Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 196
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Лъжецът, пишещ в темата, дори е и нагъл.
Нямам много време да вникна в темата, ама кой е лъжецът?

# 241
Завиждам ти, че не си го видяла...

Нещо не ми се списва в тая тема. Надявам се да ми се завърне желанието. Но ви чета. И ще ви чета. Докато се възобнови. Ако се случи...

# 242
  • Испания
Завиждаме ти, че не си го видяла...

Нещо не ми се списва в тая тема. Надявам се да ми се завърне желс
анието... Но ви чета. И ще ви чета. Докато се възобнови. Ако се случи...

Стой тук, Билянче! Моля! Не си струва.

Пълно е с наглеци и лъжци в живота.

# 243
Изтрила си си поста ли, Христина? Или само аз не го виждам? Онзи дългият?
Не го е публикувала.
Хриси, това е лаф от коментарите във фейса, няма нужда да го копираш).
(публикувано ли е нещо? или аз не съм видял?)

# 244
Тук съм. Тук. Много ми горчи....

# 245
  • 221B Baker Street
Хора, какво е станало в тая тема, някой ще обясни ли??? Моля...

# 246
Божидар сложи наколенките. Очаквах и Ниновева да тръгне да го прегръща.

Май някой предрече, че не случайно гледаме тия ужасии.

А ти смяташе, че е случайно ли?

Напротив, просто се съгласявам. Иначе се забавлявам, когато мармотите завиват шоколада, но финала на днешния епизод ми напомни по-скоро на Робинята Изаура.

# 247
  • София
Не го е публикувала.
Хриси, това е лаф от коментарите във фейса, няма нужда да го копираш).
(публикувано ли е нещо? или аз не съм видял?)

Да, днес четох някакъв чаршаф написан от нея. Исках да се върна да препрочета,  че нещо щях да питам, но уви!

# 248
Но пък кешираната версия го пази.

Не разваляйте хубавата тема, като се занимавате с тази потребителка. Не пиша в темата, но ви чета с огромно удоволствие. Игнорирайте я, всички само ще спечелим от това.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 00:06 от Анонимен

# 249
Тук съм. Тук. Много ми горчи....

Защо.Обиди ли те някой.Та ти си чудесен събеседник.

Какво става тук, хора.

# 250
  • София
Абе, обичал бил, пукало му било... Време е след като толкова време игра лошия, сега да играе добрия, нещо като да се изживява като строгия, но справедлив баща. Сценарий.

# 251
  • 221B Baker Street
Оххх, това ли била изненадата на въпросната, хмм...потребителка?! Абе я не си го слагайте на сърце! Списващите в този форум доста пъти сме го играли опитни мишки, тая котка нито е първата, нито ще е последната! Какво ви пука, пълен игнор и това е! Скоро сама ще се откаже да пише, после и да чете, а темата и всички в нея ще си останем. Стягайте се, имаме си страхотно шоу за обсъждане, да не си разваляме меда с лайна! WinkKissFlowers Hibiscus

# 252
Б*си, аз нищичко не разбрах от това нейно проучване.Joy Ама не ми пречи, да си проучва.

# 253
  • София
На мен са ми симпатични всички останали освен Божидар и Нина. Божидар е още недорасъл, а Нина много озлобена. Марко завалията почва да се хили когато е нервен и се оплита като пате в калчища, а Хари без брада е като бебешко дупе. Наградата нали е и работа в ресторанта на шефа? Или бъркам.

# 254
  • София
Това "проучване" меко казано е нелепо - питала случайни хора, които ѝ разказвали неща за участник. Ама тя нито видяла, нито нищо и вярва на казаното без да може да докаже, че е достоверно? Христина, правилно ли съм разбрала? Проучване, е когато питаш хората за това, което те мислят/предпочитат и пр., а не грешно изтълкувани случки, на които са станали свидетел, било то познаващи или не обектът на "проучване". Аз мислех, че нещо интересно може би ще каже потребителката, а то... "оттам чух това", "оня каза онова".

Общи условия

Активация на акаунт