Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 66 723
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ангелов неведнъж е показвал, че цени Гичка. Той не е нито глупав, нито сляп, за да види, че и тя си има много ценни качества като готвач, просто не е от школата на повечето там. Мариела ако не си тръгне тази седмица, не знам кога ще е. А Дани не спира да злорадства и да следи кой къде се е издънил... Ангелов добре ги усеща като характери, той ги наблюдава постоянно, пуяци са си.

# 61
  • Испания
Нито Иван, нито Габриела са за номинация.

И сега какво? Мариела не е номинирана.

# 62
  • София
Ееее, Мариела пак мина между капките, писна ми!  Crossing Arms Въпреки че ще е страхотно, ако изгонят Марко преди нея. Дано тогава се сети точно колко е зле.  Rolling Eyes

# 63
Това е пълно безумие. Марко и Мариела бяха пълен резил, накрая номиниран е Иван, а Мариела пак спасена.

# 64
  • Испания
Какъв е Божидар Делчев извън Hell's Kitchen България?

https://nova.bg/accents/view/2018/04/10/212453/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 65
  • Ню Йорк
Моля ви не гонете Гичка до финала  Praynig Направо със сълзи съм се смяла, тая жена е за комедойно шоу.  Joy

# 66
  • Sofia
Мариела защо все така не я номинират?

# 67
  • София
Може би не виждаме всичко?

# 68
Струва ми се, че утре директно ще я изгонят.

# 69
Може би не виждаме всичко?
Нищо не виждате. Ако виждахте всичко, този форум щеше да е две странички. Телевизията е велико нещо.😊

# 70
  • Испания
Добре е, че има кой да ни светне.

# 71
# 72
Може и да няма значение, но видях един от участниците в неделя навън , на разходка в центъра. Не знам обаче каква е опцията за спойлер , още повече , че съм през тел, но ако ви е интересно-ще кажа кой Simple Smile

# 73
  • Испания
Не искам да знам и предпочитам да мина без подобна информация.

# 74
  • София
Е, те не са затворници, сигурно излизат.Пък и нали повечето епизоди са заснети.

Общи условия

Активация на акаунт