Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 179
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Аз мисля, че ще напусне по-мълчаливия, плах и неатрактивен Иван.
О! не. На Ванко му е рано...

# 181
И аз се надявам да не си тръгне Иван.

# 182
  • София
Би трябвало този, който спечели, освен добър готвач, да е и отборен играч. За съжаление при мъжете такова чудо няма.
Само Филип е отборен играч - в началото се опитваше да помага на всички, но големите "мъже" го изтълкуваха като вирене на нос и самоизтъкване, и се цупеха. Впрочем Гичка също се сърдеше на тези, които се опитваха да й помагат в началото.

# 183
  • Испания
Би трябвало този, който спечели, освен добър готвач, да е и отборен играч. За съжаление при мъжете такова чудо няма.
Само Филип е отборен играч - в началото се опитваше да помага на всички, но големите "мъже" го изтълкуваха като вирене на нос и самоизтъкване, и се цупеха.

Абсолютно. А и Виктор го поряза тогава.

# 184
И аз искам да знам подробности.
Ако се казват на ЛС, едно и за мен, моля!
Моля и на мен

# 185
Аз малко го бях позарязала шоуто, но снощи гледах. Мариела много по-рано трябваше да си тръгне. Отровна жена. Не знам дали Марко ще си ходи тази вечер, но съм сигурна, че Иван няма да спечели формата. Всъщност така като ги гледам никой не искам да спечели.

# 186
  • Испания
"Точно това не разбрах, шеф, кой трябва да го завие" - припадам всеки път, като чуя тази реплика.

# 187
Аз пък тъкмо щях да питам какво са я питали и какво е казала при Гала, а тя взела че не дошла.
he he.. била чула че я хранят и не отишла... нямат ли го това по договор?

# 188
  • София
"Точно това не разбрах, шеф, кой трябва да го завие" - припадам всеки път, като чуя тази реплика.
Ми може да я е страх да не се мине жената.  Laughing

# 189
  • Испания
Ми може да я е страх да не се мине жената.  Laughing

От страх да не се мине я заминаха.

Харесва ми задачата.

# 190
  • Ню Йорк
Марко, Марко, Марко  newsm44

Не, че нещо ама Иван не ми харесва. Много ми прилича на един познат дето го мразя Wink

# 191
Аз съм за Иван.

# 192
  • Испания
Аз съм за Иван.

# 193
Ох, Ванката май ще се издъни на тази задача.

# 194
  • София
От страх да не се мине я заминаха.
Понякога така се получава. C'est la vie, както казват руснаците.  Mr. Green

Марко ми е непоносим, за Иван съм, но май не се е справил със задачата.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт