Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 157
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз пък изобщо не им вярвам на нищо. Не знам, прекалено ми е нагласено. И всички тея сплетни и караници също са ми по сценарий. Прекалено нереалистично ми е - един ден се карат, на следващия са си приятелчета и така до безкрай. Ами не, нещо не ми се връзва.

# 136
Прави ми впечетление, че доста се гаврят с тях емоционално. Незнам колко пари ще вземат за цялото фиаско, но стреса ми се вижда в повече.

Е предполага се, че са гледали преди да се запишат и са подготвени.
Взимат по около 500-600 чисто. Ако предположим, че има и бонуси, за което леко се съмнявам, познавайки тия от “Старото даскало“, да речем - 1200. Снимките са три месеца, демек три и шестстотин. Пак чисто, защото това са пари след данъци, а в къщата им се осигурява всичко безплатно.

# 137
  • Пловдив
Мисля че Мариела, както и Нина, прекали с това „другите заговорничат против мен и те са виновни за моите издънки“. Увлече се дотолкова, че си повярва и обвини су шефа на Ангелов. И това беше капката, от която на него му преля. Едно е да се плюят един друг играчите, но да обвиниш човек, на когото шеф Ангелов вярва безрезервно, вече е прекалено.

# 138
Христина Йорданова, можеш да си отдъхнеш. Мариела е аут.  Simple Smile
Утре само да не ми закачат Иван.  Crossing Arms

# 139
# 140
Мариела абсолютно не може да готви, но въпреки това не ми беше противна ....като Нина примерно!
Дани Спартак едва го изтрайвам!

# 141
  • София
Аз чакам Христина да ми отговори на въпроса, моля.

# 142
  • в резерват
Би трябвало този, който спечели, освен добър готвач, да е и отборен играч. За съжаление при мъжете такова чудо няма.
В началото на формата точно от там ми бяха фаворитите. Но много скоростно един по един  ме разочароваха.

Колкото и да има сценарий, в някакъв момент ми дожаля за Ангелов.

# 143
Mari_Mar, сърдечно благодаря за всички линкове, които пускаш тук и в другите теми!  bouquet  Hug

# 144
Е значи неслучайно съм видяла Мариела на разходка в неделя с децата Simple Smile

# 145
  • 221B Baker Street
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 146
Аз пък изобщо не им вярвам на нищо. Не знам, прекалено ми е нагласено. И всички тея сплетни и караници също са ми по сценарий. Прекалено нереалистично ми е - един ден се карат, на следващия са си приятелчета и така до безкрай. Ами не, нещо не ми се връзва.
Снима се 24/7. После имаме Лего. Но в личностните взаимоотношения няма нагласа.

# 147
Е значи неслучайно съм видяла Мариела на разходка в неделя с децата Simple Smile

Предполагам че са с около седмица напред със снимките така че...

# 148
Със сигурност не си я видяла.😉
П.П.Обещавам да отговоря на всички, веднага след като участниците сложат черните униформи. 😉

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 00:50 от Христина Йорданова

# 149
Не искам да го играя моралистка, но езика на шефа и участниците  е ужасен. То "гъз", то "шибани"... цветуща работа..

В другото предаване за една филия хляб на земята стана драма и половина. А тук, че се хвърля храна не е драма..

Общи условия

Активация на акаунт