Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 205
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания
Наградата нали е и работа в ресторанта на шефа? Или бъркам.

Победителят в  Hell’s Kitchen ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

# 256
Изтрила си си поста ли, Христина? Или само аз не го виждам? Онзи дългият?
Не го е публикувала.
Хриси, това е лаф от коментарите във фейса, няма нужда да го копираш).
(публикувано ли е нещо? или аз не съм видял?)

Да, днес четох някакъв чаршаф написан от нея. Исках да се върна да препрочета,  че нещо щях да питам, но уви!
Здравейте, по принцип само чета темата, не пиша, но днес докато четох въпросния чаршаф, първото което си помислих е, не Ви ли беше малко неудобно, да хвърлите кал, върху една нищо не подозираше жена, била тя добра или лоша? Защо като решихте да правите проучване, не застанахте сама в главата роля? Хората говорят какво ли не, кога истини, кога не съвсем. Не съм фен на Мариела, но тя е обикновен човек, който си има своите възходи и падения. Не е редно да се раздуха, популяризира и анализира личния живот на хората. Не е правилно да лъжеш и манипулираш толкова хора, защото виждаш ли, на теб така ти е удобно. Съжалявам, че развалям темата, но отношението и липсата на всякаква емпатия и етика в тази постъпка, не успях да подмина просто ей така.

# 257
  • София-Младост
И едни сто хиляди лева...

# 258
  • в резерват

Сега модата явно е да си от  отбора на оригиналните,  готините и популярните.
Да, забелязахме те Христина. Другото обаче не ти се получи  . Има една безумна песен -фейк профил. За тебе ли я писаха?

# 259
  • София
То пък големия келепир да блеснеш в кофти светлина. В крайна сметка и проучването, и информацията й се оказаха точно като обноските й - едно голямо нищо.  Confused

# 260
Чаршафът на другарката Христина Йорданова е толкова нескопосано написан, че едва го прочетох.  ooooh! Също така не съм сигурна, че е успяла в онова в което си мисли че е успяла.  Simple Smile

Шеф Ангелов играе 10 пъти по-добре от половината нашумели напоследък български актьори.  Heart Eyes

# 261
  • София

ЕПИЗОД 21 - ЛИНК

# 262
Шеф Ангелов играе 10 пъти по-добре от половината нашумели напоследък български актьори.  Heart Eyes
Аз пък имам чувството, че точно когато изглежда най-ядосан, едва се сдържа да не се разсмее. Понякога крещи като луд, пък в очите му има нещо закачливо. Simple Smile Мисля, че като спрат камерите, пада голям смях - заедно с участниците.

# 263
Не съм гледала началото, тоест старта на първото меню, нещо не успях да гледам и предишната смяна на менюто, та искам да попитам, винаги ли е толкова трагично положението, като им сменят менюто?

# 264
  • ГО
Билян@, ти си една от любимките ми тук, много често мнението ми се припокрива с твоето.
Не разбрах от къде дойде огорчението ти, ама хич да не ти е!

Прочетох чаршафа и нищо не разбрах.
Само искам да кажа, че Мариела изобщо не е най-дразнещият участник и бадева сте изразходвали време и нерви за да я проучвате и т.н.

# 265
Камаче, абсолютно си права....Мариела далеч не е най черния и зразнещ участник щото то готвенето не е само черпаци и тигани....! Naughty

# 266
  • София
Каква е интригата накратко? Видях снощи, че имаше един цитат, но ми беше много дребно и не можах даго прочета. Някоя се е правила на психолог или на маркетинг? По-скоро ми намирисва на патология.

# 267
Абе хора твърде много отделихте на коментари извън темата....я си пишете по темата и не се занимавайте със случайни включвания....всеки да се прави на каквото иска....ние коментираме готвенето и Кухнята на Хел Hug

# 268
  • На брега на морето
На мен в снощния епизод ми дойде малко в повече драматизма накрая. За какво всички плакаха, Божидар чак прегръща Ангелов все едно му е баща. Ред сълзи, ред сополи както се казва.
Недоумявам как всяка вечер не могат да си изпълнят рецептите. Имат ги на хартия, това се видя, би следвало и да си ги чели. Отделно вероятно са им ги показали. Все пак уж са професионалисти. Толкова да са трудни тези ястия не вярвам.

# 269
Не са им ги показали....нали точно това ще правят довечера.....демонстрация как се приготвят ястията!
Дават им рецептите, те ги учат и се предполага, че като са готвачи с опит, а не хора от улицата ще умеят да ги сготвят! Макар, че това не е точно така и най добрия готвач, когато готви за първи път дадено ястие може да не му се получи съвсем перфектно по изтънчения вкус на Ангелов..... Joy
А драматизма е за по голям зрителски интерес......макар, че за 100 хил. лв аз такъв кошмар не бих преживяла! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт