Отговори
# 645
Гледайки промото за довечера, си мисля, че е повече от ясно, че Наталия ще изревнува. И то няма да е ревност заради това, че се притеснява, че Калин ще вземе да се влюби в Мишето. А защото ѝ се иска да може да помогне на мъжа си, да е неговата подкрепа и опора, а ще види, че той ги намира в друга жена. Може би ако беше друг мъж, пак щеше да предизвика същите емоции. Защото се чувства безсилна да му помогне. Обаче е стара като света истина, че в такива моменти на външни хора е много по-лесно да се облегнеш. Затова се надявам Наталия да прояви разбиране.
Mишето не само е външен човек, но тя засега е една от малкото, които се държат напълно естествено с Kалин. Hито го съжалява излишно, нито го натоварва с...някак си пресилен оптимизъм и празни приказки. Cред другите три жени около него, cамо Cтаменова ми изглежда също толкова адекватна.

# 646
Заповядай Simple Smile

Скрит текст:

Благодаря Flowers Bouquet
Оооо, сега е далеч по-добре. Като Мая изглежда много "евтина". Ако това е била целта на сценаристите и гримьорите, със сигурност са я постигнали.

# 647
Donna, ти си оптимист човек. Аз и на едно погалване по косата ще съм доволна Joy

Яница, чудесна компания сте Heart Направо си подавам документите за членство във вашия клуб на невръстните девойки. Възрастово не отговарям на изискванията, но пък мога да компенсирам с много писукане на хубавите сцени Joy

Ние не сме много невръстни, просто ни направиха комплимент преди време Wink

Да, оптимист съм, няма да ни оставят без любовна сцена....пък после...ще видим
И ние доста лично и присърце си го приехме и си кръстихме отбора, така и така си имаме име вече. Joy

# 648
Ееее, Злати! Че аз интересния лайф съм изтървала аххаххаха
Как е коментирала прическата му?
То аз ако съм близо до Вергов ще си глътна граматиката за нея незнам хахаххаа
Хаха, дар словото на Бойко Кръстанов е един път!!!
Kоментира, че вече му били оправили прическата, весело й беше, шегуваше се нещо  Laughing Явно четат какво се пише из cоциалните мрежи.

# 649
  • Разпиляна във въображението
Ралица е качила първата порция снимки "зад кадър". На тях основно е с Емо. Има го и бебето, което са "родили" с Дария. Има и стари муцуни. Стана ми мило.  С Димо имат две и си спомних, че в първи сезон исках двамата да финишират заедно.

# 650
Ееее, Злати! Че аз интересния лайф съм изтървала аххаххаха
Как е коментирала прическата му?
То аз ако съм близо до Вергов ще си глътна граматиката за нея незнам хахаххаа
Хаха, дар словото на Бойко Кръстанов е един път!!!
Kоментира, че вече му били оправили прическата, весело й беше, шегуваше се нещо  Laughing Явно четат какво се пише из социалните мрежи.

Дано ни четат и нас, макар че за тук им трябват здрави нерви Grinning
Ако случайно четат - Диана, Димитър, Велислав - ама много сте яки, продължавайте в същия дух!!!:joy:Heart Eyes

# 651
Междудругото името на Войнова ми напомня на "Албена" от Йовков. Дано да не се окаже и толкова грешна, като лирическата героиня в разказа. Joy

# 652
И аз имам нужда от доза романтика, ударна по възможност!  Crossing Arms Обещаващо започна вчера серията, с размислите на Ина, как Венера разбърквала нещата, или ги подреждала, имах големи очаквания, но... явно за Зори и Марио ще трябва да се намеси друга планета - тази никаква не я свърши с подреждането!
Иска ми се да не съм права, но след снощи ме гризат едни съмнения, че тази седмица няма да има сцени за невръстни девойки. Ще се заредя с много шоколад, за всеки случай, а ако пък ни изненадат приятно - ще си го хапна с още по-голямо удоволствие!   Simple Smile

# 653
И аз имам нужда от доза романтика, ударна по възможност!  Crossing Arms Обещаващо започна вчера серията, с размислите на Ина, как Венера разбърквала нещата, или ги подреждала, имах големи очаквания, но... явно за Зори и Марио ще трябва да се намеси друга планета - тази никаква не я свърши с подреждането!
Иска ми се да не съм права, но след снощи ме гризат едни съмнения, че тази седмица няма да има сцени за невръстни девойки. Ще се заредя с много шоколад, за всеки случай, а ако пък ни изненадат приятно - ще си го хапна с още по-голямо удоволствие!   Simple Smile

И аз така мисля. Евентуално утре ако нещо вкарат малко, защото все пак в анонса казваха, че д-р Огнянова трябва да реши дилемата ще се бори ли, ще си ходи ли. Но като цяло трябва да минат няколко дни, в които тя да е в отпуск (какво им пречи да попрескочат една седмица, хем Ванчето ще наближи да ражда вече), та да стане по-драматично. Ама аз нямам против да дават поне д-р Ковачев как оперира. А, и Романова да вземе да се появи за малко поне, липсва ми тая жена. Могат да ѝ отделят екранно време за сметка на Евгения, мисля, че никой няма да се сърди Grinning

# 654
Скучна серия снощи. Новото попълнение Войнова не ми допадна. Рецитираше, но е млада, нормално. Ина и Борис изобщо не ме развълнуваха. Науме, скъпо момче, успех в лекарската професия, време е да оставиш вече телевизията. Peace Калин играе чудесно, забравям, че този човек е артист, невероятно естествен. Марта Вачкова  - също. Peace И последно - страшно много харесах роклята на Фотева, цял епизод ми беше на фокус. Ще ходя на сватба  и ми се видя много подходяща. Heart Eyes

Днес съм критика отвсякъде. Сори!

# 655
  • Ню Йорк
Гледайки промото за довечера, си мисля, че е повече от ясно, че Наталия ще изревнува. И то няма да е ревност заради това, че се притеснява, че Калин ще вземе да се влюби в Мишето. А защото ѝ се иска да може да помогне на мъжа си, да е неговата подкрепа и опора, а ще види, че той ги намира в друга жена. Може би ако беше друг мъж, пак щеше да предизвика същите емоции. Защото се чувства безсилна да му помогне. Обаче е стара като света истина, че в такива моменти на външни хора е много по-лесно да се облегнеш. Затова се надявам Наталия да прояви разбиране.
Mишето не само е външен човек, но тя засега е една от малкото, които се държат напълно естествено с Kалин. Hито го съжалява излишно, нито го натоварва с...някак си пресилен оптимизъм и празни приказки. Cред другите три жени около него, cамо Cтаменова ми изглежда също толкова адекватна.

Особено Евгения с нейния ентусиазъм и настойнически тон е мега дразнеща. Калин беше прав да я изгони бързичко.

# 656

Особено Евгения с нейния ентусиазъм и настойнически тон е мега дразнеща. Калин беше прав да я изгони бързичко.
Да бе, а пък това, че изприпка веднага да разкаже на Наталия как Калин е влязъл в сайт за запознанство, направо ме потресе до дъното на душата ми. С какво право се бърка, където не ѝ е работата?! Опазил ме Господ от такава майка или свекърва. Стаменова наистина е доста по-адекватна. На Наталия не ѝ се сърдя. Тя трябва едновременно да се справи с драмата на мъжа си и със собственото си чувство на самосъжаление, защото цялата тежест пада върху нея. Прави каквото може.

# 657
  • Ню Йорк
Наталия е в много прецакано положение и се държи геройски. Калин е ясно, че не го оценява, защото за него живота му се е сринал и няма как да осъзнае нещо друго. Не знам защо така кофти им извъртяха историята на тях. Малко ли им беше до сега всичко което им се случи.

# 658

Да бе, а пък това, че изприпка веднага да разкаже на Наталия как Калин е влязъл в сайт за запознанство, направо ме потресе до дъното на душата ми. С какво право се бърка, където не ѝ е работата?! Опазил ме Господ от такава майка или свекърва. Стаменова наистина е доста по-адекватна. На Наталия не ѝ се сърдя. Тя трябва едновременно да се справи с драмата на мъжа си и със собственото си чувство на самосъжаление, защото цялата тежест пада върху нея. Прави каквото може.

Аз това със сайта за запознанства го изпуснах, къде съм бляла, не знам...

А иначе Калин (Димо Алексиев) за мен е номер едно- все едно това е реалният му живот.

# 659
Привет!
Следя ви тайничко от Октомври. Ако разрешите се включвам и аз във групичката, а не само да воайорствам.
 Поклон! Смяла съм се с глас на писанията ви - вкъщи, на работа, по улицата Flushed. Някои анализи са достойни за защита на научна степен! SmileLaughingLaughingSmileySmile Да не говорим за сценариите - сценаристите пасти да ядат!
Този сезон сте особено активни. Нямах възможност миналия месец да ви следя и ми се наложи да прехвърля и прочета 7 теми. Scream  Та на мен ми трябваше да мина 6 страници от сутринта досега. ( добре, че нямам работа тези дни)
Категорично съм отбор Зорница и Марио! Нямам как да си променя мнението. Настръхнах миналата седмица на всичките им сцени - тази седмица спя. Laughing Надявам се поне този сезон има щатлив край за нея. Чакам голямата любовна сцена!!!!!
Ина я харесвам, но ако  Банков е неплоклатимо дъвро, то Тасев е хилядолетна черна мура. Подхождат си, но няма никаква страст.
Мазови ги набутаха в страшна история, липсва ми саркастичният Мазов. Вчера беше световен ден на шизофренията - честит празник, Ванче! ( на патерици)
Калин и Наталия по-добре да си бяха останали в Канада. Малко ме подразва егоиста Калин. Отдавна си мисля кога ще вкарат красив, млад рехабилитатор в тази болница - те ми дадоха Мишето. Astonished Направо фатастично ми звучи неврохирург-рехабилитатор. Не съм срещала подобно създание, но нали е филм Laughing
По темата за новата девойка- има ѝ нещо, може наистина да му е дъщеря на Захариев. Дори да е не виждам как това да се отразява на връзката му с Галя, при положение че е било преди сто години. Ще има дразги на работното място, ако той я задържи, заради роднинската връзка, а Галенцето не я тачи много ми се струва. Отнесоха се много лошо с нея. Ясно, че не е специализант, но навсякъде има един месец обучение и 6- месеца изпитателен срок. Те я хвърлиха на лъвовете и я раздраха. Triumph
Не съм с очакване да се види триото довечера или поне не в пълен състав. Ще видиим.

Общи условия

Активация на акаунт