Отговори
# 660
Привет!
Следя ви тайничко от Октомври. Ако разрешите се включвам и аз във групичката, а не само да воайорствам.
 Поклон! Смяла съм се с глас на писанията ви - вкъщи, на работа, по улицата Flushed. Някои анализи са достойни за защита на научна степен! SmileLaughingLaughingSmileySmile Да не говорим за сценариите - сценаристите пасти да ядат!
Този сезон сте особено активни. Нямах възможност миналия месец да ви следя и ми се наложи да прехвърля и прочета 7 теми. Scream  Та на мен ми трябваше да мина 6 страници от сутринта досега. ( добре, че нямам работа тези дни)
Категорично съм отбор Зорница и Марио! Нямам как да си променя мнението. Настръхнах миналата седмица на всичките им сцени - тази седмица спя. Laughing Надявам се поне този сезон има щатлив край за нея. Чакам голямата любовна сцена!!!!!
Ина я харесвам, но ако  Банков е неплоклатимо дъвро, то Тасев е хилядолетна черна мура. Подхождат си, но няма никаква страст.
Мазови ги набутаха в страшна история, липсва ми саркастичният Мазов. Вчера беше световен ден на шизофренията - честит празник, Ванче! ( на патерици)
Калин и Наталия по-добре да си бяха останали в Канада. Малко ме подразва егоиста Калин. Отдавна си мисля кога ще вкарат красив, млад рехабилитатор в тази болница - те ми дадоха Мишето. Astonished Направо фатастично ми звучи неврохирург-рехабилитатор. Не съм срещала подобно създание, но нали е филм Laughing
По темата за новата девойка- има ѝ нещо, може наистина да му е дъщеря на Захариев. Дори да е не виждам как това да се отразява на връзката му с Галя, при положение че е било преди сто години. Ще има дразги на работното място, ако той я задържи, заради роднинската връзка, а Галенцето не я тачи много ми се струва. Отнесоха се много лошо с нея. Ясно, че не е специализант, но навсякъде има един месец обучение и 6- месеца изпитателен срок. Те я хвърлиха на лъвовете и я раздраха. Triumph
Не съм с очакване да се види триото довечера или поне не в пълен състав. Ще видиим.

Добре дошла Simple Smile Тоя ник е много интересен, сега ако кажеш, че си Диана Joy
“Хилядолетната черна мура” много ми хареса JoyJoy

# 661
Хилядолетната черна мура е наистина много добро определение за Бобчо Joy Ма той Банков си беше като клоун в сравнение с Тасев.

Мина лайв чата и на Ралица, интересни неща разказа, мислех си колко много неща могат да попитат някого, като не трябва всеки втори въпрос да бъде ще се ожени ли за Банков Joy
Това, което ми стана интересно, е че каза, че не си учи предварително репликите - прочита ги, за да знае за какво става въпрос, отива на снимки, там прави репетиция, репетират и почват да снимат. И след това забравя текста.
Каза, че е най-близка с Емил Марков и и двамата са големи веселяци. Каза също, че изобщо няма представа какво става в сериала, че им дават сценария за три епизода напред и че развитието на героите им до голяма степен зависи от желанието на публиката. А, и другото интересно беше, че леко намекна, че актьорите, които ги няма (понеже питаха не ѝ ли липсва Виолета и т.н.), не си тръгват, щото сценаристите са решили така. Което ние предполагам, отдавна сме се досетили Wink

# 662
Гледам май не сме коментирали диалога между Калин и Мишева за различните чорапи и различните обеци.
Аз предпочитам да наричам това Стиииил Smile
Беше много забавна сцена Yum

# 663
Привет!
Следя ви тайничко от Октомври. Ако разрешите се включвам и аз във групичката, а не само да воайорствам.
 Поклон! Смяла съм се с глас на писанията ви - вкъщи, на работа, по улицата Flushed. Някои анализи са достойни за защита на научна степен! SmileLaughingLaughingSmileySmile Да не говорим за сценариите - сценаристите пасти да ядат!
Този сезон сте особено активни. Нямах възможност миналия месец да ви следя и ми се наложи да прехвърля и прочета 7 теми. Scream  Та на мен ми трябваше да мина 6 страници от сутринта досега. ( добре, че нямам работа тези дни)
Категорично съм отбор Зорница и Марио! Нямам как да си променя мнението. Настръхнах миналата седмица на всичките им сцени - тази седмица спя. Laughing Надявам се поне този сезон има щатлив край за нея. Чакам голямата любовна сцена!!!!!
Ина я харесвам, но ако  Банков е неплоклатимо дъвро, то Тасев е хилядолетна черна мура. Подхождат си, но няма никаква страст.
Мазови ги набутаха в страшна история, липсва ми саркастичният Мазов. Вчера беше световен ден на шизофренията - честит празник, Ванче! ( на патерици)
Калин и Наталия по-добре да си бяха останали в Канада. Малко ме подразва егоиста Калин. Отдавна си мисля кога ще вкарат красив, млад рехабилитатор в тази болница - те ми дадоха Мишето. Astonished Направо фатастично ми звучи неврохирург-рехабилитатор. Не съм срещала подобно създание, но нали е филм Laughing
По темата за новата девойка- има ѝ нещо, може наистина да му е дъщеря на Захариев. Дори да е не виждам как това да се отразява на връзката му с Галя, при положение че е било преди сто години. Ще има дразги на работното място, ако той я задържи, заради роднинската връзка, а Галенцето не я тачи много ми се струва. Отнесоха се много лошо с нея. Ясно, че не е специализант, но навсякъде има един месец обучение и 6- месеца изпитателен срок. Те я хвърлиха на лъвовете и я раздраха. Triumph
Не съм с очакване да се види триото довечера или поне не в пълен състав. Ще видиим.

Добре дошла Simple Smile Тоя ник е много интересен, сега ако кажеш, че си Диана Joy
Хахахах и мен ме накара да се замисля за момент. Joy Поздрава за Ванчето много на място беше. Grinning

# 664
Хахахах и мен ме накара да се замисля за момент. Joy Поздрава за Ванчето много на място беше. Grinning

Даааа, много добър поздрава Simple Smile Чак почти забравих, че не е споменала някои ключови персонажи Grinning

# 665
Дона, замислих се кой пък ключов персонаж е изпуснала. Flushed В моя защита ще кажа, че ми отне не повече от 3 секунди да се сетя.  За да я заместя, аз ще кажа, че този ключов персонаж е изключително симпатичен, отличава се с остър ум и чудесни диагностични способности, има добро чувство за хумор, вкус към добрия шоколад и стига да не припарва до урологичното отделение, много го харесваме Joy

# 666
Хайде честито, доктор Огнянова е добавена към филмографията на Кака 😁

# 667
Дона, замислих се кой пък ключов персонаж е изпуснала. Flushed В моя защита ще кажа, че ми отне не повече от 3 секунди да се сетя.  За да я заместя, аз ще кажа, че този ключов персонаж е изключително симпатичен, отличава се с остър ум и чудесни диагностични способности, има добро чувство за хумор, вкус към добрия шоколад и стига да не припарва до урологичното отделение, много го харесваме Joy

Хахаххахаххаххахах, не е трудно човек да се досети, щом го казвам аз Joy Чудя се кога ли ще ме изгонят от темата заради твърде голямо пристрастие Joy
Преди около месец и половина беше толкова нехаресван, че цели два дни не писах в темата от мъка Joy

Е ся, ако проима урологичен проблем, какво да прави? Да ходи в болница Свети Методий ли Joy

Humble, теб взехме ли те във филмовия ни екип? Ако не, заемаш се с маркетинга и информационно обслужване Wink

# 668
Вера, за Калин и драмата му не ми се коментира. Досадно е всичко около него. Както някой каза да си бяха останали в Канада и да не ни занимават с тях. 5 сезона с драмите Калинови ми идва в повече.
Наистина с тази Албена нещата не са наред. Или Теодора си  е такава или при героинята има нещо, което не ми допада - малко отнесена, нервна, в изражението ?  Ще видим. Но приликата с Петър е очевидна- брадичката и светлите коси и тен.
Погледнах Ралица за минутки (все пак съм на работа) и ми хареса. Аз Галя не харесвам, а Ралица е симпатична и нямам нищо против нея.
Та тя самата каза, че Галя не е изцяло отрицателен образ. И тя понякога й се ядосвала, че такава реплика има, това трябва да изиграе, на това е положението.
Освен това съзнават, че представят лекарите в много положитилна светлина, а действителността е съвсем различна. По този повод разказа случай за първата си фетална морфология, като чакала преди да влезе в кабинета, била свидетел на разговора на лекаря с пациентка и много се разстроила от него, направо потресена и отказала той да я преглежда.
Та така.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 17:07 от *Melanie*

# 669

Неееее, пак е с Д, но не е Диана Laughing

Тони-Бонбони ли пропуснах? Моя грешка Laughing Сладурче е, но не е за кака Зори.  ( мое мнение Sweat Smile)

# 670
Преди около месец и половина беше толкова нехаресван, че цели два дни не писах в темата от мъка Joy

Искаш да кажеш, че си го оставила на лъвовете (добре де, лъвиците) сам-самичък в момент на трудност? Dizzy Face Ужас, това дори и доц. Банков не го правеше спрямо Зорница, въпреки цялата му лошотия към нея Grinning

Himble, поздравления за добре свършената работа Simple Smile

Ааа, Ралица каза и друго интересно точно във връзка с нашите размишления относно поведението ѝ спрямо Албена - каза, че и тя се чуди защо е трябвало Галя да е толкова лоша с момичето, ама на, на нея се е паднало да го изиграе това.

# 671
Искаш да кажеш, че си го оставила на лъвовете (добре де, лъвиците) сам-самичък в момент на трудност? Dizzy Face Ужас, това дори и доц. Банков не го правеше спрямо Зорница, въпреки цялата му лошотия към нея Grinning

Himble, поздравления за добре свършената работа Simple Smile

Ааа, Ралица каза и друго интересно точно във връзка с нашите размишления относно поведението ѝ спрямо Албена - каза, че и тя се чуди защо е трябвало Галя да е толкова лоша с момичето, ама на, на нея се е паднало да го изиграе това.

Е, аз го защитавах както мога - повярвай ми, много усилия ми костваше да измислям тезите си Grinning Grinning Но в един момент си страдах тихичко вкъщи Grinning Grinning  Леле...по-долу съм от Банков ахахаххахаа

Сега започнах лайфа на Ралица - от любопитство повече. За самата Теодора Кулева (Албена) каза,ч е е била много стресирана на първия снимачен ден и е попитала Врабчев (актьора де, забравих му името) - ама тя (т.е. Ралица) защо ме гледа така лошо? И той - еми така е написано в сценария аххахахаха
Така че може и от стрес да е било това вчера, ще се разбере

Интересно ми е, че малко по малко се увеличава броят на хората, на които историята на Калин и Наталия в този сезон им е досадна. Мисля, че много сгрешиха с тази инвалидна количка и драмите. Трябваше да го оставят като силен персонаж, който да оперира успешно заедно с Марио (голям тандем!) и да пуска яки лафове. Сега най-интересното около него ми е Мишева....

# 672
Да, и аз съм на мнение, че сбъркаха с тази история, защото е много мъчителна и продължителна и малко ми идва като умирането на Виолета 843 епизода в миналия сезон. Наистина щеше да е по-интересно да е в операционната, та дори и да бяха продължили да се дърлят с Ковачев. Или сега като са го вкарали в инвалидната количка, да го изкарват вече от тая депресия, да му намерят някаква работа в болницата (макар и да не може да оперира, може без проблеми да диагностицира и т.н.) и да го видим в някакво по-нормално амплоа. Защото сега са едни безкрайййни мъки...да го направят един д-р Хаус на болницата и готово.

# 673
Може да разбива леда пред болницата заедно с Йосиф

# 674
Е, то нали тази инвалидна количка беше причината да не заминат. Пък защо ги изпратиха в Канада един Бог знае. Пък и Калин за 3 месеца и решиха канадците да му предложат работа. То в Бг. не става така, а те в Канада!!!
Мисля си, че те двамата с Наталия бяха любимци на публиката в някакъв сезон и решиха да експлоатират образите им без мярка и това доведе до умора от тях.

Общи условия

Активация на акаунт