MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 93 615
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Това е предаване за хоби-готвачи с определен награден фонд. Е, онази Севда, дето още не мога да й спомена името без яд, искаше да използва парите за инвитро процедури.
Какво ще прави парите си е негов проблем. Тук условието не като в НК да те вържат накрая и с договор... Ако иска ще стане и най-добрия готвач сред пожарникарите... Innocent Smile
Естествено, че си е негов проблем, ние си коментираме тук Simple Smile
В този ред на мисли, на Севда целта ми се вижда много по-смислена, дано да я е постигнала.

Цветелина се изяви като достоен член на групичката, точно в стила на Немигенчев, Кольо и сие.

# 646
Симпатичен човек, готино семейство Simple Smile Ще научи много в академията Simple Smile
И вкъщи коментирахме, че миналогодишният финал беше много по-впечатляващ, но Божана е имала доста повече опит и няма как да я сравняваме със Станислав, който буквално от готвенето вкъщи успя да стигне това ниво Simple Smile

# 647
  • София
И аз се присъединявам към доволните от спечелилия. Simple Smile Положителен човек, с хъс, честна игра и чувство за отборност. Като готвене не ми е блеснал през сезона, но то и никой не блестеше. Десертът му определено изглеждаше много по-добре от зелените разтрошени кексчета. Голям плюс му писаха според мен за това, че не се отказва - в случая с муса, и че не хаби продукти. А Цветомира хем умори три омара, хем им ползва само опашките; шеф Михалчев два пъти ѝ казва да намери начин да включи и останалото, тя - не, та не. Това показва липса на гъвкавост и нерационална употреба на продуктите.

И аз се чудех колко е курсът и дали ще го търпят от пожарната толкова да отсъства Simple Smile, надявам се да му се подредят нещата добре и да е щастлив със семейството си!

# 648
  • София
Ужасно... А в началото я намирах за точна, обрана и честен играч... Станислав поне от начало до края запази една линия на поведение - на чест и достойнство.
Тя в началото действително беше по-обрана или поне не се беше отпуснала още, за да си покаже рогцата.
Много съм доволна, че спечели Станислав. А още по-доволна съм от невярващата физиономия на Немигенчев като му казаха, че отпадналият е той.

# 649
  • София
Немигенчев би трябвало да не си намира място от самообвинения.
Михалчев му каза в прав текст, че много ще си подкисели едната хапка, но той не го послуша. Е - отпадна точно заради това. Самонадеяността му е в повече.

# 650
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Севда вложи парите в собствен ресторант. Е, може и в процедури.

# 651
  • София
Севда откри ресторант Ахора - http://ahora.bg/

# 652
Севда откри ресторант Ахора - http://ahora.bg/
Знам, че откри ресторант.... Но нали от началото на предаването декларираше, че иска инвитро. А и те с мъжа й имаха ресторант на Слънчев бряг още преди предаването да започне. Така че не съм сигурна... Ама нейни са си парите - да прави каквото иска. Кофтито би било, ако говори за инвитро с цел да буди съжаление, а открие с тях ресторант... Дано да не е така!

# 653
Шеф Токев й подсказа и за десерта на Цвети. Изненадана съм колко кофти десерт поднесе тя.
А щипките от омара, толкова ли беше трудно да ги свари и да ги сложи като декорация в чинията. Хем знае, че мразят да се хабят продукти.
Едно ще й призная на Цвети, 1 път не я видях да потръпне, желязната лейди, лицето й студено, без емоция, понякога ми се иска и аз да съм така, не толкова емоционална.

Подкрепям едно по - горно мнение, че като стане по на възраст Станислав и се пенсионира, може би ще стане готвач.
А за курса, колкото и месеца да е, не е толкова трудно да го освободят, явно са се разбрали в службата.
Мн успех му желая, чудесен човек и има много хубаво семейство.

# 654
  • София
Симеон от първия МШ също продължава да си работи в "Хюлет Пакард", доколкото ми е известно.
А ресторантът на Севда е под наем, не мисля, че е вложила всичко в него. Отделно в началото имаше и съдружник.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 13:36 от Reinа

# 655
  • Велико Търново
Все пак в Мастършеф са хоби готвачи, имат си професии повечето, не като в Хелс китчън, където участват готвачи по професия. От Мастършеф и да иска да работи някой като готвач, трябва да учи в съответното заведение, кой ще го вземе иначе на работа Wink само заради титлата "Мастършеф на България".

# 656
Някого ще харесат и поканят в утвърден вече ресторант, както поканиха Лъчезара, друг ще си открие собствено заведение, трети ще отиде в твпредаване. Пътища има много пред кадърен и направил добро впечатление с представянето си във формата човек. Стига да иска да се развива и занапред в тази област, разбира се.  
И аз съм доволна от спечелилия този сезон. Заслужи си победата Станислав! И с готвенето се справяше добре, нямаше скокове в работата му, а и като човек беше точен и свестен Peace

# 657
A, aз нещо съм изтървала, къде са канили Лъчезара?!
Сетих, приспивах нещо твърде дълго в понеделник и затова го изтървах Simple Smile) Къде са я поканили?

# 658
Шефовете и казаха, че вратите на ресторантите им са отворени за нея, ако иска работа.
Не зная каква и е драмата на Лъчезара, но дано потръгне на момичето.

# 659
И тримата шефове я поканиха на работа в ресторантите си.

Общи условия

Активация на акаунт