Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 517
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Главен готвач и собственик на бистро, 29 г., Варна- Филип
Скрит текст:
"Той е завършил в Париж Institut Vatel - хотелиерски и ресторантьорски мениджмънт във високата гама. Работил е в парижкия хотел Ritz (2* Мишлен), както и в хотел Le Meurice(3* Мишлен) който е един от 7-те Паласа в Париж. И тъй като камъкът си тежи на мястото, преди време Филип се връща в България, за да приготвя уникално вкусните си ястия за нас. Освен в Бистро Европа, Филип е съсобственик във фирма Лагард и Кафе Компания, която се занимава с внос и дистрибуция на Кафе Ришар. Участник в първия сезон на предаването Кухнята на Ада - България (Hell’s Кitchen - Bulgaria)"
Главен готвач в училищен стол, 30 г., Костинброд- Гичка

5 жени- едната с 1 ръка, Филип бесен на КАКА ТИ ГИЧКА   smile3533 

# 481
от всички участници (мъже и жени) Иван ми е най-симпатичен. - може би защото е доста обран, скромен и в същото време симпатичен
Много ще загуби предаването ако го махнат  преди финала

# 482
А на мен Филката ми е най симпатяга.....! Гичето и тя, ама тя горката не става за гурмета....! hahaha

# 483
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Тази вечер професионалистите ще се изправят пред най-трудното си изпитание!😯 Любимите им хора ще гостуват в ресторанта, но те трябва да останат непоклатими и да довършат работата си, независимо какво се случва в салона. Много сълзи, стремеж, усърдие и емоции ще завладеят и двете кухни, но ще се окаже ли тази задача непосилна за тях?😢❤️💓

Hell's Kitchen Bulgaria

В Hell's Kitchen Bulgaria тази вечер ще станем свидетели на дългоочаквания кулинарен сблъсък между Иван и Дани Спартак.💥✊ В първия рунд двамата ще трябва да се справят с дегустация на тъмно за напреднали, а след това ще имат задача да приготвят солидна порция мешана скара за ограничено време. ⌛🍖🍗🥩

# 484
Въх, тъкмо си помислих кога ли Божо ще реве и ето...

# 485
Дано Иван направи по-хубава скара от Дани Простак, че едвам го издържам този човек вече!

# 486
За какво е ревал, че изпуснах началото

# 487
  • Испания
Ууууууууууууууф! Отврат е тоя глупак. Дървен философ, ама философът го няма.

Заради провала вчера.

# 488
  • Ню Йорк

Ми той за какво ли не реве. Много е лабилен. То и силен характер към наркотици не посяга, по принцип.

# 489
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За мама и тати.  Laughing
Уф, Гичка помага на Дани, акъл няма тая жена.  Crossing Arms

# 490
Simple Smile Сега като се замислям освен него и Нина май други не са ревали
Габчето и то подсмърча от време на време, но не е е дразнеща

# 491
  • Испания
Костинброд и Париж

И Ниновева рева в началото.

# 492
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
То пък защото презентациите на Гичка са топ.  hahaha Никак не й прави чест, че е пристрастна при оценяването.
А, докато измрънкам и тя се поправи.  Grinning

# 493
ООООх, милата  Гичка ooooh!..............изказванията на двамата в журирането коренна разлика....Гичето си се изказва като в Костинброд! Филката отново ми се издигна в очите....обеща да бъде безпристрастен, макар да знаем, че симпатизира на Иван! Достойно поведение....! Най малко "като подхвърлено на куче" може да се нарече дъската на Иван....както се изказа Гичка! hahaha hahaha

# 494
Yesssssssssssss
Дани простак му натриха носа

Общи условия

Активация на акаунт