MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 007
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
И аз исках червените на елиминация. 
Не разбрах на кой беше идеята за печената тиква, но беше изключително лош избор.  Още като разбрах на какво са се спрели бях сигурна, че няма да се хареса на гостите. Мразя печена тиква.☺😂

# 346
То дори не е до мразене или не на тиква, а по-скоро, че е твърде "простичък" десерт. За подобно състезание и то за това ниво вече трябваше нещо по-впечатляващо и завързано да изберат.
Всъщност, точно провалът на Кольо спаси червените Simple Smile Ако беше успял, щяха да се окажат с една къщичка с покривче (Йорданка ли го каза Simple Smile) в чинията и да загубят. Определено карамелената мрежа на Даниел донесе победата.

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 13:17 от птица

# 347
  • София
Карамелената мрежа на Даниел се оказа спасение за червените, но иначе бяха много категорични като отхвърляха предложението на Йорданка да направи декорация от карамелен тюл с кафе.
И какво се оказа - че тя е лошата, защото сподели на глас предложението си, а Даниел е ОК като прави мрежа тихомълком.
Ама иначе - Йорданка била такава-онакава и кофти пич. Simple Smile

# 348
Аз защо разбрах, че карамела беше предвиден за основното?
Шефа им каза да го сложат на десерта. Кой десерт е прост и кой сложен не казвам, но тиквата си има специфичен вкус и не е вярно, че всички я обичат както се изказа някой от сините.

# 349
Казаха, че ще наблегнат на интересна презентация, но аз такава не видях. Печена тиква, отгоре мед и орехи, нищо особено.
Ясно е, че с основните се стараят, затова, според мен повечето пъти десерта наклонява везните към победата.

# 350
  • София
Аз защо разбрах, че карамела беше предвиден за основното?

Така беше; в последния момент шефът каза да слагат отгоре на десерта. Впрочем, този шеф ми допадна повече от онзи на сините. Simple Smile

# 351
Отвратителни Кристияна, Кольо и Немигенчев. Тя нахална, те с огромно самочувствие. Нито един от тях не виждам на финала.

# 352
Жалко за Аспарух, беше ми любимият участник, въпреки че ми беше ясно, че няма да стигне много по-напред, но спокойно преди него можеше да си тръгнат Лъчезара, Кистияна, а и Махмуд. За последния, не знам защо, но има нещо, което ме дразни в тази негова прекалена емоционалност и преекспонирана, според мен, добродушност, отделно, че не ме е впечатлил с кой знае какво. Това, че му се получават добре арабските ястия е все едно на останалите да им се получава добре някое традиционно българско ястие, ама те рядко готвят такива, така че това също не ми допада при него.

Изключително неприятни са ми Зара, Кристияна, Николай и Кольо - нагли и нахални. Момичетата според мен показаха каквото можаха, особено Кристияна, която си отвися на балкона, аман! Момчетата са малко по-добри, но все така дразнещи. Вярно, че е предаване за кулинарни умения, но не ми се иска да се дава поле за изява и още повече подобни предавания да се печелят от разни нахални простаци, ако ще и да са най-добрите готвачи, то да ти преседне...

# 353
  • софия
Махмуд ми е изключително неприятен и постоянно ми създава усещане за нечистоплътност. Да не говорим ,че ми дойде до гуша да слушам за войната в залива...
Кристияна.......простакеса
Браво на Йорданка.
Пожарникарът готви добре, но каквото и да каже с това мякане...ми изглежда ужасно несеризно.
Момичето с очилата ....дори не мога да кажа какво точно ме дразни   в нея. Добре готви, но като че ли все се присламчва.
Зара....не заслужава да е в топ 10
Дани е интелигентен човек и добър готвач
Моят любимец Аспарух не заслужаваше да напусне. Той превъзхожда половината от останалите.
Остана един Дани , на който симпатизирам.
Надявам се Махмуд или Кристияна да отпаднат следващия път. Не са за там.
ПС: забравих Кольо, няма лошо да имаш самочувствие, но с това постоянно кифленско мъркане.... не знам как го търпят вкъщи

# 354
  • Испания

Момичето с очилата ....дори не мога да кажа какво точно ме дразни   в нея. Добре готви, но като че ли все се присламчва.

Казва се Цветомира.

# 355
То този пък Даниел с какво толкова е изпъкнал досега , презентации само се сещам, все е на балкона спасяван или в отбори които побеждават и май е просто късметлия. Този сезон ми е много слаб , никой не ме е впечатлил с нищо освен пожарникаря та съм за него и се надявам ток да спечели.

# 356
  • Испания
Пожарникарят се казва Станислав.

# 357
  • Испания
Сладур!

Аспарух Камбуров: За състезанието се подготвях и с научни публикации

Науката дава много - това тласка цивилизацията напред, допълни той

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/asparuh-kamburov-za-s … i-publikacii.html

Когато можеш да крадеш безнаказано, всичко е възможно - гледайте MasterChef в понеделник

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/kogato-mozhesh-da-kra … v-ponedelnik.html

# 358
Симпатяга е  Аспарух! Беше ми един от фаворитите. Жалко, че умните и възпитаните не са интересни за публиката.
Много други преди него трябваше да напуснат...
Дано Станислав или Йорданка спечелят.  Останалите са ми "пълнеж".

# 359
Нещо не ми е много интересно тази вечер, по-скоро ми върви за фон.
Не ми харесват тези условия, които позволяват да затрудниш или направо да прецакаш противника. Ако печеля, да печеля, защото съм най-добрата, а не защото съм отмъкнала козовете на конкуренцията.

Общи условия

Активация на акаунт