Отговори
# 570
Добро късно утро! Hug

Привет на появилите се момичета в темата! Hug Hug Hug По Коледа и Нова година,БТВ излъчва винаги филми!След празниците си продължава със сериала в 20ч.! Peace

Кате Hug

Синан,благодаря за фрагмана! bouquet

Приятен ден! bouquet

# 571
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, хора!  bouquet Злати, благодаря за прекрасните снимки и видеа!  Hug

Скрит текст:
Днес имам родителска среща със седмокласниците, преподавателите и родителите, заради външното оценяване. При нас падна известно количество сняг и се съмнявам да дойдат всички. Освен това са незаинтересувани и ги мързи да дойдат до училище. Но, ние, естествено, трябва да сме на линия. Как е при вас времето и успяхте ли да отоплите апартамента след гостуването? При мен печката гори, но нали я паля късно - към ранния следобед, ми е студено.

Синан,  Hug мерси за фрагмана! Да си ни жив и здрав и винаги, както досега, да се отзоваваш, че иначе ще тънем в мисли за следващата серия... Cry

Лек ден!

# 572
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
И при нас снощи поваля малко сняг.Сега е студено и духа вятър!Как мина род. среща?

нова снимка с Туба...

с фенка от Алжир-18.12.18..на снимки...

Хубав зимен ден! Hug

# 573
# 574
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро! Злати, Синан,  bouquet bouquet привет в този мразовит предпразничен ден! Благодаря ви са споделеното!  Hug

Ще намина отново довечера.

# 575
Добро утро! Hug

Честит Игнажден!Здраве,щастие и благополучие в дома ви!

Кате Hug bouquet

Синан,благодаря за поредния фраг! bouquet

Приятен ден! Hug

# 576
  • гр. Върбица обл. Шумен
Полунощен привет, Злати!  bouquet Окъснях с поста, но

Скрит текст:
малко се поразболях. По закона за всемирната гадост, винаги става така. Ваканцията наближи и Катя е вече болна. Дано успея да изкарам нормално последния, преди почивката, работен ден. Не съм се запасила с лекарства и съм само на чайове и парацетамоли. Да видим утре, какво ще е положението...

Лека!

# 577
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Съжалявам,че си се разболяла!Дано е леко и бързо да мине! Praynig Загрявай се,прави компреси ако те боли гърлото!Ще имаш гости предполагам по празниците! Peace Аз довечера съм на Коледен концерт!Приятелката на сина ми нали води детски хор и ще участва!Взели са билет и за мен!Тази седмица участваха в концерти в Сливен и Добрич! Peace

Приятен петък! Hug

# 578
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 5. Епизод - Бг Субтитри

Превод: SINAN MUSTAFOV & MELEK TEAM- ТУРСКИ СЕРИАЛИ

Приятно гледане!

http://turskiseriali.net/2018/12/21/%d1%81%d0%b1%d0%bb%d1%8a%d1% … 1%82%d1%80%d0%b8/

https://cloudvideo.tv/xp0jrowm6n8u.html

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 01:14 от Sinan Mustafov_397437

# 579
Добро утро! Hug

Кате Hug,как си днес?

На Синан и екипа Hug Hug,благодарности за бързия превод! bouquet bouquet

Приятна събота,където и да сте! Hug

# 580
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ваканционен предпразничен привет! Злати,  bouquet Синан + екип + отзовалите се дружки,  bouquet благодаря за превода и всичко, което правите, за да се поддържа темата!

Скрит текст:
Злати, очаквам следобед гости - дъщерите и кандидат-зетя. Много къщна работа имам, а от болестта се потя като кон.  Joy Трябва да готвя, да паля и поддържам печки в цялата къща, да изпращам майка си за София и т.н.

Лек ден!

# 581
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 5. Епизод - Бг Субтитри 1/2

Сблъсък 5. Епизод - Бг Субтитри 2/2

# 582
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Пишеш за малката дъщеря и зетя,а голямата? Thinking
На Бъдни вечер ще сме на гости при сина и приятелката му!Той нали работи на смени и на 24.12. е дневна,прибира се около 20ч.!За това ще сме при тях!Рабрахме се предварително кой какво ще направи и така!Те живеят в друг комплекс!Лятото когато се видяхме в мола ти казах,че са наблизо до него! Peace А дъщерята се чухме по тел.,с внучката ще бъдат при свекърва си!Зетят е нощна смяна,а за Нова година ще почива!И при тях е както се падне за празниците! Peace
Синан,благодаря за превода във В Бокса! bouquet

Приятна предпразнична неделя! Hug

# 583
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!  bouquet

Скрит текст:
Голямата ми дъщеря няма приятел, но пък вече е на по-висока позиция в работата (и с по-висока заплата). Работи на два фронта - на две позиции, докато се обучи на новата и докато й назначат заместник на старата. Болестта ми се развихри и не мога да спя. По закона за "всемирната гадост", винаги се разболявам срещу ваканция, ужас!

Синан, горещо благодаря за превода! Незаменими сте!

Лек ден!

# 584

Общи условия

Активация на акаунт