Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Испания
ООООф, тая Гичка е уникалнаааа.... шкембе, та шкембе! Смотана сладурана! Joy Joy Joy

Гичка е всичко друго освен смотана.

# 451
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хапва и издиша през носа.
Точно! Пък и без да се издиша се усеща миризмата.  Peace

Гичето, както винаги, знае рецептата. Браво!
Абе знае я, но ми прави впечатление, че никога не отговаря конкретно на зададения въпрос, а започва да декламира рецептата от самото начало.  Thinking

# 452
  • Испания

Абе знае я, но ми прави впечатление, че никога не отговаря конкретно на зададения въпрос, а започва да декламира рецептата от самото начало.  Thinking

Защото се шашка.

Хайде, Виктор опипа и рулцата.

# 453
Да. А и като че ли бавничко мисли. Ама е симпатяга.  Laughing

# 454
Така като гледам тази седмица на Иван няма да му се размине, жалко, че така се ошашка и започна грешка след грешка да допуска. Само ми е интересно защо и Дани Простак не изгони в началото...

# 455
Да. А и като че ли бавничко мисли. Ама е симпатяга.  Laughing
Трудничко и е даже да запомни степените на изпичане на стековете....пусто щото са на английски! Но иначе е старателна, рецептите декламира! Crazy

# 456
  • Ню Йорк
Ей тия мъже много смотани, а аз на тях залагам  #Cussing out

# 457
Така като гледам тази седмица на Иван няма да му се размине, жалко, че така се ошашка и започна грешка след грешка да допуска. Само ми е интересно защо и Дани Простак не изгони в началото...
Аз продължавам да се надявам, че в крайна сметка ще си тръгне някой трети. Иначе и Дани се излага точно толкова, колкото и Иван.

# 458
Божидар и тази седмица отърва кожата, но може да накажат Марко, че е саботирал жените, дано!

Нина е противна дори и като се радва!

# 459
Божидар и тази седмица отърва кожата, но може да накажат Марко, че е саботирал жените, дано!
Ех, размечтах се. Марко ми е най-противен от всички мъже.

# 460
Днес направо смаза Дани Сартак! ooooh! Жена от публиката да приготви по добре омлета! ooooh!
И на мен Марко ми е неприятен, но Дани Спартак повече! Филип ми е симпатяга, същински Хари Потър! Сладур! Heart Eyes

# 461
От мъжете всички ме дразнят, без Иван и Филип.
Не знам...мъжете имат ли спечелена резервация, май са 1 или 2. Победителят трябва да е от жените.

# 462
Днес направо смаза Дани Сартак! ooooh! Жена от публиката да приготви по добре омлета! ooooh!

Нищо му няма на Дани, още утре ще е забравил унижението и ще сипе ехидни остроумия по адрес на чуждите грешки зад кадър.  Confused

# 463
  • Испания
Ха, не номинира трети.

Дани Глупак ще ръководи жените утре. Иван - мъжете.

Май гости ще бъдат семействата им.

# 464
  • ГО
Утре семействата им ще са там.
Ще бъде много емеционално.
Чие е бебето според вас?

Общи условия

Активация на акаунт