Какъв стик/гел против изпотяване ползвате през лятото?

• 23 043
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Каква е цената на Виши-то, Клорана и Хербина?
Илианче,на Виши струва 13 и нещо,а на Хербина 5.00 лева.

Мерси миличка, кое ще ми препоеъчаш, ей запалих се по тази тема и затова питам. Heart Eyes

# 92
Каква е цената на Виши-то, Клорана и Хербина?
Илианче,на Виши струва 13 и нещо,а на Хербина 5.00 лева.

Мерси миличка, кое ще ми препоеъчаш, ей запалих се по тази тема и затова питам. Heart Eyes
На Виши ми е любимият.Използвам този със зелената капачка.Много лек и приятен аромат и е икономичен. Heart Eyes

# 93
И на мен ролките на Виши ми бяха любими, но привикнах към тях и спряха да ми действат. Сега се чудя с какво да ги сменя и нищо от дезодорантите, които съм пробвала няма същия ефект.

# 94
аз в момента съм с dove silk dry (златистата капачка).втори стик измазвам,само защото ми харесва как мирише.иначе и аз гласувам с 2 ръце за зеленото виши,обаче на мен не ми харесва това че е ролка и ми седи мокро.иначе го признавам.имах бял виши стик обаче изобщо не ми хареса-седи си цял.и аз мисля след дав какво да си купя

# 95
A има ли доволни от Одорекс део на Биотрейд? :
http://biotrade-bg.com.server05.hostbgproject.com/index.php?p=8& … &c=2&id=5

# 96
Аз съм доволна. PeaceПръскам се през 10-15 дена и не се потя.

# 97
За OdorEx-ами при мен 1вото напръскване много ми подейства,но сега нещо... Tiredна другия ден се започва,а толкова бях щастлива в началото и го препоръчах на всички приятели и познати.Ползвам като допълнение и дезодоранта против изпотяване на adidas/синя капачка,много нежен аромат/А съществува ли понятието"привикване към дезодорант"?За шампоан съм чувала,но за дезодорант... Rolling Eyes

# 98
И на мен ролките на Виши ми бяха любими, но привикнах към тях и спряха да ми действат. Сега се чудя с какво да ги сменя и нищо от дезодорантите, които съм пробвала няма същия ефект.
До сега съм изразходила 3 ролки на Виши и не съм забелязала привикване към тях. newsm78

# 99
Аз съм изразходила доста повече от 3 ролки  Wink Ползвам ги от около 6 години

# 100
Аз съм изразходила доста повече от 3 ролки  Wink Ползвам ги от около 6 години
Ясно. Peace

# 101
  • Все на втория етаж
Аз съм доволна много от малките рол-он-чета на Ейвън.

# 102
  • София
Според мен не е естествено и е против природните закони да се спре потенето! ShockedЕдно е да се предотврати неприятната миризма,съвсем друго е да се месиш в нормалните функции на тялото!Поне аз смятам така! Hug  bouquet

# 103
Аз ползвам бялата ролка на Виши. Тя е без миризма за чувствителна и/или епилирана кожа.
Страхотна е!!! Grinning
Зелената е леко ароматизирана и също толкова добра!
Препоръчвам на всички, които имат проблеми с изпотяването.

използвам същото и го препоръчвам горещо Hug

# 104
Аз ползвам просто стикче Rexona и за момента е единственото от което съм доволна. Е, няма как без бели следи, но като се обличам внимателно, няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт