Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 051
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Алихан предложи за срещата с Йълдъз...

Хайде арестуваха Сердар....

# 646
  • София
И все пак е някак неловко да са хем служителка и шеф, хем двойка. Laughing

# 647
  • Плевен / София
да...Зейнеп никак не беше съгласна.... Smirk

# 648
И на самата Зейнеб й е неловко. Но виж, Йълдъз няма да се притесни, ако от служителка и шеф станат двойка с Халит.

А мен пак ме дразни Йълдъз. Все ни лук яла, ни лук мирисала. И все тя ще оправя бакиите, дето се забъркаха не без нейно участие. Натика Сердар в полицията, но не мисля, че ще се отърве така лесно, както от Мете. Да видим какви ще ги съчини пред Халит.

Здравейте, и аз гледам. Благодаря на Злати за подсказките и на eidin за линка с руския превод. Hug

# 649

Цитат
...-Алихан, я могу объяснить...
-Тшш, ты не должна ничего говорить❤🌹

# 650
  • София
И той се опитва да я гледа само като служител в офиса, ама нещо не му се получава. Wink

# 651
И какво ... Йълдъз излъга Халит, че Сердар пребил жена си. Продъжава да лъже ...  ooooh!

# 652
Голямо падение за мен на Лал....да обикаляш из дома на мъж, който го няма вътре....и да търсиш нещо и да браниш връзка , каквато няма.....не знам какво да кажа.....
wavey

Болен мозък е, боооолен.
И тоя братовчет е голям отврат.

# 653
На Йълдъз този път едва ли ще й се размине толкова лесно, зщото тоя Сердар ще излезе от участъка и ще иска да си отмъсти. Познайте как...

Аз понеже пропуснах доста и ми е на мисъл, мина ли сцената с цветята в дома на момичетата, или няма да е в тази серия?

# 654
  • Плевен / София
И той се опитва да я гледа само като служител в офиса, ама нещо не му се получава. Wink
JoyJoyJoyJoy обеща човека и се старае...да видим до кога...

# 655
На Йълдъз този път едва ли ще й се размине толкова лесно, зщото тоя Сердар ще излезе от участъка и ще иска да си отмъсти. Познайте как...
Ами Йълдъз заслужава Сердар да й отмъсти. Продължава да лъже Халит:

"ТВОЙ ДРУГ ВВЯЗАЛСЯ А НЕПРИЯТНОСТИ, ЙЫЛДЫЗ

ДА, ОН ИЗБИЛ СВОЮ ЖЕНУ. МНЕ НЕУДОБНО ПЕРЕД ВАМИ, Я НЕ ЗНАЛА,ЧТО ОН ТАКОЙ. ИЗВИНИТЕ

НЕ ИЗВИНЯЙСЯ"

# 656
  • Плевен / София

Аз понеже пропуснах доста и ми е на мисъл, мина ли сцената с цветята в дома на момичетата, или няма да е в тази серия?
не....едва ли е от тази серия...

# 657
Цитат
Не е минала,но може да не е в тази серия...

# 658
  • Под звездите
Все си мисля, че от този, Сердар ли беше, Няма да се отърват толкова лесно. За сега плановете на Ендер не успяват. Струва ми се, че и Джанер е на път да  се откаже. А дано, и  злобарката да остане сами да си твори гадорийте. Йълдъз не излъга сестра си. Тя наистина не е виновна за развода. Евала му на Халит бей. Той наистина цени малката. Наистина не мога да си обясня, какво ли се е случило с предните му две жени. А за Алиханчо, просто нямам думи. Има абсолютно доверие на Зейнеп, но тя на него все още не. Лал. що не вземат да я пенсионират не знам. Тя изглежда много по-стара от Ендер. Какво обикаляне. Трябваше да доведе и полицията с нея, за да бъде по-щателен обиска.

# 659
Ами Йълдъз заслужава Сердар да й отмъсти. Продължава да лъже Халит:

"ТВОЙ ДРУГ ВВЯЗАЛСЯ А НЕПРИЯТНОСТИ, ЙЫЛДЫЗ

ДА, ОН ИЗБИЛ СВОЮ ЖЕНУ. МНЕ НЕУДОБНО ПЕРЕД ВАМИ, Я НЕ ЗНАЛА,ЧТО ОН ТАКОЙ. ИЗВИНИТЕ

НЕ ИЗВИНЯЙСЯ"
Така е, така е(и за мен) каквото и да и се случи, все ще си го е заслужила.

Общи условия

Активация на акаунт