Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 552
  • 753
  •   2
Отговори
# 435
Много забавна игра. Laughing

# 436
  • Испания
Голям купон! 

# 437
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много са забавни.  Laughing Само ми е малко странно, че не могат да познаят лесните неща.  Rolling Eyes

# 438
  • Испания
Много са забавни.  Laughing Само ми е малко странно, че не могат да познаят лесните неща.  Rolling Eyes

И на мен. Особено шкембето.

# 439
Наистина е странно, но като е на пюре ще е по-трудно. Чак ми се иска и аз да си направя подобен експеримент.

# 440
  • София
Носовете не са им запушени,поне по миризмата могат да налучкат. Без обоняние е по-трудно,тогава и вкус не се усеща.

# 441
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не е трудно, играла съм и съм добра. Обонянието е много важен фактор тук, а не ми се стори някой да го ползва.  Rolling Eyes

Тайне, мислим еднакво.  Hug

# 442
На пюре е много трудно да познаеш даден вкус, поне на мен. Опитвала съм плодово пюре за деца, от тези, където ги продават за пиене в нещо като тубички и са само чисто съдържание плод, ако не съм видяла предварително какво е пюрето, абсурд да го позная.

# 443
  • Испания
Реклама на ресторанта на Виктор.

# 444
Не е трудно, играла съм и съм добра. Обонянието е много важен фактор тук, а не ми се стори някой да го ползва.  Rolling Eyes

Той им даваше директно в устата, малко трудно да го подушат преди това.

# 445
  • София
Не е трудно, играла съм и съм добра. Обонянието е много важен фактор тук, а не ми се стори някой да го ползва.  Rolling Eyes

Той им даваше директно в устата, малко трудно да го подушат преди това.
Хапва и издиша през носа.

# 446
  • Испания
Винаги когато Виктор чете поръчката, Нина бърка нещо. Какво прави, като още нямат нищо поръчано, а заготовките се правят предварително?

Гичето, както винаги, знае рецептата. Браво!

# 447
На Дани Простак хубаво ще му натрият носа.

# 448
ООООф, тая Гичка е уникалнаааа.... шкембе, та шкембе! Смотана сладурана! Joy Joy Joy

# 449
  • София
Тази жена дали може да прави омлет? Май е готвачка?

Общи условия

Активация на акаунт