Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 32

• 73 165
  • 507
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Мисля да започна и аз,но се чудя от първия режим ли се започва или който си избера! Благодаря предварително!

# 496
  • София
Здравейте! Мисля да започна и аз,но се чудя от първия режим ли се започва или който си избера! Благодаря предварително!

Здравей. Започва се с отключващия режим. Диетата е приятна и резултатна. Успех!

# 497

Благодаря! От утре започвам само още един въпрос на хранене по колко кис.мляко трябва да се хапва. 🙂

# 498
  • София
Сутрин закусвам 1/2 кофичка, на обяд другата 1/2 с краставица-таратор. В 16ч и 19ч последна кофичка-таратор. Така си го разпределям. Понякога стигам и 3 кофички, нискомаслено. 🙂

# 499
  • София

Благодаря! От утре започвам само още един въпрос на хранене по колко кис.мляко трябва да се хапва. 🙂
Количеството мляко за ден - до 2 кг., но нискомаслено.

# 500
Благодаря ви!

# 501
  • на вълнолома
Здравейте , реших и аз от утре да стартирам . Ще се радвам ако има и други , с които да споделяме резултати или менюта

# 502
  • София
Здравейте, момичета. След 1 седмица ваканция, през която наруших всякакви диети, съм 71.300кг. (цел поне 5 кг). Тоест не съм качила кг, може би защото спортувах. Бях известно време на друга диета, но сега продължавам тук.
Днес съм на портокали и белтъчини.
Успех на стартиращите момичета!

# 503
Здравейте,
И аз реших да започна от утре. Отивам за кисело мляко и плод. Само тези чайове не знам как ще ги пия, че не обичам.чай.
Почвам от 67 кг, цел 63 кг.

# 504
Здравейте, 11 ден - минус 2 кг, но нестабилно. Твърдо 1.5 кг съм свалила. Надявам се до 14 ден да цементирам 2-та кг.
Въпрос имам - с кой режим е добре да продължа?
Искам общо 4 кг да махна, виждам и че течности се изхвърлят и като цяло не съм свалила до сега много, ама и кожата ми се позаглади, сякаш и антицелулитен ефект има режимът.
Та, не мога да преценя как да продължа

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 22:20 от unabella

# 505
unabella - това са супер резултати. По килограм на седмица е оптимално.

Включвам се и аз. Правила съм много от диетите на д-р Байкова и винаги са ми помагали, най-вече за здравето. Почвам нискокалоричния режим.

# 506
Привет Simple Smile
Реших да започна режима. От прочетеното разбирам, че е задължително да стартирам с отключващия режим.
Целта ми е поне 5 кг да сваля. От тази зима и ужасен целулит имам и въобще не са добре нещата, но търся начини да се справя Simple Smile.

Търсих книгата, но навсякъде е изчерпана. Някой има ли я?

# 507
Привет Simple Smile За съжаление подарих моята, и на мен ми се искаше да я прочета пак Weary

С разтоварващия се сваля много, и според мен е приятен. Не се ограничавай с количествата и не би трябвало да гладуваш. Единствено яж един вид плод на ден, примерно ябълка или който ти харесва. Ягодите също са супер, като излязат повече на пазара. Таратор също е хубава храна за разтоварващ ден.
След това може да пробваш антицелулитния режим, помага с целулита.

Аз се чувствам много добре, яд ме е даже , че не почнах по-рано. С диетите на Байкова се яде доста начесто и това май влияе много положително на метаболизма ми. В ежеднедневито си иначе ям макс 3 пъти и то не много, но метаболизмами е много бавен.

Общи условия

Активация на акаунт