MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 93 650
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • София-Младост
Браво, заслужи си го🎉

# 601
Супер , супер.
Много съм доволна
Това е може би най заслужената победа в тоя формат, най честната.

# 602
  • Испания
Напълно заслужено. Браво! Да е жив и здрав Станислав!

# 603
Радвам се за Станислав, въпреки че беше предвидимо.

# 604
Браво! Хубав човек, хубави чинии, честна игра! Браво!

# 605
  • Майничка
Доволна съм и аз. Ако приемем, че и двамата са били горе-долу на еднакво ниво, Станислав през цялото време се придържаше към спортсменския дух, не каза за никого лоша дума, обединяваше, успокояваше, не си изтърваваше нервите... заслужи си титлата!

# 606
  • Sofia
Цвети имаше шанс, само ако беше направила уникален десерт, а то не стана.
Много съм доволна от победата на Станислав, браво!

# 607
  • Испания
Радвам се за Станислав, въпреки че беше предвидимо.

Предвидимо, защото е заслужено.

# 608
  • София
И аз съм много доволна.Един път и мой фаворит да спечели. Божидара си заслужаваше победата миналата година, но просто не беше моят човек. А за Симеон и Севда не ми се коментира изобщо...

# 609
  • Испания
И аз съм много доволна.Един път и мой фаворит да спечели. Божидара си заслужаваше победата миналата година, но просто не беше моят човек. А за Симеон и Севда не ми се коментира изобщо...

Божана.

# 610
Цвети имаше шанс, само ако беше направила уникален десерт, а то не стана.
Много съм доволна от победата на Станислав, браво!

И да беше станал този спондж кекс... все си е зелен кекс за мен, така че на Цветомира цялостния замисъл беше кекс, кремче и трохи, нищо впечатляващо, а то дори и не стана, така че заслужено е втора, при все, че е по-добра в десертите.

# 611
  • София

Божана.
Оф, извинявам се, Божана, разбира се. Grinning

# 612
  • София
Аз си мисля, че Цвети започна да изпуска фронта още с хапките, след това на основното имаше много по-сериозни забележки към нея и накрая с десерта въобще загуби.

# 613
  • София
На мен пък не ми беше толкова предвидимо, Цвети също е добра. Но всеки си има и лоши дни. Станислав единствено ме притесняваше да не оплеска презентациите. Ако трябваше да избирам като цялостно представяне от тази вечер, щях да избера Станислав - по-добро използване на продуктите и по-добри чинии. Ако трябваше да избирам като цялостно представяне от началото, пак щях да избера него. И не само заради готвенето, а и заради държанието му.

# 614
Йеее, супер, супер. Адски съм доволна. Simple Smile
Цялостното представяне на Станислав беше на много високо ниво, а сега на финала замисълът и презентациите ми харесаха повече. Плюс, че и забележките към него не бяха така сериозни.
Станислав и за пореден път доказа колко е човечен. Грам лоша дума не каза за чиниите на другитр, за разлика от Цветомира, която и не спря да се хвали.
Да му е честита победата и отново браво.
П.п. Накрая детенцето му беше много сладичко как ръкопляска с конфетите по земята. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт