Отговори
# 510
Здравейте! Hug

Малко късно,но нищо нека има кафенце....

Кате Hug,и аз изгледах ''Сблъсък''! Peace
Скрит текст:
Цяла седмица съм болна!Първо гърлото,после кашлица,хрема!Лекувах се но не минава!Минах на антибиотик!Пак не минава!Ще изчакам до утре и ще отида на личната!

Синан,благодаря за преведения епизод и фрагмана! bouquet Не знаех,че и друг екип ще превежда сериала! Peace Видях в Контакта,че има превод и го пуснах! Peace

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 511
  • гр. Върбица обл. Шумен
Среднощен привет, Злати! Пиша сега, защото утре имам първи час и няма да успея.

Аз също изгледах серията. Хареса ми, а на теб?

Скрит текст:
Ако искаш можем да коментираме изгледаното. Нали темата е и за Къванч... Бързо оздравяване!

Лека!

# 512
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Още не съм се оправила и се чудя да ходя ли на личната лекарка,че като знам колко болни ще чакат в коридорите! Peace За сериала още сме в налото,но ми хареса играта на Къванч,различен от до сегашните му роли!Онур също е добър,подхождат му такива роли! За Елчин ще се въздържа,Мелиса ми хареса,израства с всяка роля!

Приятен ден! bouquet

# 513
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 2. Епизод 2. Трейлър - Бг Субтитри

# 514
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро мразовито дъждовно планинско утро!

Злати,

Скрит текст:
иди на лекар, поне да те преслуша, да не развиеш някоя  пневмония, да пази Господ.  Praynig

Благодаря за снимките на прекрасните ли любимци!

Синан, супер си!  Hug Светкавичен, като от корпуса за бързо реагиране... Peace Интересен и леко загадъчен трейлър, благодаря!  bouquet

До довечера!

# 515
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Вчера мислех да ходя,но заваля дъжд и се отказах!Започнах да се оправям..кашлицата спря...само лека хрема остана!3 дни вземах антибиотик по 1 хапче на ден,разтварях и фервекс!Почти 10дена..упорит вирус... Laughing

Синан,благодаря за фрага,бърз както винаги! bouquet

от вчера пуснато....Туба и Умут..26.11.2018 İstanbul/Nişantaşı
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456239744%2Fd4b12224 … pl_wall_-63875573

Хубав ден! bouquet

# 516
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!  bouquet

Скрит текст:
При нас натрупа сняг, много е студено. Нямахме и вода, но слава Богу, следобеда я пуснаха.Днес съм втора смяна и си поспах, затова пиша по-късно. С настинката внимавай, да не те повтори, не ходи много много по студа.

Благодаря за споделеното! Лек ден ти пожелавам!

# 517
Добро късно утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
При нас снощи падна първи сняг,но за кратко!Само е студено!Аз изобщо не излизам,ММ пазарува,само шетам и готвя! Laughing

Хубав ден! cold Hug

# 518
  • някъде из Врачанско
Здравейте!Идвам сега за първи път в тази тема.Гледам филма по бтв, но исках да го изгледам напред ,но ги няма сериите с бг в посочените линкове!Ако ги има някъде ,ви моля да ми споделите линкове.Нямам търпение да ти изчакам.Благодаря ви предварително!

# 519
Добро утро! Hug cold

Кате Hug
Скрит текст:
Днес следобяд ще пътуваме с ММ!Отиваме при дъщерята на гости и ще гледаме внучката за около 10дни!Временно я спряха от градина,че има много болни деца!И тя беше болна,но оздравя!

Здравейте!Идвам сега за първи път в тази тема.Гледам филма по бтв, но исках да го изгледам напред ,но ги няма сериите с бг в посочените линкове!Ако ги има някъде ,ви моля да ми споделите линкове.Нямам търпение да ти изчакам.Благодаря ви предварително!
Добре дошла! Hug wavey Епизодите със субтитри са изтрити от БТВ!Така правят когато започнат излъчване на турски сериал!Аз бързам и няма време да се ровя!Може да има запазени епизоди!Ако си регистрирана в ДАТА-БГ,можеш да си ги изтеглиш! Peace Или се регистрирай сега! Peace
Ето линк - http://data-bg.net/index.php?page=torrents

Хубав ден! Hug

# 520
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 2. Епизод - Бг Субтитри

https://cloudvideo.tv/aanexedx0lnh

Превод и Субтитри: SINAN MUSTAFOV & MELEK TEAM- ТУРСКИ СЕРИАЛИ

Приятно гледане!

# 521
  • някъде из Врачанско
Благодаря ви за информацията ,ще опитам .Приятни почивни дни!

# 522
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 2. Епизод - Бг Субтитри 1/2

Сблъсък 2. Епизод - Бг Субтитри 2/2

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 17:25 от Sinan Mustafov_397437

# 523
Здравейте! Hug

Синан, и на екипа  Hug благодаря за бързия превод на епизода! bouquet bouquet bouquet

Павлина Hug

Цитат
Премьера сериала "Джесур и красавица" скоро на испанском канале (Divinity)

Приятна събота! bouquet

# 524
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Злати,

Скрит текст:
днес осъмнахме на минус 15 градуса. Още не мога да си стопля къщата. Как минава гледането на внучката, аз нали си нямам.., но и не бързам... Joy Радвайте сега, докато не е пораснала!
Днес е рождената дата на покойния ми баща. Много се натъжавам всяка година на този ден. Но нищо не може да се направи...

Дано испанците харесат ДК! Набира популярност сериала, кой, каквото и да казва...

Синан, благодаря на екипа ви за превода!  bouquet Още не съм гледала преведената серия, но следобед ще го направя.

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт