Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 210
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • ГО
И то при положение, че всеки прави определен компонент, а не цялата поръчка.
Имат и заготовки, колко му е да сглобят пустата му манджа, както казва Ангелов.

п.п. Много ми е неприятно да наричат ястията манджи.

# 271
Каква е интригата накратко? Видях снощи, че имаше един цитат, но ми беше много дребно и не можах даго прочета. Някоя се е правила на психолог или на маркетинг? По-скоро ми намирисва на патология.
Първо беше кулинарка, но не знаеше елементарни неща и реши да блесва с гугъл цитатчета, приятелка на на незнам си кой, уж изнася неща от "кухнята", после спрях да  я чета въобще. Не ме интересуват превъплъщенията.
И тя самата едва ли е наясно със себе си, нито пък с неуспешно изграните виртуални роли.

# 272
  • София
И аз спрях да й чета постовете може би от третия-четвъртия.

# 273
  • На брега на морето
Мислех, че са им ги показали както имаше видео уроци от първото меню. Но и да не ги видяли нали могат да четат. Специално пролетните рулца Ангелов показа как се свиват, както и уелингтъна. Не знам вероятно не им е лесно. напрежението си казва думата.

# 274
  • София
Моля Ви, открийте си отделна тема за Христина не помня коя си и си я обсъждайте там. Тя не участва във формата - уверявам ви!

# 275
Мислех, че са им ги показали както имаше видео уроци от първото меню. Но и да не ги видяли нали могат да четат. Специално пролетните рулца Ангелов показа как се свиват, както и уелингтъна. Не знам вероятно не им е лесно. напрежението си казва думата.
Напрежението е нечовешко, да ти изсипят ястието на огледалато....с какви сили ще се захванеш да го правиш наново....Иван е прецизен и готви добре, снощи направо беше паникьосан от напрежение, чак да не завие агнешките котлетчета и да ги поднесе на въглен ooooh! ooooh!

# 276
Аз и преди бях писала, повтарям се, ама нищо - не успяват, защото ако месото е добро, някой ще обърка гарнитурата, или обратното, и се започваа всичко наново, за да е почти еднакво топло и свежо. После друг обърка нещо, или същото, и другият компонент и той пак отива на кино, и така. Ангелов иска месото, зеленчуците и сосът да са готови почти по едно и също време, и да са перфектни. Ама все някой ще се издъни, и всичко се започва от начало. Пък и се въртят на различни позиции. Ако някой е добър с месото, не се справя със сосовете и т.н. Поне аз виждам така нещата.

# 277
  • София
Мен снощи ми дожаля за Иван как се паникьоса, зачерви се. Може би си помисли, че той ще е изгонения. Дано се стегне, че ми се иска той да е на финал, изглежда свестен.

# 278
  • София
И аз спрях да й чета постовете може би от третия-четвъртия.
Нито един не съм прочела, та не знам дори какво пише.Виждам името ѝ и прескачам.

# 279
  • Другата България
Добре де, човек да не реши да отиде на работа начи! smile3516
Някоя добра душа ще ми обясни ли накратко какво всъщност се е случило в темата? newsm78
Биляна, ти си от любимите ми потребители, какво те огорчи? ТролЪТ ли? Защо се извиняваш на човек, за когото още от самото начало беше ясно, че е тук само за да хейти Мариела и да плюе по нея? Ако правилно съм разбрала от всички недомлъвки, той е бил в темата само и единствено за да бълва "змии и гущери" срещу Мариела, както и предполагах и затова още в началото ѝ направих забележка за това, уви, тя не спря. Подминавайте, докладвайте, накрая ще ѝ сложат  ban и ще се отървем от досадното присъствие.
Което надявам се, вече се е случило.

# 280
На мен също Мариела въобще не ми е била от дразнещите единици във формата. Има къде, къде по - напред от нея, направо виртуози по дразнене и предизвикване на отвращение у мен. Аз изпуснах драмата накрая снощи, само чух, че Ангелов ги обичал.Heart

# 281
Кого изгониха снощи?

# 282
Както е писал дядо хаджия да вземем да отворим отделна тема за тази "неземна " твар.  Twisted Evil

Искам да благодаря на всички - тези които ми писаха и тук , и на на лични. Hug
Драма няма. Не обичам да ме лъжат, проблемът си е мой. Аз и вчера казах, ще ми мине.  След всичко, което прочетох тук ми минА! bouquet
Нека си пишем по темата, да обсъждаме участниците и т. н. Няма смисъл да придаваме такава важност на нищожеството, което силно надявам вече да  с бан.

Мен снощи ми дожаля за Иван как се паникьоса, зачерви се. Може би си помисли, че той ще е изгонения. Дано се стегне, че ми се иска той да е на финал, изглежда свестен.

Да, и на мен снощи много ми дожаля за Иван. Но си личи , че Ангелов му симпатизира.

Кого изгониха снощи?
Никого, обясниха колко много не могат едни без други, всички дружно се разплакаха и така в сополи и сълзи, прегърнати си продължават. Grinning

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 13:33 от Билян@

# 283
  • На брега на морето
Иван е много притеснителен. То си му личи като говори. Обаче тоя смотаняк Божидар колко се радваше, че Иван се проваля. Такива злобни хорица като Божидар и Нина са ми меко казано противни.
Не очаквах Марко и толкова да се справи честно казано. Досега освен провали друго не е показал.
Изненадах се и от това, че Иван не се справи.
За Светла ми дожаля. Толкова се старае момичето. На всеки може да се случи да сгреши.

# 284
  • Ню Йорк
Брей, пак изпуснах интригата. 
Да не е на Нина някоя аверка тази Христина?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт