MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 033
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • Испания
Кристиана не е ли християнка, че се кръсти от ляво надясно?  Thinking

Сектантка някаква е, уж от християнска църква. Преди време бях пуснала линкове в темата.

Ето един: https://nova.bg/news/view/2014/12/19/96114/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1 … D0%B3%D0%B8%D1%8F

https://www.24chasa.bg/novini/article/4496767

Открих поста: http://bg-mam.ma/p/1008030/36513912

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 17:46 от smileys

# 271
То и без линковете е ясно, че има нещо там. Кое е това обикновено българско семейство с 6 ли, 8 ли деца бяха!
А и пътят Канада - Швеция също е голяма подсказка.

# 272
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Охо, това съм го проспала.  Blush Благодаря, Смайлис!  Hug
Щом е християнска църквата, би трябвало да се кръстят като християни, но може сектантите да се кръстят като католици, знам ли. Хич не съм запозната с разните секти.  Thinking

# 273
Сега изгледах последния епизод, много исках да си тръгне "Лъчезара", но и на Попов съм доволна, и на Немигенчев и Кольо щях да съм доволна, все неприятни за мен участници. Лъчезара вчера определено най-заслужаваше да си тръгне, направо пълен потрес като капитан, като не ставаш, поне ги остави да се организират сами, вместо да викаш, да крякаш и да ревеш. Кристияна и тя ме издразни с допълнителното внасяне на напрежение и крякането без да знае какво трябва да има точно в поръчката. Николай Попов си заслужаваше за "цялостно творчество" да си тръгне, от него освен големи издънки на отборните битки, друго не помня.

# 274
  • София
Кристиана не е ли християнка, че се кръсти от ляво надясно?  Thinking

Католиците, които също се водят християни се кръстят така.

# 275
Много се извинявам за може би вече обсъждания въпрос, но как гледате предаването в чужбина? Интересувам се конкретно за Италия. Гледам, че в YouTube и Vbox не са качени епизодите от тази седмица, а пък btv не излъчват в чужбина...

# 276
  • Испания
Много се извинявам за може би вече обсъждания въпрос, но как гледате предаването в чужбина? Интересувам се конкретно за Италия. Гледам, че в YouTube и Vbox не са качени епизодите от тази седмица, а пък btv не излъчват в чужбина...

Аз гледам от платен сайт. В темата всяка вечер след предаването Мари Мар слага линк на епизода, откъдето можеш да гледаш.

Последният епизод: http://bg-mam.ma/p/1029398/36630486

От публикациите ѝ в профила можеш да видиш другите линкове.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Участниците в испанския формат се учат как да работят с ножове:

http://www.rtve.es/alacarta/videos/masterchef-6/aprende-masterch … chillos/4583223/#

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 18:49 от smileys

# 277
  • Пловдив
Лъчезара. Пълно недоразумение. И неблагодарна. И глупава. Пълнени скапиди....много cool. Нарочно ли я натресе журито. Егати истерията и пълна липса на качества на лидер. Къде ти отиде наглото поведение. Да не спасиш третия номениран. Подло. Тактиката и определено не работи  Наистина  ли не познават Лео по телефона. Гледам повторението. Вечер не мога.

# 278
  • София
Да се изкажа и аз най-сетне, добрала се до компютър. Grinning

Доволна съм от отпадналите тази седмица. Савина от доста време я виждам в негативна светлина, все има някакви претенции, все някой ѝ виновен - едва ли не баба ѝ, например, крива, че я е научила да прави катмите дебели и мазни. Ми нали гледа на място, опитва как я е направил шефът... Както и да е, и без друго не мисля, че е полезно за нея да виси с часове на крак и да се стресира. Да си гледа бременността и по живо, по здраво да си роди.

Николай П. - и аз като някой от предните писали съм го запомнила главно с издънките в отборните игри. Иначе симпатяга изглежда, ама чак пък такава драма с отпадането му; Лъчезара го оплакваше едва ли не като ... - как щяла да му гледа празното място и т.н. Взех да си мисля, че си е падала по него.

От червения "отбор" май най-суха от водата се измъкна Йорданка. Мълча си жената в ролята на сервитьорка, прехапва си езика няколко пъти... То Кристиана достатъчно вика и кряка и за двете, не че не беше права. Другите - орел, рак и щука. Един решава, че няма какво друго да е и почва самосиндикално да си готви, другите двама така и не разбрах какво правеха, "капитанът" реве и си скубе косите сякаш е дошъл краят на света. Хайде, дано при нея е от годините и липсата на опит, ми как нямаше някой от останалите, като вижда, че корабът потъва скоропостижно - да каже "Пичове, така и така, аз хващам това, ти подготвяй онова" и да се организират тримата. Нали, като се издъни Лъчезара, губят и те...

# 279
Николай П. от толкова време се надявах да си ходи, а ми дожаля за него. Лъчезара адски се изложи като капитан. Много ме дразни как няма предаване, в което да не реве и да не оплаква тежкия си живот. Разбрахме от първия път, съчувствахме, ама на n-тия епизод вече дразни.
Все повече съм за Йорданка, макар да мисля, че тази година мъж ще спечели.
Надявам се следващите отпътували да са Кристияна и Михаела. И двете са ми много антипатични.

# 280
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Католиците, които също се водят християни се кръстят така.
Разбира се!  Peace Имах предвид дали е православна /сега видях, че някак съм го изпуснала, а съм готова да се закълна, че го бях написала, и се е получила ужасна глупост Blush/, защото католиците се кръстят от ляво надясно, а ние  - обратно.  Peace

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 13:06 от Reinа

# 281
В шетане насам-натам почти изпуснах днешния епизод. Стори ли ми или Кольо пак мрънка? От какво е недоволен този път?

# 282
  • София
В шетане насам-натам почти изпуснах днешния епизод. Стори ли ми или Кольо пак мрънка? От какво е недоволен този път?

Мрънкаше да, дадоха му 45 минути за готвене, другите имаха по 60. Не беше доволен и от месото, което Станислав му избра.

# 283

Мрънкаше да, дадоха му 45 минути за готвене, другите имаха по 60. Не беше доволен и от месото, което Станислав му избра.

Благодаря. Мернах, че им раздават някакви изчанчени меса, но не разбрах каква е драмата.

Ай, ай, гледам, че моят любимец Аспарух пак на елиминация... Стискам му палци, не искам да си ходи.

# 284
  • София
ЕПИЗОД 19

Общи условия

Активация на акаунт