MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 040
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Mediterraneo
Надявам се Станислав да спечели. Харесвам го от ден първи, другите са ми направо антипатични, въпреки че Немигенчев наистина има доста разнообразни кулинарни познания.

# 571
За Станислав ще стискам палци тази вечер. Той може би е единственият, когото си харесах отначало и не ме разочарова. Надявам се и презентациите да са му на ниво, че съм останала с впечатлението, че те са му слаба страна.

# 572
Стискам и палци и показалци за Станислав.

# 573
  • София

Преди финалът беше на живо, явно вече е на запис.
На запис е. Божана каза,че финалът бил 14 часа снимки.Аз съм за Станислав.

# 574
Ау, много сладко това мъниче Wink)

# 575
И аз подкрепям Станислав 👨🍳

# 576
За Цветомира или Николай съм просто защото не искам любимците на зрителите да печелят! По интересно е когато победителите са леко изненадващи.

# 577
Вчера гледах финала на Капките и нямах време да изгледам отпадането на Лъчезара, но не смятам да наваксвам, едва ли съм изпуснала нещо кой знае какво.

Надявам се Станислав да победи, Немигенчев не мога да го понасям, Цветомира ми беше безлична, сега е на границата да ми стане също противна. На Станислав синът колко е сладък! Heart Exl

# 578
Йес, чао Николай!

Айде, Станислав, давай!! 😍
ПП И Цвети я харесвам. 🤗

# 579
  • София-Младост
Очакван финал, раздвоена съм...

# 580
При хапките на Цвети презентацията беше страхотна! Радвам се, че Николай отпадна. При предястията идеята на Станислав ми харесва повече, но чинията на Цвети отново е страхорна.

# 581
  • Испания
Цветомира уби омара Кольо.

# 582
Цветомира прекалява с това заканване и заплашване.

# 583
И при основните предпочитам Станислав, но презентацията на Цвети пак ми харесва повече. Цвети ме дразни със злобните си коментари, макар и да са уж закачливи.

# 584
Ох, шеф Токев е много смешен като вика.  Егати и фалцета. Все едно някой го е стиснал за то@ките.

Общи условия

Активация на акаунт