MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 094
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • София
ЕПИЗОД 23

# 451
  • Sofia
Браво на Цвети в последните готвения, желязо е.
Немигенчев ми е неприятен, но чест му прави, игра спортсменски за двата отбора.
Станислав май ще прави конкуренция на Цвети на финала, страхотно представяне отново.

# 452
  • София
В Тайланд ядете ли чесън, обичате ли чесън? ,ама на български. Joy Joy Joy

# 453
  • Испания
Да пратят пъдпъдъците в другия формат, та да им ги обезкостят.

# 454
  • София
Йорданка ще грилира зеленчуците. Shocked

# 455
Махмуд издъни отборната игра.
Би трябвало той да си тръгне .
Балкона е отвратителен.

# 456
  • Испания
Естествено, Йорданка остава. Не съм и очаквала друго.

# 457
  • Sofia
Справи се по-добре, логично остава. След излагацията на Махмуд в ресторанта е даже справедливо.
Какъв е проблемът на Цвети с Йорданка? Разбирам, че й е неприятна, но чак такива физиономии?

# 458
Справи се по-добре, логично остава. След излагацията на Махмуд в ресторанта е даже справедливо.
Какъв е проблемът на Цвети с Йорданка? Разбирам, че й е неприятна, но чак такива физиономии?
Разбирам, че е справедливо. Но не се сещам за друг слупай, в който капитанът на потъналия отбор да си е заминал след поражение. Че чак да говорим за справедливост. Какво стана с Лъчезара? Колко пъти Станислав се дънеше? Йорданка като беше капитан и се издъни, да не би да си отиде?!?

# 459
Останалите капитани се защитиха на стрес теста.  Махмуд не успя.✌

# 460
  • София
               _____ЕПИЗОД 24_____

# 461
Аз говоря за причинно-следствената връзка: капитан на загубилия отбор - справедливо е да напусне.. Simple Smile

# 462
Правилно си тръгна Махмуд. Мисля, че отдавна достигна тавана на възможностите си и в последните епизоди се държеше на магия. Следващата трябва да е Лъчезара, според мен, но тя все някак успява да се промъкне между капките.
Цветомира днес не ми хареса. Много напомпа самочувствие напоследък - не отричам, че добре се справи в последните епизоди, но й се позавъртя главата, започна да се отпуска в поведението си и съответно, да си показва рогите.
Гадно се държаха тези на балкона. Не разбирам защо им разрешават въобще да коментират, съветват и пречат отгоре!
Аз ли пропуснах нещо newsm78, но в ресторанта преброих само 2 "обедни" менюта май: 2 предястия - салата Цезар и шкембе със зеленчуци,  2 основни - сьомга и телешко, десертът дори и не разбрах какъв беше. Кис. мляко с ягоди? Паниката и драмата ми дойдоха в повече. Вярно, че нямат опит, вярно, че вече са малко на брой и затова им е трудно, но пък чак толкова да не могат да се справят. А и знаейки, че Махмуд не може да чета, трябваше веднага някой друг да застане на шубера. Той може и затова така да се притесни и блокира.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 00:06 от птица

# 463
Време му беше на Махмуд да си ходи. Само ме е яд, че си тръгва преди Лъчезара.

+1 за горния пост, малко изкуствено се всяваше смут за 1 салата и 2 основни

# 464
  • Sofia
Аз говоря за причинно-следствената връзка: капитан на загубилия отбор - справедливо е да напусне.. Simple Smile
Няма причинно-следствена връзка, затова написах, че в случая даже беше справедливо, въпреки че не е закономерно, просто така се получи на стрес-теста.

Общи условия

Активация на акаунт