WIZZ AIR - 30

• 74 726
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Най-стриктно са ми мерили чантата на Париж Бове. Точно за 2 см височина се заядоха, пуснаха ме след много преговори, но с тази чанта повче никога не посмях да пътувам Blush

# 556
  • София
И в Малта са стриктни.
Аз затова си давам багажа на чек ин-а и си пътувам с дамска чанта.

# 557
Здравейте дами,
Днес резервирах билети и избрах плащане по банков път. Нали е възможно да заплатя от моята банка, тъй като нямам възможност да търся офис на Ситибанк. Имате ли представа каква е таксата?
Също така не избрах да включа застраховка, а сестра ми ме наплаши, че какво ли не можело да се случи Grinning Вие винаги ли включвате застраховки? Извинявам се за глупавите въпроси, но за първи път ще пътувам и нямам опит.

# 558
  • sf
Застраховка не съм правила досега.
Плащам си от моята банка, 6лв е таксата ако плащаш в брой. Ако е от сметката ти е 2,50лв.

# 559
И в Малта са стриктни.

Не е ли рисковано това с дамската чанта( говорим в случай, че няма приоритет) ? Нали по- напред в темата писаха, че ако се предаде багажа на чек- ин, за допълнителната чанта( макар и дамска) , има вероятност да се наложи заплащане?

# 560
Здравейте дами,
Днес резервирах билети и избрах плащане по банков път. Нали е възможно да заплатя от моята банка, тъй като нямам възможност да търся офис на Ситибанк. Имате ли представа каква е таксата?
Също така не избрах да включа застраховка, а сестра ми ме наплаши, че какво ли не можело да се случи Grinning Вие винаги ли включвате застраховки? Извинявам се за глупавите въпроси, но за първи път ще пътувам и нямам опит.

Винаги плащам с кредитна карта, за да имам включена застраховка. Ако по някаква причина ми трябва сериозна застраховка, ползвам застрахователна компания според изискванията.

# 561
И в Малта са стриктни.

Не е ли рисковано това с дамската чанта( говорим в случай, че няма приоритет) ? Нали по- напред в темата писаха, че ако се предаде багажа на чек- ин, за допълнителната чанта( макар и дамска) , има вероятност да се наложи заплащане?

Не би трябвало, ако чантата е била вътре в багажа отначало. Можеш (и трябва) да си извадиш ценни вещи, пари, документи и да не ги даваш в багажното.

# 562
  • София
Да им пишеш, т.е. на клиентската служба на Уизз. Шушумосват се нещо и с моя уизз кредит за връщане. Писах им, отговориха ми след 5 дни, че са прехвърлили въпроса към буукинг.
Mooimeiske, благодаря! След мейла ми сумата се появи в акаунта. Но сега пък не мога да разбера колко време ще бъде на разположение. Дори не пише кога точно е възстановена.

# 563
Може ли да ми кажете на кой мейл изпращате запитванията си за Wizz кредит, аз никъде не можах да открия.

# 564
  • София
Принчипеска Аз го видях на първа страница на тази тема - Customerrelations1@wizzair.com. Ставаше въпрос за получаване на бонус от хотелска резервация в букинг.

# 565
Благодаря, не съм догледала. Да, точно по същия повод ми трябва.

# 566
  • София (Възраждане)
Да им пишеш, т.е. на клиентската служба на Уизз. Шушумосват се нещо и с моя уизз кредит за връщане. Писах им, отговориха ми след 5 дни, че са прехвърлили въпроса към буукинг.
Mooimeiske, благодаря! След мейла ми сумата се появи в акаунта. Но сега пък не мога да разбера колко време ще бъде на разположение. Дори не пише кога точно е възстановена.

Странно, пише си в самия профил докога е валиднстта.

# 567
  • София
При мен не пише нищо. Но ползвам сайта през браузър. Дали не трябва да си инсталирам приложението?

# 568
  • София (Възраждане)
    Мне, и аз през браузъра я карам:)
    Значи, влизаш си в профила и отиваш на WIZZ ACCOUNT най-долу, кликаш върху details и се изписва цялата история + дати на валидност и т.н.

# 569
    • София
    И в Малта са стриктни.

Не би трябвало, ако чантата е била вътре в багажа отначало. Можеш (и трябва) да си извадиш ценни вещи, пари, документи и да не ги даваш в багажното.

Те сами са написали е е-мейла, който пращат преди полета, че ако дадеш багажа си на чек ин-а, можеш да вземеш чантата си на борда.
    Е, хубаво е чантата да не е с размерите на сак. 😆
    В Малта ми сложиха стикер на дамската чанта. Значи са я одобрили като размер.

Общи условия

Активация на акаунт