Отговори
# 675
Ама те могат пак да са си любимци без да ги сриват до дъното на дъната. Сценаристите понякога погрешно си мислят, че ни е интересно само ако е много страшно и драматично. А началото на този сезон показа, че реално когато има умерена драма, е много по-приятно. Да не говорим, че Мазов примерно, всички го харесвахме повече, когато беше саркастична гад, отколкото сегашния му измъчен вид, в който така зловещо агонизира епизод след епизод.

Може да разбива леда пред болницата заедно с Йосиф
Може и да стане пазач на Ина, Жекова ще е повече от щастлива да му даде тази длъжност.

# 676
Мазов завалията да го ожали човек! Ванчето му изпи всички живителни сокове. Колко неща още може да си поиска, не ми се мисли.

# 677
Е, то нали тази инвалидна количка беше причината да не заминат. Пък защо ги изпратиха в Канада един Бог знае. Пък и Калин за 3 месеца и решиха канадците да му предложат работа. То в Бг. не става така, а те в Канада!!!
Мисля си, че те двамата с Наталия бяха любимци на публиката в някакъв сезон и решиха да експлоатират образите им без мярка и това доведе до умора от тях.

Това сякаш го измислиха, защото в началото не се знаеше Димо и Дария дали ще продължат. Та - изпратиха ги там и, когато са се разбрали, ги върнаха.  Неслучайно промото за сезона и плаката ги пазеха в тайна до последно.

# 678
 Hug Добре дошли на новите в компанията ! Сега най-после трябва и Феичката да кацне  Laughing
Когато ни държат на сухо без  любимите ни Ма-Зо-То  /май ТОМАЗО звучи по готино Thinking / , започвам да се вглеждам в разни дразнещи подробности .
Мириел да не чете ! Вчера Галя толкова  селяндурски  хрупаше чипса в леглото , че .... Излизала съм от филм  заради  такива преживни  животни , които мльощат семки  и разни други неща . Освен това се държа много гадно с Пешко .Ако мисли наистина така за него , защо  все още са заедно . Тя се поразведри с Боби в предишния сезон , но нещо размисли .
Това с Мишето и Калин-мишока  става много  непредвидимо и деликатно . Тя е емоционално  уязвима  заради брат си , а той  за това ,че вече не е водещия готин мъжага .И двамата са интелигентни , колеги , добри специалисти , като нищо ще започнат  взаимно да се лекуват и ще стане  голяма инфекция . Понякога трудно се разделят  едните чувства от другите / приятелство  и признателност от любов / .
Мазов го сринаха  с тази измишльотина  с лудата украинка  ooooh! Липсват  ми  хапливите му закачки .
Дано не забият образа на Галя в някаква кофти посока  /заради бременността/ и да не се наложи да я изпращат на специализация .

# 679
Ели, Галя днес каза, че ще изкара снимките до края на сезона и ще видим как ще излязат от ситуацията с бременния ѝ корем. Аз предвиждам към края някой от любимите им скокове във времето, след като са си оправили отношенията с Петър и тя е бременна с второ дете. Тя си го каза в единия от епизодите, че го иска, остава и Захариев да се сети.
Хрупането на чипс и мен ме влуди, направо ми идваше да я цапна с купата по главата Joy

# 680
С чипса, с купа в леглото беше ужасно. Беше ми неудобно да пиша вчера за това. Много самонадеяно, нагло  й е държанието към Петър. Нека после някой да каже колко го обичала и уважавала.

# 681
Дона, замислих се кой пък ключов персонаж е изпуснала. Flushed В моя защита ще кажа, че ми отне не повече от 3 секунди да се сетя.  За да я заместя, аз ще кажа, че този ключов персонаж е изключително симпатичен, отличава се с остър ум и чудесни диагностични способности, има добро чувство за хумор, вкус към добрия шоколад и стига да не припарва до урологичното отделение, много го харесваме Joy

Хахаххахаххаххахах, не е трудно човек да се досети, щом го казвам аз Joy Чудя се кога ли ще ме изгонят от темата заради твърде голямо пристрастие Joy
Преди около месец и половина беше толкова нехаресван, че цели два дни не писах в темата от мъка Joy

Хахаха теб да изгонят? Тука сме много грешниците с пристрастията към една определена личност. Хора няма да останат май. Joy

# 682
  • София
Привет!
Следя ви тайничко от Октомври. Ако разрешите се включвам и аз във групичката, а не само да воайорствам.
 Поклон! Смяла съм се с глас на писанията ви - вкъщи, на работа, по улицата Flushed. Някои анализи са достойни за защита на научна степен! SmileLaughingLaughingSmileySmile Да не говорим за сценариите - сценаристите пасти да ядат!
Този сезон сте особено активни. Нямах възможност миналия месец да ви следя и ми се наложи да прехвърля и прочета 7 теми. Scream  Та на мен ми трябваше да мина 6 страници от сутринта досега. ( добре, че нямам работа тези дни)
Категорично съм отбор Зорница и Марио! Нямам как да си променя мнението. Настръхнах миналата седмица на всичките им сцени - тази седмица спя. Laughing Надявам се поне този сезон има щатлив край за нея. Чакам голямата любовна сцена!!!!!
Ина я харесвам, но ако  Банков е неплоклатимо дъвро, то Тасев е хилядолетна черна мура. Подхождат си, но няма никаква страст.
Мазови ги набутаха в страшна история, липсва ми саркастичният Мазов. Вчера беше световен ден на шизофренията - честит празник, Ванче! ( на патерици)
Калин и Наталия по-добре да си бяха останали в Канада. Малко ме подразва егоиста Калин. Отдавна си мисля кога ще вкарат красив, млад рехабилитатор в тази болница - те ми дадоха Мишето. Astonished Направо фатастично ми звучи неврохирург-рехабилитатор. Не съм срещала подобно създание, но нали е филм Laughing
По темата за новата девойка- има ѝ нещо, може наистина да му е дъщеря на Захариев. Дори да е не виждам как това да се отразява на връзката му с Галя, при положение че е било преди сто години. Ще има дразги на работното място, ако той я задържи, заради роднинската връзка, а Галенцето не я тачи много ми се струва. Отнесоха се много лошо с нея. Ясно, че не е специализант, но навсякъде има един месец обучение и 6- месеца изпитателен срок. Те я хвърлиха на лъвовете и я раздраха. Triumph
Не съм с очакване да се види триото довечера или поне не в пълен състав. Ще видиим.

Добре дошла Simple Smile Тоя ник е много интересен, сега ако кажеш, че си Диана Joy
“Хилядолетната черна мура” много ми хареса JoyJoy

# 683
  • Там,където се събуждам щастлива.
В лайфа, който изтриха беше закачката й с това да питаме Димитър дали си има гадже. Пошегува се и със сцената, където подслушваше (не било възпитано  Laughing), както и направи коментар за новата му прическа Laughing Горе долу на една възраст са си с него, вероятно са си паснали и по интереси.

Във Фейса ли са го изтрили? Защо?

Не е работя цял ден да чакам да стане 19 часа. (С един час назад сме тук!) А вчера в междучасието си гледах Тасев! Щура работа!

# 684
Според мен го изтриха, защото на някой гений му беше хрумнало (не знам дали на нея самата или на там който е отговорен за тези неща) да направи втория чат по време на епизода. Може би идеята беше да „гледаме” заедно с нея. Обаче то беше абсурдно тя да се опитва да гледа филма, да го коментира, да чете и да отговаря на въпросите. И като цяло хем нямаше много хора, хем нямаше много въпроси и май стана леко безсмислено и затова са го махнали.

# 685
  • Там,където се събуждам щастлива.
Дори не съм разбрала, че е имало. По-скоро ако има някоя гореща сцена, след епизода с нея да направят кратък чат. С двамата! Wink

# 686
Според мен го изтриха, защото на някой гений му беше хрумнало (не знам дали на нея самата или на там който е отговорен за тези неща) да направи втория чат по време на епизода. Може би идеята беше да „гледаме” заедно с нея. Обаче то беше абсурдно тя да се опитва да гледа филма, да го коментира, да чете и да отговаря на въпросите. И като цяло хем нямаше много хора, хем нямаше много въпроси и май стана леко безсмислено и затова са го махнали.

Да, те първите въпроси бяха кое да гледаме. В следващите вечери се отказаха от това, слава Богу

# 687
Aз го изгледах непосредствено след края на епизода и малко след това видеото изчезна. Правила го е по време на излъчването, като уточни, че това не е било нейна идея. Kато цяло не каза нищо съществено за сериала или ролята си (може и за това да са го изтрили) но и какво да каже след като отново преобладаваха въпросите за Банков/Вергов и за домашните й любимци. Отговори и с по две изречения за ролите си в Даволското гърло (била доста трудна като актьорска игра, но не главна, появявала се cамо в няколко епизода) и Писма от Aнтарктида (там играела приятелка на главната героиня, доста колоритен персонаж), шегуваше се, показва отново котето (което през цялото време не спря да мяука  Crazy) и друго нямаше.

# 688
ddimitrova, добре дошла в нашата невръстна компания Joy

A Fairy, ще я глобя да купува по една тортичка  и по една бутилка вино на всички нас, и без това запасите от вино намаляха заради миналата седмица Grinning

Не знам какво и къде четат, ама ако ни четат ще си помислят, че сме чисто луди Joy, но не сме ли пък готини Kissing Heart

# 689
ddimitrova, добре дошла в нашата невръстна компания Joy

A Fairy, ще я глобя да купува по една тортичка  и по една бутилка вино на всички нас, и без това запасите от вино намаляха заради миналата седмица Grinning

Не знам какво и къде четат, ама ако ни четат ще си помислят, че сме чисто луди Joy, но пък не сме ли пък готини Kissing Heart

Хахаха, все си мисля, че сме по-адекватни от онези във Фейсбук Grinning Grinning

Fairy-то много липсва, усеща се....

Готови ли сте за епизода????

Общи условия

Активация на акаунт