MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 305
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Майничка
И да е от него, персонален курс на езика ли ще му води? Много скъпо ще легне.

# 106
  • Sofia
Гледам на запис, изумена съм, че Йорданка ви е злобната. Да номинираш човекът, донесъл единствената точка олицетворява точно злоба и липса на всякаква доблест. За мен това е падение.

# 107
Гледам на запис, изумена съм, че Йорданка ви е злобната. Да номинираш човекът, донесъл единствената точка олицетворява точно злоба и липса на всякаква доблест. За мен това е падение.
Разбира се, че е такава.... Ти само тази серия ли гледаш?!?! Не виждаш ли, че тя е изключителен индивидуалист (да не кажа друга дума)? Разбиеам да не се разбираш и спогаждаш с един човек или пък с двама... Но с никой да не можеш да се спогодиш и никой да не те обича от "колегите"... Това говори много!!!
Ама моля Ви се!
В отборните игри тя на никого не помага. Е, резултатът беше този снощи.

# 108
Ама разбира се, Йорданка е виновна за загубата!
И какво лошо има в това човек да е индивидуалист? Или всички само със стадото Wink
Злобни злобари!

# 109
И какво лошо има в това човек да е индивидуалист? Или всички само със стадото Wink
Злобни злобари!
Къде е писано от мен, че Йорданка е виновна за загубата???? Моля да ми посочиш! Или само хвърляме помия, а?
И няма нищо лошо човек да е индивидуалист. Но по-точно е, че това, което показва са качества на егоцентрик и самовлюбен нарцис. И дори и да си индивидуалист, трябва да можеш да общуваш с хората. А на нея това й куца. Знаеш ли какво е социопат? Ако не знаеш - информирай се. Не е зле да се изказваш малко по-подготвен/а.
Хайде, отлитай в гнездото да мътиш и да си наместиш разстроените от злобните злобари нерви.

# 110
  • Sofia
Когато класират някоя гимнастичка преди нашата, само защото е рускиня, въпреки че нашата е по-добра в съчетанието, съгласна ли си?
Това е състезание за готвене, не за добродушност, сплотеност или доброта. Да бъдем обективни кой се справи с готвенето и кой не. Махмуд и Йорданка с вегетарианското -точка, Николай и Михаела с месото-нула. Номинирана -Йорданка. И това за теб са добри и честни хора?
А иначе направиха услуга на Йорданка, пратиха я отпочинала срещу изтощената Цвети.

# 111
Злобни злобари!
Къде е писано от мен, че Йорданка е виновна за загубата???? Моля да ми посочиш! Или само хвърляме помия, а?
И няма нищо лошо човек да е индивидуалист. Но по-точно е, че това, което показва са качества на егоцентрик и самовлюбен нарцис. И дори и да си индивидуалист, трябва да можеш да общуваш с хората. А на нея това й куца. Знаеш ли какво е социопат? Ако не знаеш - информирай се. Не е зле да се изказваш малко по-подготвен/а.
Хайде, отлитай в гнездото да мътиш и да си наместиш разстроените от злобните злобари нерви.
😂😂😂😂😂

# 112
Когато класират някоя гимнастичка преди нашата, само защото е рускиня, въпреки че нашата е по-добра в съчетанието, съгласна ли си?
Това е състезание за готвене, не за добродушност, сплотеност или доброта. Да бъдем обективни кой се справи с готвенето и кой не. Махмуд и Йорданка с вегетарианското -точка, Николай и Михаела с месото-нула. Номинирана -Йорданка. И това за теб са добри и честни хора?
А иначе направиха услуга на Йорданка, пратиха я отпочинала срещу изтощената Цвети.
Добро утро....
Хайде сега и теб да питам - къде съм казала, че са добри и честни хора?!?!
Сравнението ти с художествената гимнастика е нелепо в случая и няма общо.
Относно Николай и Михаела - да, така е! Това не го отричам и е така.
Аз обяснявам защо посочиха Йорданка. Тя си направи само нейното, без да се заинтересува как върви отборната работа...
Я, като си толкова светната ми обясни Йорданчето като стане Мастър шеф и трябва да е шеф-готвач в една кухня как точно ще управлява, контролира хората? КАК ЩЕ ГИ МОТИВИРА ДА РАБОТЯТ????
И никъде не говорим за добродушност - много сте готини всички като вземете да давате едни интерпретации на чуждите думи....
И да ти кажа честно това е най-загубеното и тъпоумно твърдение "Да бъдем обективни кой се справи с готвенето и кой не"... Ти да не си от кухнята на Мастър шеф и да си им опитвала чиниите?!?! Щото аз не съм. След като знам предишните години онази ревла Севда при презентирането на някакви нейни огромни помийноизглеждащи топки как припадаше журито колко били вкусни - ах, колко вкусно... ох, колко вкусно.... леле, колко вкусно.

Така че аз гледам "шоуто" заради детето, което иска да става готвач и защото винаги човек научава нещо ново... Има страхотни презентации, но дали стават за ядене....

# 113
  • София
Като не можем да опитаме, слушаме коментарите на журито и им се доверяваме.Определено ястието на Цветанка отнесе повече критики.
Мен Йорданка също ме дразнеше в началото, но след последното предаване започвам да и ставам фен.

# 114
  • София
Да се включа и аз. Simple Smile
Гледам предаването с по ден закъснение, заради "Капките", та "снощният" епизод не ми допадна никак. Първо, защо се дава възможност да получават предимство грубата сила и блъскането?! При разпределянето на продуктите в стрес теста - 5 за н'ам си колко секунди - какво става, ако си по-кротък или просто по-дребничък, може да имаш брилянтни идеи за готвенето и нищо да не направиш. Не мисля, че е съществено качество за мастършефа да може да се пребори с 10-15 други в меле. Същата работа и като се връщат от склада с кошниците - какво е това търчане, снощи щяха да се избият на завоя, все едно ще свършат банките?! Нито време им засичаха, нито ще изпуснат нещо. Явно така е по сценарий, ама много тъпо, според мен.

Йорданка в началото ми беше голям дразнител, много претенции, много самочувствие, но в последните седмици направо взе да ми става симпатична заради всичкия хейт, който отнася, а и се вижда, че самочувствието не било без покритие. Не помня кой беше при "номинирането" след отборната загуба, но се обоснова, че посочва нея, за да се съобрази с мнението на останалите. Що за овче блеене, всички се повлякоха един след друг, като малките деца; само Махмуд си позволи собствено мнение, браво на него за което.
Цветанка ми беше симпатична и е показвала добри неща, но сама се закопа с грешката с шестте продукта. Не знам притеснена ли беше, не вярвам чак нарочно да го е направила, но пък да не чуе какво ѝ казват няколко пъти от балкона... Жалко все пак, има други, които са по-напред за отпадане от нея...

Засега не ми се откроява никой, който всеки път да ми скрива шапката, хомогенна група са някак - е, Йорданка седи отстрани, но и от нея не струи блясък постоянно.
Аспарух ми е симпатичен, изглежда интелегентен, от време на време има интересни идеи - а и подигравките и хихикането от останалите автоматично ме карат да му симпатизирам. Но като че ли не държи на стрес, няма да устиска до финала.
Лъчезара също никак не ми допадаше отначало, но свикнах ли ѝ, режисура ли, вече не ми е неприятна, даже се чудя как на нейната относително малка възраст се справя така добре.
Михаела ми е симпатична, уж се представя добре, но лаенето в общия хор не ми хареса.
Гергана изглежда много приятна, изненада ме с твърдия си подход като капитан, но за мен беше права и в крайна сметка имаше успех.

От мъжете не мога да се спра на никого, на повечето им куцат я презентации, я приготвяне - особено пустото месо на Николай, то пък бива да се излагаш, ама няколко пъти и то други да теглят после заради теб - не е добре. Предполагам, че вече няма и да го допускат до месото в отборите.
Даниел има красиви чинии, но не ми допада като характер според това какво са показвали досега.
Махмуд изглежда симпатяга, но не съм убедена дали е такъв наистина или е маска.

И накрая пък да кажа какво ми харесва Simple Smile - много ми допада шоуто без шеф Ангелов. Оказва се по-спокойно, без викане и превземки. Лео стои много добре, старае се и коментарите му са на място. Харесва ми и че шеф Михалчев е по-разговорлив, дава съвети, поразчупи се някак.

# 115
И аз започвам да харесвам Йорданка все повече - вълк единак е, но това не е лошо, а и готви жената и знае доста. Хареса ми блога ѝ. Няма да я пуснат да стане мастършеф, това е ясно от сега, обра твърде много негатив, но евала, че оцелява в тази токсична среда.
Цветанка ми беше мъка да я гледам в последния епизод, имах чувството, че ще припадне. Чак говореше провлачено. Направо ги изцеждат тези хора и това е в ущърб на шоуто. Явно снимат на юруш и нямат много почивки.
Имам чувството, че гледаме само едни и същ как готвят. От Кристияна, Немигенчев, Даниел имам само бегли впечатления, все са на балкона.
Савина и Николай с провалените меса ми се ще да си тръгнат следващата седмица

# 116
  • София
Не мисля, че Йорданка е обрала кой знае какъв негатив.

Спомнете си колко помия се изливаше и в тази тема по Божана. За Севда пък - да не говорим. Simple Smile Шефовете си имат по-важна работа от това да четат какво се пише по форумите. Та надали и сега ще се повлияят в избора си на победител.

А иначе - миналата година и Божана я ритаха по кокалчетата, само и само да я отстранят. Не им се получи.

Засега Йорданка е моят фаворит. Като изключим, че не се справя особено успешно като капитан - май не е представила слабо ястие.

# 117
Не Савина беше с месото, Михаела беше подгласничката на Николай вчера. Затова и много грозно ми прозвуча, когато Йорданка я посочи за елиминация, изрепчването от типа на - праща ме на елиминация, защото казах, че вегетарианското е безвкусно!? Колко трябва да се гьон сурат, за да го кажеш!
Въобще това с "кажето кого да пратим на балкона" беше супер тъпо. Ама то с такъв капитан, толкова Mr. Green
За гласуването "като всички" да не говорим... И това юристката, кандидат-прокурорка, май беше hahaha

Йорданка като капитан никаква я няма.

# 118
  • До морето
За мен беше редно да изчистят момента с падането и като стане ясно какво, що Цветанка да се извини на Йорданка, че на всеослушание обяви, че е бутната. А после и Михаела дето й "се сторило" така.

Михаела ми стана изключително противна снощи, първо с абсолютната си наглост, с която първа посочи Йорданка за елиминации. Не стига, че си осрана до ушите, ами и обвиняваш този дето единствен се е справил. И после с това,дето й се сторило.

Цветанка също я харесвах до снощи, но тези монипулации и правенето на жертва, айде моля, моля. С шестте продукта трябваше и нея директно да я пратят на последния етап. Тук се ядосах и на журито - взела 6, ама ако ползвала 5 няма проблем. Нали този 6-я можеше да го вземе друг.Ми тогава някой можеше да вземе 20 и да ползва 5, пък другите да блеят в тавана.  За бързането дето някой писа -Цветанка е бързала да иде до мивката, затова се преби. За какво не готвят на отделни банки, за да имат и двете еднакъв достъп до всичко - мистерия. Трябва екшън да има!

И в крайна сметка да се сърдят на себе си, че им замина приятелката. Йорданка може да е всякаква, но е много силен играч и те го признават. Не им ли мина мисълта, че като я пратят на елиминация, някой от тях самите ще трябва да се бори с нея.

# 119
  • София
Тук се ядосах и на журито - взела 6, ама ако ползвала 5 няма проблем. Нали този 6-я можеше да го вземе друг.Ми тогава някой можеше да вземе 20 и да ползва 5, пък другите да блеят в тавана.  За бързането дето някой писа -Цветанка е бързала да иде до мивката, затова се преби. За какво не готвят на отделни банки, за да имат и двете еднакъв достъп до всичко - мистерия. Трябва екшън да има!

И в крайна сметка да се сърдят на себе си, че им замина приятелката. Йорданка може да е всякаква, но е много силен играч и те го признават. Не им ли мина мисълта, че като я пратят на елиминация, някой от тях самите ще трябва да се бори с нея.

Абсолютно.

Боже, верно ли е затова?! Не ми правило впечатление досега. Що за приумица на сценаристи ли, продуценти ли...?

Със сигурност не им е хрумнало  Laughing, много си права, добре се насадиха.

Общи условия

Активация на акаунт