Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 547
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Страхотно решение, наистина отдавна не изглеждаше, че Божидар иска да е там. Happy end за всички заинтересовани.  Simple Smile

# 541
Много се смяхме вкъщи като Божо вика на Филип : " Сигурен ли си, че това са те"   / за семейството му/.JoyJoyJoy

# 542
  • Испания
Резултати от анкетата:

# 543
Абе увисна му на Божо ченето като чу решението на Ангелов.Хич не очакваше.
Ми ся кой ша ни рИве и на кой ще бърше сълзите Нинчето.

# 544
  • София
Божо май всички го възприеха като бебето на Hell's kitchen. Ангелов постъпи правилно, разбира се, очакваше се.

# 545
И този човек е бил спортист. Нали ходят по лагери, а сега голям рев за мама. Но май това е следствие от субстанциите.
Чета ви, че сте сте се
разчуствали. Хора, това са само два месеца, а и не са на война,  в кухня са. У дома се смяхме на ревовете. Сигурно сме узчанчени.
Единственото хубаво нещо беше, че Ангелов не крещя.

# 546
  • Пловдив
Бащата на Филип носи същото яйце на сакото си.

Цялото му семейство беше закичено с такива яйца.

Наистина помислих, че Ангелов ще извика бащата на Филип, да му перне 1 задвратник.

# 547
А на мен Филката ми е най симпатяга.....! Гичето и тя, ама тя горката не става за гурмета....! hahaha
И ме ме кефи с тези кръгли очила ми е като анимационно геройче .

# 548
  • София
И този човек е бил спортист. Нали ходят по лагери, а сега голям рев за мама. Но май това е следствие от субстанциите.
Чета ви, че сте с
разчуствали. Хора, това са само два месеца, а и не са на война,  в кухня са. У дома се смяхме на ревовете. Сигурно сме узчанчени.

+1. Доста време изкарвам без близките си и определено не реагирам чак така като ги видя. Но ние се чуваме, на тях не знам дали им позволяват.

# 549
Да, добре стана, че Божката тръгна.....психически слаби хора не са за такава преса, каквато е кухнята на Ангелов! chef
За жалост следващата ще е наша Гичка...няма как Ангелов да я пусне сред "големите" готвачи...!
На мен не ми бяха смешни сълзите им, тъжно ми беше......... това е не от това, че толкова им е мъчно...просто нервите им са оптегнати до краен предел! Не е приятно всяка вечер да те заливат с крясъци и да имаш стимул да продължиш! Naughty

# 550
  • Испания

Чета ви, че сте сте се
разчуствали. Хора, това са само два месеца, а и не са на война,  в кухня са. У дома се смяхме на ревовете. Сигурно сме узчанчени.

Аз съм ревлива. И на музикални формати плача от емоции.

# 551
Чета ви, че сте сте се
И на мен ми стана смешно, но аз не съм много емоционална, признавам.

# 552
  • Ню Йорк
Справедливо решение на шеф Ангелов. На Божо отдавна не му издържат нервите, а тази битка е за много слни хора. Помня една мацка от американското издание, тази беше бетон, направо си мислех, че е лишена от всякакви емоции.

# 553
  • София

Епизод 24 ЛИНК

# 554
Голямо реване, голямо нещо. Гледах го с детето, не можах да я успокоя половин час после, много се разчувства. Правилно Божидар си отиде, нямаше да издържи още дълго.

Общи условия

Активация на акаунт