Проблем със семейството на приятеля ми

• 4 974
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Сф
От написаното, еле пък правописа, оставам с впечатление за нетрадиционни сем.нрави.Поне,  не български. Ако е така, не само той , но и ти, ще трябва да се съобразяваш със семейството му, но това би трябало да си го знаеш, когато си се местила при него. Simple Smile

# 16
А, съвсем български са си нравите. И така се стига до ситуацията, в която доходите на фамилната кооперация са 2 пенсии и 1 майчинство (ниско), синчето не работи, щото му е под достойнството и така...или ако имат бизнес, евентуално да го прехвърлят на младите, а те чакат и си знаят, че им се полага пакет жилище/кола/гледане на деца.

# 17
От тази година са въвели часове по правопис в три български университета, явно се вижда проблемът. В случая момичето не е виновно, виновни са "системата", управлението  в образованието, че  допускат да се излезе  от училище не напълно грамотен. В много училища дават дипломи напълно формално и на неприсъстващи ученици, защото няма деца и би трябвало да закрият училището, ако отчетат реалната бройка.

# 18
Интересно за кой ли университет и специалност става въпрос...

# 19
Добра сделка са сключили родителите ти -купуват една кола, пък другите да му мислят.

# 20
ако синът ми ми натресе гаджето си в дома ми и то започне да ми критикува отношенията в семейството хич няма да съм ок. пуберите понякога са по-зле от бебета, ама още ти е рано да го разбереш. 20 год. изобщо не са големи, само се мислят за такива. това че делиш леглото и тоалетната с някой не ви прави семейство.

# 21
  • Варна
Няма да се изнесат. Особено, ако им е отстъпен етаж от къща. Няма да се навият да плащат наем или ипотека след като могат да живеят на аванта. А родителите на момчето много добре си правят сметката - той е там, в техния дом, наблизо и под око. Нищо чудно, че го командорят.

Не сте семейство. В никое отношение. Така че няма как да изискваш.

# 22
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт