

Връщам се да допълня за имената: освен, че ми харесват, много си отиват на героите. Само на Иво нещо не ми се връзва. Можеше някое по-злодейско да му измислят.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 14:26 от pip4i

# 641
Mного добро попадение са и четиримата нови актьори, страхотно удоволствие ми доставя играта им.
Ина да вземат да я прехвърлят на Тони, повече ми харесват като двойка  Laughing
Лайфа с Димитър и аз го очаквам с любопитство. Дано няма "дар словото" на малкия Бахаров и Б.Кръстанов,  Mr. Green вторият особено е  Crazy Crazy /някъде четох, че са близки приятели/ По малкото репортажи, в които съм го гледала, ми харесва.
Дона, то притеснението на Диана, ако означаваше това, за което си мислиш, значи по оня, с когото снимаха на различни етажи, трябва да си е била забугила ума (както си гълта и граматиката , когато има въпроси за него)  Mr. Green Laughing  В лайфа, който изтриха беше закачката й с това да питаме Димитър дали си има гадже. Пошегува се и със сцената, където подслушваше (не било възпитано  Laughing), както и направи коментар за новата му прическа Laughing Горе долу на една възраст са си с него, вероятно са си паснали и по интереси.

# 642
Заповядай Simple Smile

Скрит текст:

Ееее, Злати! Че аз интересния лайф съм изтървала аххаххаха
Как е коментирала прическата му?
То аз ако съм близо до Вергов ще си глътна граматиката за нея незнам хахаххаа
Хаха, дар словото на Бойко Кръстанов е един път!!!

# 643
Да, имената им са много хубави, и на мен ми харесват. И им отиват на съответните герои.

А Албена наистина има много характерна трапчинка на брадичката, така че като нищо ще се окажете прави и Захариев ще се окаже горд татко на още едно момиченце Grinning

Вече прекаляват  с това ,че ни държат на сухо , искаме си  няколкото минути  погледи и  нежни жестове  между Кака и Батко  Hug
Признавам си, че снощи в пристъп на абстиненция (даже и на няколко минути, в които се джафкат като куче и котка съм навита Grinning) си пуснах първи епизод, където има много Како-Баткови сцени и още тогава са страхотен екип. Даже си мислех как още в мига, в който Марио се хвърли към горящата кола, а Зорница - да му помага, тия двамата нямаха друг шанс освен да се заобичат.

# 644

АААААААА аххахахахахха!!! Рева!!!
Поне в случая бащата е един и същ Wink Ееее, разменили едни майки, голямо чудо ахаххахаха

JoyStuck Out Tongue Winking EyeGrinning

Общи условия

Активация на акаунт