Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 204 857
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен / София
Все си мисля, че от този, Сердар ли беше, Няма да се отърват толкова лесно. За сега плановете на Ендер не успяват. Струва ми се, че и Джанер е на път да  се откаже. А дано, и  злобарката да остане сами да си твори гадорийте. Йълдъз не излъга сестра си. Тя наистина не е виновна за развода. Евала му на Халит бей. Той наистина цени малката. Наистина не мога да си обясня, какво ли се е случило с предните му две жени. А заАлиханчо, просто нямам думи. Има абсолютно доверие на Зейнеп, но тя на него все още не. Лал. що не вземат да я пенсионират не знам. Тя изглежда много по-стара от Ендер. Какво обикаляне. Трябваше да доведе и полицията с нея, за да бъде по-щателен обиска.
голямо падение....и смята, че и е длъжен.....за какво обаче.... не знам....

# 661
Йълдъз не излъга сестра си. Тя наистина не е виновна за развода. Евала му на Халит бей. Той наистина цени малката.
Йълдъз редува полуистини с лъжи. Не е виновна за развода, но активно се потруди за него.
И продължава да лъже за Сердар - пребил "жена си" ...

Редно е да си намери майстора Йълдъз, ако ще това да е Сердар!

# 662
Ендерката заем ли търси от тоя с мазната усмивка?
Дано я излъже и яко да затъне после.
И Джанер да й бие шута и ще я видя.

# 663
  • София
На мен пък ми стана смешно, че въпросната Лал толкова "добре" познава Алихан, че помисли, че той ще се крие от нея в собствения си дом. Wink

# 664
  • Варна
Йълдъз наистина се оплита от лъжа в лъжа . . . да видим как ще се измъкне от кашите.

Лял беше жалка, какво падение да обикаляш така къщата на мъж, който ти е казал ,че не те иска . . .

# 665
Йълдъз май каза на Алихан това което сестра й премълча.

# 666

Йълдъз май каза на Алихан това което сестра й премълча.
Да!

Халил не разреши срещата на Ендер със сина...заплаши я да не продължава с изпълненията...

# 667
Невинното Йълдъзче как само работи Халит и по какъв начин отказа вечерята:

ХАЛИТ БЕЙ, Я НЕ ХОЧУ СОВЕРШАТЬ ОШИБКУ. Я ХОЧУ СЕМЬЮ, ДЕТЕЙ. МЫ ЛЮДИ РАЗНЫХ МИРОВ. ДЛЯ ВАС ОТНОШЕНИЯ ТАКОГО ФОРМАТА ЭТО НОРМАЛЬНО, НО ДЛЯ МЕНЯ НЕТ, ПОЙМИТЕ МЕНЯ

Халит продължава да твърди, че Ендер няма никакви права над сина си. Н newsm78

# 668
  • Плевен / София
Ендер не е забравила как се готви....

# 669
Хайдеее Зейнеп отива при Алихан... Laughing

И Халит с Азра...,объркаха се плановете на Ендер

# 670
В тази серия май дават прекалено малко Зейнеп и Алихан, или на мен така ми се струва...

И любимата ми сцена с изхвърлянето на Лял ли съм изпуснала, или тепърва предстои...

# 671
  • Варна
наближава срещата с Лял, много съм любопитна какви ги наговори на Зейнеб
Не си я изтървала Дъга

# 672
Много грозно почернят веждите на Ендер, Sick въобще не ми харесва, докато Йълдъз въпреки, че не одобрявам поведението й ми е много симпатична визуално.

# 673
Гледаме филм.. Laughing

Опааа звъни се......Лал....пияна....обиди я за ръста...имал милиони като нея

# 674
Ейййй много детска постъпка от страна на Зейнеп, ooooh! изниза се.........много незряло поведение от нейна страна Stop(за мен).

Общи условия

Активация на акаунт