MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 93 648
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
На Станислав определено не ми допадна представянето в първия етап на финала - хапките, най-малко апетитно ми изглеждаше от трите, но пък после компенсира. Заслужена победа! Радвам се за него и защото е положителен и като човек.
Квачките от балкона, начело със злобарката Савина, Зара мозъчната майонеза и онова превъзбудено кречатало от Бургас(вече даже й забравих името), им замръзнаха физиономиите от яд и злобичка. Кефче 😀

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 23:07 от hell-o

# 616
  • София
Браво, браво на Станислав! Победата му е заслужена. Способен е и много, много позитивен.

Тази година, като цяло, нямаше силни, доминиращи таланти. Никой не успя да достигне нивото на Божана, даже не и на Димитър от миналия сезон.

# 617
И аз съм много доволна.Един път и мой фаворит да спечели. Божидара си заслужаваше победата миналата година, но просто не беше моят човек. А за Симеон и Севда не ми се коментира изобщо...

+1

Божана*

И аз 1 път да харесвам някой и той да спечели. 😍☺☺
Браво на Станислав!
Страхотен, добър, човечен!

# 618
# 619
Честито на победителя! Още когато излезе рекламата на бирата с него и го представяха като шеф Станислав, се знаеше, че той е победителя. За реклама няма да вземат някой отпаднал.

# 620
  • in Wonderland
Честито на победителя! Още когато излезе рекламата на бирата с него и го представяха като шеф Станислав, се знаеше, че той е победителя. За реклама няма да вземат някой отпаднал.

Коя бира рекламира??

# 621

Коя бира рекламира??

В момента не се сещам, но съм гледала рекламата. Виж в гугъл дали няма да ти излезе. Даже мисля, че и тук беше коментирано и след това видях рекламата.

# 622
Е Старопрамен. Цял сезон ни го набиваха в главата, бира, Прага, а -у Simple Smile

# 623
Е, най - накрая в един формат мой фаворит да победи.
Честито на Станислав!🍀

# 624
Не знам дали е коментирано, но из нета има една реклама на Старопрамен с "шеф Станислав". Първата ми мисъл като видях беше, че е спечелил формата и са пуснали рекламата предсрочно. Реално той наистина до момента има най-добри шансове, защото не е правил груби грешки.
От доста отдавна е рекламата Simple Smile
Исках да спечели Станислав, просто защото не успя да ме подразни с нещо, но като цяло не блестеше особено, просто играеше на сигурно и не допускаше грешки.

# 625
  • Майничка
В този сезон никой с нищо не блестеше май. Чак в последните 2-3 седмици се видяха някои наистина хубави чинии и се усети прогрес, иначе той се губеше на фона на излишното дрънкане. Като цяло, повечето участници демонстрираха повече амбиция и лаладжийство, отколкото техника и професионален жаргон. И с тези групички по симпатия направо се оляха.
Не съм гледала всички епизоди, имаше ли отпадане за (не)познаване на продукти?

# 626
Добре, че от тези тримцата спечели Станислав, много щеше да ме е яд ако беше някой от другите двама, особено Немигенчев.
Цветелина ме изненада при основното и десерта, очаквах повече. Като погледна основното и, нищо особено, а пък вида на десерта беше Sick, да не говорим да съдържанието - някакво си кексче, за финал....  Rolling Eyes

# 627
  • Разпиляна във въображението
Честито на Станислав!

# 628
Браво на Станислав!
Скучноват ми бе този сезон.

# 629
Страхотен за Станислав.
Скучен сезон и за мен.

Общи условия

Активация на акаунт