Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 228
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • Испания
Радина Боршош в Hell’s Kitchen: Марко е моят фаворит

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/radina-borshosh-v-hells-ki … t-favorit-6081255

# 286
  • Ню Йорк
Скрит текст:

Това не беше ли вчера  newsm78

# 287
  • София-Младост
След вчера Радина Боршош е заявила, че Марко и е фаворит...как разбра, като човека и една салата не успя да направи за "вип-а"

# 288
  • Испания
Скрит текст:

Това не беше ли вчера  newsm78

Да.

След вчера Радина Боршош е заявила, че Марко и е фаворит...как разбра, като човека и една салата не успя да направи за "вип-а"

Стана ми смешно. Явно го е харесала като мъж.

# 289
Той наистина е симпатичен, но не е хубав човек, подъл е, и понякога нагъл!

# 290
  • Испания
Дали е "хубав човек" или не, не можем да знаем.

# 291
Дали е "хубав човек" или не, не можем да знаем.
Ами това, което показват не го представя в най добра светлина....не играе отборно и прави подли номера...! Също има самочувствие, и май е без покритие... но ако всичко наистина е нагласено????? Thinking

# 292
Нина, Марко и Божидар, ако карат само по сценарий значи определено са сгрешили попрището и са готови за Холивуд. Но пък би било хубаво всъщност да са свестни в реала. Може би Марко не е съвсем гад, но другите двама ми се струват да са себе си.

# 293
  • Испания
Резултати от анкетата:

# 294
Много излишни са сополите и сълзите на Нина и Божидар. Нито могат да ме разчувстват, нито да ме умилят.. По скоро ми създават усещане за фалш и лицемерие. Искам да ги гонят вече..

# 295
Може би Марко не е съвсем гад, но другите двама ми се струват да са себе си.
Да по прикрит е от тях,.....но Марко съзнателно провали вечерта на Иван, мигаше на парцали и ни лук ял ни лук мирисал, тогава шеф Ангелов го изгони, в ефир си призна, че остават малко играчи и щом войната е на живот и смърт ще ползва всички начини вкл. и удари под кръста, има самочувствие на голям готвач, а с нищо особено не е блеснал до сега...и още много все нелицеприятни черти и поведение излизат при него!

# 296
  • sofia
Много излишни са сополите и сълзите на Нина и Божидар. Нито могат да ме разчувстват, нито да ме умилят.. По скоро ми създават усещане за фалш и лицемерие. Искам да ги гонят вече..
Абсолютно! И нека не забравяме, че се борят за 100 000.

# 297
  • София
Сигурно си мислят, че сълзите стоят добре на екрана.  Mr. Green

# 298
https://www.blitz.bg/layfstayl/gotvachkata-gichka-ot-hells-kitch … a_news588893.html Недоразумението Гичка е набутано с връзки във формата и взело мястото на някой , който наистина заслужава да бъде там .

# 299
  • София
https://www.blitz.bg/layfstayl/gotvachkata-gichka-ot-hells-kitch … a_news588893.html Недоразумението Гичка е набутано с връзки във формата и взело мястото на някой , който наистина заслужава да бъде там .

Първо недоразумение не е Гичка, а някой друг, ама хайде да не коментираме кой точно. Второ само като погледна сайта, който цитирате и вече ми стават ясни много неща.

Общи условия

Активация на акаунт