Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 538
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Yasak Elma 6. Bölüm 1. Tanıtımı

https://youtu.be/CKQTQz8oR34

Превод....
Цитат
Закрой глаза, подумай об Алихане. Есть что-то волнующее внутри?
Есть. Такое состояние, как будто упаду в обморок,но не падаю.
Сестренка, ты открылась своим чувствам. Ты влюбилась!
Итак, это сестренка нашей девушки-оффициантки - Зейнеп. - Эти две сестренки, не ели, не пили и подумали и разработали план, как же можно пригреться под крылышком у двух богатых мужчин.
Мы попали в очень опасную ловушку, вот в таком мы состоянии, к сожалению.

1 фраг к 6 серии на русском😊😍

---------------------------------

Фрагманът със субт.

1 фраг к 6 серии 💣
https://vk.com/public148881622?z=video-148881622_456240087%2F960 … l_wall_-148881622

Лека нощ! smile3524

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 00:44 от Zlatina3

# 226
  • Под звездите
Добро утро.
За по-нетърпеливите, като мен 5 епизод с руски субтитри.

# 227
Добро утро дружки ! Flowers Hibiscus
Аз снощи гледах точно на края , но пък видях отвличането .И аз искам шефа да ме отвлече , но този Синеочкото , не моите собственици на фирмата  ( двама дядковци около 44 набор българин и белгиец Laughing)

В името на сюжетната линия,  нали  все пак  да има облаци на хоризонта ,( а и ние да се ядосваме )-  сигурно Алихан ще се впечатли от думите на Ендер , а горкото момиче тъкмо се влюби в него , НО определено няма да издържи далеч от нея .
Ще видим !
Злати , мерси за линка Animal Heart Eyes Cat

# 228
Добро утро! Hug Hug Hug

Да пусна кафенцето..... Wink

Еидин Hug,благодаря за линка! Hug

Фили Hug

Превод и на Дизи Мания...
Зп 5 серия русс. субт.
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-129812063_456240425%2Fd754f34 … l_wall_-158229374

Приятен ден на всички! bouquet

--------------------------------

Излезе и рейтинга......

TOTAL
 1 SOZ STAR TV 20:59 00:16 9,13 20,68
2 CUKUR SHOW TV 20:59 00:17 8,29 18,83
3 SURVIVOR TV8 20:26 00:37 6,49 15,85
4 YASAK ELMA FOX TV 20:59 00:17 6,04 13,74
5 SOZ (OZET) STAR TV 20:00 20:59 5,46 13,46
6 CUKUR (OZET) SHOW TV 20:00 20:59 5,15 12,73

AB
 1 CUKUR SHOW TV 20:59 00:17 11,10 26,09
2 SOZ STAR TV 20:59 00:16 6,82 16,00
3 SURVIVOR TV8 20:26 00:37 6,53 16,50
4 YASAK ELMA FOX TV 20:59 00:17 5,60 13,16
5 CUKUR (OZET) SHOW TV 20:00 20:59 5,51 14,68
6 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 20:00 5,14 18,68

20+ABC1
 1 CUKUR SHOW TV 20:59 00:17 10,81 23,26
2 SOZ STAR TV 20:59 00:16 8,11 17,40
3 SURVIVOR TV8 20:26 00:37 7,10 16,45
4 CUKUR (OZET) SHOW TV 20:00 20:59 6,09 15,10
5 YASAK ELMA FOX TV 20:59 00:17 5,86 12,62

6 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 20:00 5,45 19,32

http://www.ranini.tv/reyting

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 10:12 от Zlatina3

# 229
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Злати,eidin[/b ]благодаря за линковете с превод...
Относно фрага...Както винаги крадеца вика "хванете крадеца" ...Ендер ще търси сметка на Зейнеп и сестра и, че търсят богати съпрузи....Тя как е "хванала" Хакан....да не би да е била по различна....Зейнеп ще е без вина виновна....Алихан беше гонещия във връзката....но нали трябва да се правят серии и сега тя ще доказва, че не е злато търсачка...
Ох, ядосах се...

# 230
Добро утро, момичета! Hug

Изчетох ви с удоволствие , но снощи се отказах да гледам ,защото нищо не им разбирам , освен Добре, Да, Не  и Довиждане Smile Ще изчакам бг. превода .

Още след като изгледах 4-ти епизод исках да споделя , че не харесвам Халит бей. Да, в отношението си към Йелдъз е чудесен, кавалер, закрилник , но оставам с лошо впечатление от него като съпруг и баща. Според мен се е провалил във възпитанието не само на Зехра, но и към другите си две деца. Т.е. не смятам за правилно да ги отделя от майките им само защото може да го направи. Ето втората  му съпруга преспокойно може да се грижи за дъщеря си, както и Ендер за момчето. В разговорите с момчето видяхме , че го манипулира и лъже, което за мен не е ОК. Не виждам нищо възпитателно в това през няколко години да им води някоя нова, млада и засукана майка Confused Не ми харесва държанието му към Зехра- тя има нужда от неговото внимание, ласка и обич, а той се държи ужасно с нея. Да, тя е несигурна, лабилна и подпийваща, но всичко това е резултат от отношението му към нея и условията на живот , който им предлага. Идеално дава пример, че само с  пари не се живее.
 За отношението  към жените му пък въобще не ми се говори/пише/. Използва ги , докато са свежи и красиви, пък после ги тормози психологически и хайде кой от къде е , когато се появи новата на хоризонта. Комплексарска история! Hands Minus1 Отношение трябва да има - те са били негови спътници в живота, дарили са го с наследници , не е редно да ги унижава по този начин.

Всичко останали са ми много симпатични Simple Smile Най-много, разбира се,  Зейнепката и Алихан. Чудесна двойка са . Blush

Ще си допиша поста, за да не публикувам следващ . Изгледах фрагмана за 6-ти епизод и се надявам силно Алихан да се изсмее над глупостити на Ендер Unamused За мен, той беше този, който се влюби в Зейнеп и с действията си успя да я 'свали'. Сега ако се отдръпне заради хипотетичните твърдения на Ендер, просто много ще ми падне в очите. Съмнявам се честно казано, защото до сега ни го показваха като разумен мъж и дано да си остане такъв Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 13:08 от Marsia_K

# 231
Здравейте,

Много се ядосвам на тази Ендер, сега ще направи голяма каша. Дано наистина Алихан не се върже

# 232
  • Плевен / София
Нямах търпение и погледнах с превод "играта" между Алихан и Зейнеп...Много интересен и сполучлив способ Алихан да опознае още повече Зейнеп и да разбере до колко тя го познава вече що за човек е и най вече дали го харесва....Слушайки нейните отговори се надявам да му "светне"  по късно лампичката, когато Ендер изплюе отровата си...Все пак той не е пръв почитател на Ендер нали? След този разговор - игра съм сигурна , че шансовете на Лал за връзка с Алихан са равни на нула....
Алихан ще сбъдне мечтата на Зейнеп...но не за Нова Зеландия , а за мястото, което е искала да види...това за което са и разказвали приятелите....
Имам надежда, че Алихан няма да повярва на думите на Ендер...защото като изключим въпроса с мястото, което иска да види, но не успяла...той позна всичко за Зейнеп...така, че би трябвало да знае, че не си търси богат съпруг.....
с една дума....искам 2...3.. фрага...искам още подсказки....а най добре ако дадат серията в аванс...

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 17:19 от gostenka68

# 233

Вече сте започнали с коментарите!И аз успях да изгледам епизода!Много ми харесаха срещите на Зейнеп и Алихан! Heart Eyes Как само я предизвикваше! Laughing Страхотни са,дано СЦ продължат все така! Peace
Марсия Hug,съгласна съм с написаното относно Халит,предишните му съпруги и децата! Peace
Гости HugВаленти Hug,и аз се надявам Алихан да не се върже на играта на Ендер! Peace

На път за Хатай явно Зейнеп и Алихан ще посетят и Адана!Вчера пуснаха инфо че снимат там със снимки!Гости, имаме спомени от града -чрез сериалите,които сме гледали! Wink

Който е гледал ''Аси'',знае за Антакия(Хатай)!Така,че ще видим отново живописни места от там! Peace

Скрит текст:

# 234
# 235
  • По света и в нас.
Значи отиват да видят реката ,която тече на обратно.People Rowboat
Момичета днес четох във фейса ,че има противници на сериала тъй като подронвал престижа на турското семейство.Rage Дано не съм си го превела правилно и не ни спрат сериала.

# 236
  • Плевен / София
Злати, така е от Хатай имаме хубави спомени... Smirk не само от Аси, но и от Денят, в който беше написана съдбата ми...
Значи отиват да видят реката ,която тече на обратно.People Rowboat
Момичета днес четох във фейса ,че има противници на сериала тъй като подронвал престижа на турското семейство.Rage Дано не съм си го превела правилно и не ни спрат сериала.

не знам с какво уронва престижа на семейството...а другите сериали да не би да показват цветя и рози....Като си спомня сюжета на Любов и наказание или Съла/Завръщане/ и косите ми се изправят...

# 237
Здравейте, момичета! wavey

Благодаря за всичко споделено!

Изгледах и аз руския превод, страхотна серия.
Милата ни влюбена Зейнеп. Когато Алихан си тръгна след целувката, тя си каза:
„Интересно, нормално ли  е да се чувствам сякаш падам от високо.“

Ендер много се ядосала, че никой не се съобразява с мнението й. Управителят на заведението, в което работи Йълзъз изобщо не я бил отразил, когато му казала да я уволни. А на нея, видиш ли не й се е налагало да повтаря нещо втори път. Еми да си даде сметка защо е така. Защото тя лично има стойност в очите на хората само като съпруга на Халит, каквато вече не е. Дори и Джанер схвана, че сестра му отделя прекалено много време на една сервитьорка, вместо да се съсредоточи върху важните за нея неща в момента. С поведението си Ендер само помага на Йълдъз и буквално я тика в ръцете на Халит, който да я защитава и закриля. Как не го осъзнава...

Този Мете е наистина отвратителен тип, обаче ако правилно съм разбрала, Алихан каза, че той е син на брат му. Тоест, негов племенник. Да му имам роднините на Алихан, хвани единия, удари другия. Та този Мете явно има навик да се задява с бедни момичета от обслужващия персонал. Нагъл, неприятен, че в добавка  и комплексиран и завистлив. Язък, че е хубавец. Много добре го охарактеризира Алихан -  обикновен лентяй.

Приятелят на Алихан вече надуши накъде вървят нещата със Зейнеп. Добре му го каза:  „Аз ли си въобразявам? От електричеството между вас, целия офис скоро ще изгори. Даже мислех да дойда с пожарогасителя.“
А след това: “Май ти писна жените да тичат след теб и реши този път ти да го направиш.“
Нашичкият обаче железен, нищо не признава, само се хили. Laughing

Най-приятният момент от серията беше играта за опознаване на Алихан. Изключително симпатичен флирт и на двамата. Зейнеп много добре се включи в предизвикателството, което й предложи Алихан. Видяхте ли как искрено се натъжи Алихан накрая, когато тя направи своя избор и той я пусна да си тръгне. Той истински го преживя, даже сълзи видях в очите му. Явно водеше вътрешна борба. А изненадата в самолета беше много хубав жест. Ех, този закачлив поглед на Алихан, който се наслаждава на искреното учудване и дори уплаха в очите на Зейно... Сега ще чакаме преживяванията им в Хатай – мястото на което Зейнеп мечтае да отиде.

Алихан не изпитва обикновен интерес или любопитство към Зейнеп. Той определено не може да мисли за нищо друго, освен за това крехко, но необикновено момиче, което го порази със своя ненатрапчив, леко странен чар, със своята смелост, непосредственост, наивност на моменти и доброта.

Не се притеснявам, че Ендер ще успее да настрои Алихан против Зейнеп. Той е здраво стъпил на земята мъж, който сам формира мнението си за хората и не би се повлиял от подобни ингриги, още повече щом произтичат от Ендер. Наясно е що за стока е тя, както и колко е отчаяна в момента. Вижте само колко добре разчете целта на посещението й в кабинета му уж да му продаде билети за благотворителното събитие и беше съвсем наясно, че всъщност тя има нужда от пари.

Та в този ред на мисли, не смятам че в настоящия момент Алихан ще се върже, но може би в бъдеще, ако има някакви сътресения в отношенията им със Зейнеп, би могъл да си спомни за този момент, знае ли човек...

Засега толкова, че пак опънах чаршафа. Със сигурност до понеделник пак ще се връщам на някои моменти.

Приятна вечер!

# 238
  • Варна
Здравейте, Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip
Благодаря за хубавите коментари!
Много нежно и фино я ухажва Алихан, пуска едни невинни реплики и с много малко казва толкова много, че я оставя без думи нашата мома:

Допълвам се, защото това така ме разсмя! Ай, тази Зейно!

Скрит текст:
Запазвам си го и като лаф и даже мога и да го пренапиша "Ако можеше тези без мозък, да нямаха и компютър!"

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 23:05 от BVAR

# 239
Алихан дори  и да не повярва на Ендер ,не може да не "провери " Зейнеп ..... просто за себе си ,за своята преценка .

Общи условия

Активация на акаунт